Şimdi Ara

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION '16 OCAK 2018' (PLAYSTATION ANA KONU) (157. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.471
Cevap
25
Favori
87.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: stylerbb

SFV 49 tl lik versiyonu aldım fakat şu an hala satın alınabilir gözüktüğü halde deluxe versiyonda satın alınamaz çünkü zaten sahipsiniz diyor. Garip.

Saçmalama yok nedeni ise her profil kullanıcı adı oluşturuyor oyunda online için.

Deluxe de ise s1 ve s2 paketleri var s1 sende zaten olduğu için satın alınamaz demiştir, s2'yi ayrı alırsın.
  • stylerbb kullanıcısına yanıt
    Modem ile ps4 arasındaki ethernet kablosuna bir buton bağlıyorlar aç kapa işi. Kısaca şöyle oluyor sen dövüşürken birden ekran donmaya başlıyor hareketlerin yavaşlıyor bazen ekran 3 5 sn donuyor ekran normale döndüğünde sen de enerji kalmamış oluyor çünkü karşı taraftaki donmuyor o saldırıyor o ara. Ama round ü yenince herşey normal akışında gidiyor tekrar round başladığında yine donuyor. Hatta bir tanesi denk geldi beni yeniyordu herşey normal gidiyordu ben açığını bulup saldırdım süper i kullandıktan sonra baktı yenilecek lag switch ile yendi. Hadi eskiden tek tük bu karaktersizler denk geliyordu şimdi ne zaman açsam hep bu tipler geliyor 3 maçın 2 si böyle. Yen yenil önemli değil de böyle nasıl zevk alıyorlar anlamadım hile ile ultraya seviyesine gel normal oyna o seviyedeki adamı bırak yenmeyi 1 tane vuramazsın. Adam hile ile seviye atlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Benim kullanıcı hesabımdan girip oyunun içinde ayrı kullanıcı açacak yani. Yine de saçma. Herkes kendi hesabını kullanmak ister. Ben şifreli kullanıyorum hesabımı. Başka oyunlarda böyle bir kısıtlama yokken bu kısıtlamanın hiçbir anlamı yok.
  • quote:

Benim kullanıcı hesabımdan girip oyunun içinde ayrı kullanıcı açacak yani. Yine de saçma. Herkes kendi hesabını kullanmak ister. Ben şifreli kullanıyorum hesabımı. Başka oyunlarda böyle bir kısıtlama yokken bu kısıtlamanın hiçbir anlamı yok.

Ayrı kullanıcı değil oyun içinde online için nick isteyecek senden, o nick yazacak senin oyun profilinde, ne kadar fight money topladığın kaç maç yaptığın vs, diğer hesabına girersen yine aynı şekilde nick ve onun üzerinden fight money olacak her kullanıcı ayrı o yüzden dlclere izin vermemişler.
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Karaktersiz kaynıyor ortalık. Uğraştıkları işlere bak. Şikayet etsen banlamazlar mı? Hangi biriyle uğraşıcam diyceksin ama birkaçı banlanırsa en azından yapmaya korkarlar.
    Oyuna başlamadan söylediğini anlayamıycam sanırım akşam bakarım
    Devamlı oynasam belki bakarım çaresine de haftada 3 5 maç ancak yapıyorum. Çok uğraşmıyorum. 5 maçın 3 ü böyle olunca sıkıyor. Kara listeye bakarım bir ara onları kara listeye alırım bir daha denk gelmem.

• Gündüz Deluxe Editon alacağım yazmıştım ama paket içeriğini incelediğimde 49 TL'lik ürüne göre ekstradan sadece Season 2 karakterleri var anladığım kadarıyla. 70 TL'lik farkı sadece Season 2 karakterleri için mi alıyorlar yoksa içeriğe ekstra şeyler dahil mi? Bundan emin olamadığım için soruyorum, bilgi verirseniz memnun olurum. Şayet aradaki fark sadece 6 karakterse boş yere 70 TL fazla vermeye gerek yok. Direkt 49 TL'lik sürümü alayım.
  • reverse.angle kullanıcısına yanıt
    Tam net hatırlamıyorum ama ben daha önce indirimle almıştım ama kaç ay oldu bilmiyorum o zaman standart sürüm alınca seasons 1 paketi dahildi. Eğer dlc ile satılan karakterler ile oynamayacaksanız benim gibi almaya gerek yok çünkü o karakter paketini almasanız da online da karşınıza geliyor o karakterler sizin cihazınızda aslında var ama siz oynayamıyorsunuz

Anladım dostum. O karakterlerle oynamayı düşünmüyorum. Ben sadece ekstradan oynanışa etki edecek, almazsam oyunda eksikliğini çekeceğim bir mod olup olmadığını merak etmiştim ama anladığım kadarıyla böyle bir durum söz konusu değil. Oynamayacağım 6 karakter için fazladan 70 lira vermememe gerek yok o halde.
  • reverse.angle kullanıcısına yanıt
    Almazsanız oyuna etki edecek hiçbir şey yok delux ile standart paket arasında hiçbir fark yok herkes aynı menüyü aynı karakteri görebiliyor sadece paketi alan kullanabiliyor almayan için karakterin üzerinde ya da mekan tercih ederken psn sepet simgesi oluyor. Paketi alanda o sepet olmuyor dediğim gibi online da almadığınız karakterler karşınıza geliyor yani almadım paketi guile ile oynayan biri ile karşılaşmamak gibi bir olay yok.

Cevaplar için çok teşekkürler.
  • Season 2 zaten biraz da hardcore oyuncular için, akuma haricinde diğer karakterleri öğrenmeniz iyi oynamanız nerdeyse imkansız.
  • Beyler iki kişi co op oynanabilirlik ve online açısından bakarsak Street Fighter V mı Mortal Kombat XL mi?
  • Deluxe almaya gerçekten gerek yokmuş. Birkaç story mode bitirip akumayı aldım hemen FM ile.
    SFV çok farklı geldi bana diğer serilere göre. Hori mini aldım ona da alışamadım hemen.Beklediğim gibi kolay olmadı fightstick ile oynamak. Belki bir süre sonra alışırım bilemiyorum. Dualshock la yaptığım şeyleri çok zorlanarak yapıyorum. Ya da çok daha pro bir fightstick lazım.
  • Arcade Edition shoptodan sonra Amazonda da listelendi, şimdiye kadar çıkmış tüm içerikler ve arcade mod olacağı söyleniyor.
    Sahip olanlar için arcade modu ayrı satacaklar o zaman ?
    Satacaklarını düşünmüyorum zaten oyunu eksik çıkarmışlardı ancak bir nebze toparlamış olacaklar arcade mode ile, story mode gibi ücretsiz dlc şeklinde gelir diye tahmin ediyorum, arcade mode gelsin belki oyunu tekrar alırım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Story mode da mı yoktu başta. Oyunu eksik değil hiç çıkarmamışlar:) Aldım oyunu bi gariplik bi eksiklik var diyorum. Arcade mode muş eksik olan şaka gibi:)
  • quote:

Story mode da mı yoktu başta. Oyunu eksik değil hiç çıkarmamışlar:) Aldım oyunu bi gariplik bi eksiklik var diyorum. Arcade mode muş eksik olan şaka gibi:)

Bedava olur arcade mod muhtemelen, ilk cıktıgında hicbirsey yoktu story vardı fakat karakter story vardı, sinematik story sonradan geldi, karakterler cok azdı.

Arcade edition ile tum charlar arcade mod yeni stageler ne varsa olur bir de soylentilere gore 2. Vtriggerlar da gelecekmis dolu dolu bir oyun olacak zamanla.

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.