Şimdi Ara

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION '16 OCAK 2018' (PLAYSTATION ANA KONU) (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.471
Cevap
25
Favori
87.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler dostum. O halde bir sonraki indirimi kovalamaktan başka çare kalmadı. Fiyat gayet uygunmuş. Oyunun durumu nasıl peki, oynanabilir halde mi? Online'da oyuncu bulabiliyor mu?
  • reverse.angle kullanıcısına yanıt
    Ben birkac ay once bitsin bu izdirap artik diyip sattim elimdeki pri hesabi, online baglantilar cok kotuydu, offline oynayacak pek fazla mod da olmadigindan gina gelmisti, sattim kurtuldum, hic de pisman degilim
  • reverse.angle kullanıcısına yanıt
    Oyun indirime girmiş, 49 TL olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SFV 1. season karakterlerle 119/49 tl
    SFV deluxe edition 1+2. season karakterlerle 179/119 tl

Geçen sefer 47 tl ye düşmüştü. Fakat deluxe edition da düşer fiyatı deyip bekledim. Düşe düşe bu kadar düşmüş.
    Bana akuma lazım. Yeni sezonda başka ana karakter var mı?
    Değer mi aradaki fiyat farkına ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stylerbb

SFV 1. season karakterlerle 119/49 tl
    SFV deluxe edition 1+2. season karakterlerle 179/119 tl

Geçen sefer 47 tl ye düşmüştü. Fakat deluxe edition da düşer fiyatı deyip bekledim. Düşe düşe bu kadar düşmüş.
    Bana akuma lazım. Yeni sezonda başka ana karakter var mı?
    Değer mi aradaki fiyat farkına ?

Kardeşim storyi bitir zaten 100000FM ile Akumayı alırsın bedavaya, başka ana karakter yok s2'de.
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, ben de şimdi gördüm. Deluxe edition alıyorum hemen
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Akumayı böyle alabilmek iyiymiş Peki dostum bu karakterlerin bir listesi var mı , ilk hali - season1 - season2. Ve her karakter bu şekilde FM ile alınabiliyor mu?
    Şimdi aklımda sadece akuma var. Sonra tüh bu da olsaydı dememek için soruyorum. Öyle bir hale getirmişler ki karakter olayını kafamda canlandıramıyorum.
  • stylerbb kullanıcısına yanıt
    Ben oyunu ikinci sezonda biraktim, sadece Akuma ve Karin'in ciktigini gordum geri kalan 4 adet 2. sezon karakterlerinden kacinin ciktigini takip etmedim.
    Her sezon icin 6 karakter geliyor.
    Ilk sezon karakterleri: Alex, Guile, Balrog, Ibuki, Juri ve Urien idi.
    Her bir karakter 100 bin fight money karsiligi alinabiliyor.
    Oyuna yeni basladiginda bir sefere mahsus story mode, tum karakterlerler easy ve normal survivaller, tum karakterin mini storyleri, tum karakterlerin triallerini tamamlayip demo videolarini izleyerek 700 bin civarinda fight money kazanabiliyorsun.
    Bunlardan sonra fight money kasmak icin casual/ranked mac kazanmak, karakterlerin levelini yukseltmek, hard ve uzeri zorluk survivalleri yapmak ve haftalik gelen gorevleri tamamlamak gerekiyor.
  • quote:

Akumayı böyle alabilmek iyiymiş Peki dostum bu karakterlerin bir listesi var mı , ilk hali - season1 - season2. Ve her karakter bu şekilde FM ile alınabiliyor mu?
    Şimdi aklımda sadece akuma var. Sonra tüh bu da olsaydı dememek için soruyorum. Öyle bir hale getirmişler ki karakter olayını kafamda canlandıramıyorum.

SF5'i alırsan Season 1 charları ücretsiz geliyor zaten ama ana hesabında oynaman lazım, pri hesap yapıp kendi hesabında oynarsan karakterleri görmez.

Her karakteri alman zor çünkü 100000FM az değil sürekli oyunu oynaman trialleri yapman haftalık görevleri vs yapman lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Ben oyunu ikinci sezonda biraktim, sadece Akuma ve Karin'in ciktigini gordum geri kalan 4 adet 2. sezon karakterlerinden kacinin ciktigini takip etmedim.
    Her sezon icin 6 karakter geliyor.
    Ilk sezon karakterleri: Alex, Guile, Balrog, Ibuki, Juri ve Urien idi.
    Her bir karakter 100 bin fight money karsiligi alinabiliyor.
    Oyuna yeni basladiginda bir sefere mahsus story mode, tum karakterlerler easy ve normal survivaller, tum karakterin mini storyleri, tum karakterlerin triallerini tamamlayip demo videolarini izleyerek 700 bin civarinda fight money kazanabiliyorsun.
    Bunlardan sonra fight money kasmak icin casual/ranked mac kazanmak, karakterlerin levelini yukseltmek, hard ve uzeri zorluk survivalleri yapmak ve haftalik gelen gorevleri tamamlamak gerekiyor.

Karin değil Kolin.

Season 2: Akuma,Kolin,Ed,Abigail,Menat ve %99 Zeku (Guy'ın hocası)

Dogru diyorsun Karin zengin olan hatundu, 2. sezon gelen buzcu hatun olan Kolin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zepharoth

Dogru diyorsun Karin zengin olan hatundu, 2. sezon gelen buzcu hatun olan Kolin

Kanzuki aşireti var
    Tam olarak anlamadım. Ben kimseyle ortak almıyorum oyunu pri sec yok. Fakat ona rağmen aynı makinede başka kullanıcı adında season1 karakterler gözükmeyecek mi?
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ettim Çok gerek yok o zaman delux e. Akumayı FM ile alıp diğerlerine bakarım artık.
  • 49 tl ye aldım gitti. Şimdi şu hori miniye bakiyim, haftaiçi alırım. Dualshock u parçalamiyim kombo yapıcam diye
  • quote:

Tam olarak anlamadım. Ben kimseyle ortak almıyorum oyunu pri sec yok. Fakat ona rağmen aynı makinede başka kullanıcı adında season1 karakterler gözükmeyecek mi?

Gözükmez.
    Bu oyuna özel birşey sanırım? Öyleyse tam saçmalamışlar. Aynı aileden 2 kişi aynı konsolda oyunu tam kullanamayacak.
  • SFV 49 tl lik versiyonu aldım fakat şu an hala satın alınabilir gözüktüğü halde deluxe versiyonda satın alınamaz çünkü zaten sahipsiniz diyor. Garip.
  • Lag switch yüzünden online dan soğudum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapıyorlar bu lag switch i ? İlk defa duyuyorum da.
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.