Şimdi Ara

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION '16 OCAK 2018' (PLAYSTATION ANA KONU) (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.471
Cevap
25
Favori
87.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada resmi olarak duyuruldu gözümüz aydın

-Tüm sezon 1 ve 2 karakterleri
    -Arcade Mode
    -Extra Battle Mode
    -New V-Triggers

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 5 Ekim 2017; 17:51:7 >

• Of menüler karakter seçme ekranı herşey değişiyor harika olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 5 Ekim 2017; 18:8:13 >

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Güzel haber 16 ocak 2018 demiş. Bir de 39,99 doları tutturmuş altına :) Bakalım bize nasıl bir uygulama olacak.
    Orda street fighter II yazısı gördüm. Öyle bir mod mu koymuşlar yoksa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: stylerbb

Güzel haber 16 ocak 2018 demiş. Bir de 39,99 doları tutturmuş altına :) Bakalım bize nasıl bir uygulama olacak.

Oyundaki içerikler (Yenilenmiş dizaynlar, 2. vtriggerlar, arcade mod, extra battle mod vs) bunlar ücretsiz olacak

Sadece dlc karakterleri ve bizde olmayan stageler paralı olacak (yine fight money ile de alınabilecek)
  • quote:

Orda street fighter II yazısı gördüm. Öyle bir mod mu koymuşlar yoksa ?

• galiba yeni v triger da ryu,evil ryu ya dönüşecek.öyle bir şeyler konuşuluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykrr

galiba yeni v triger da ryu,evil ryu ya dönüşecek.öyle bir şeyler konuşuluyordu.

V trigger aktifken resmi vardi evil ryu olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

galiba yeni v triger da ryu,evil ryu ya dönüşecek.öyle bir şeyler konuşuluyordu.

doğrudur vesper arcade bahsediyordu,sadece tahmin yürütmüş o zaman.umarım sezon 3 te eski yüzleri görürüz beklentim o yönde.
  • quote:

quote:

quote:

doğrudur vesper arcade bahsediyordu,sadece tahmin yürütmüş o zaman.umarım sezon 3 te eski yüzleri görürüz beklentim o yönde.

Beni de ilgilendiren season 3 charlari sagat, viper, Q isterim ozellikle viper 4te cok ıyıydı, klasik karakterler de guzel olur honda blanka gibi ama ben oynamam :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beni de ilgilendiren season 3 charlari sagat, viper, Q isterim ozellikle viper 4te cok ıyıydı, klasik karakterler de guzel olur honda blanka gibi ama ben oynamam :)

sagat ı bende çok isterim seçmem ama oyunda olması gereken bir karakter.

Bu 3 ay geçmez o zaman Müthiş haberler veriyorsun. Bunları yapsınlar da ücretli olsa da şimdiden vermeye hazırım. Sonunda oyunun hakkını vermişler.

• quote:

Bu 3 ay geçmez o zaman Müthiş haberler veriyorsun. Bunları yapsınlar da ücretli olsa da şimdiden vermeye hazırım. Sonunda oyunun hakkını vermişler.

Ben de direkt Arcade Edition alırım

• Bende heyecanla beklemedeyim bilgilendirme için çok teşekkürler.
  • Oyunun oynanış mekaniği değişmedikten sonra bi halt olmaz bu versiyondan da
  • veracocha kullanıcısına yanıt
    Ne gibi mesela açıklar mısın ?
  • İşte böyle boş konuşmaları sevmiyorum cevap yok tabii

• Boş konuşma ile alakası yok oynanış mekanikleri ile kastedilenleri tahmin ediyorsundur sanırım.

Oyun SF 4 e göre çok daha kötü bir oyun. Yani Arcade Edition ile gelecek olan şeyler (2. Vtrigger istisnasi dışında) oyunun mekaniklerinde genel anlamda değişiklik yapmayacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Or-Chan O kullanıcısına yanıt
    Hayır tahmin etmiyorum. SF4 ü ben de çok oynadım. SF5 de farklılıklar olsa da keyif aldım. Önce yeni hareketleri,komboları çalıştım. Yenilikleri görüp adapte oldum. Sonra oynadım. Online da gayet iyi gidiyor. Gelecek yeni modlardan özelliklerden bahsetmiyoruz zaten. Biri oyun mekaniği kötü bundan bir halt olmaz derse tam olarak açıklayacak. Ben de derim ki ya evet bunu farketmemişim kötüymüş gerçekten. Burada bilgi paylaşmak için yazıyoruz birşeyler. Öyle ben ortaya lafımı atarım egomu tatmin eder kaçarım yok. Sen de yeni birşey söyledin, sf4 e göre çok kötü bir oyun diyorsun. Dolayısıyla açıklama sırası sana geçti

• quote:

Hayır tahmin etmiyorum. SF4 ü ben de çok oynadım. SF5 de farklılıklar olsa da keyif aldım. Önce yeni hareketleri,komboları çalıştım. Yenilikleri görüp adapte oldum. Sonra oynadım. Online da gayet iyi gidiyor. Gelecek yeni modlardan özelliklerden bahsetmiyoruz zaten. Biri oyun mekaniği kötü bundan bir halt olmaz derse tam olarak açıklayacak. Ben de derim ki ya evet bunu farketmemişim kötüymüş gerçekten. Burada bilgi paylaşmak için yazıyoruz birşeyler. Öyle ben ortaya lafımı atarım egomu tatmin eder kaçarım yok. Sen de yeni birşey söyledin, sf4 e göre çok kötü bir oyun diyorsun. Dolayısıyla açıklama sırası sana geçti

Bu oyunun sf4'e göre başarısız olduğunu oynanış mekaniklerinin ve oyun içindeki karakterlerin hiçbirinin eşit güçte olmadığını tüm sf oynayan pro oyuncular biliyorken sana açıklama yapmakla zaman kaybedemem bu yazım bile bir zaman kaybı ...

• 
Sayfa: önceki 156157158159160
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.