Şimdi Ara

Street Fighter X Tekken (ÇIKTI) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
1
Favori
20.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Championship_

quote:

Orijinalden alıntı: _KaYa_

quote:

online nasıl oynayabılırız birisi anlatabilirmi

Oyunu orjinal alarak tabi ki. Ya da Retail Cd-Key satın alıp oyunu ucuza getireceksin benim gibi. Sonrası kolay Games for Windows Live.dan aldığın Key.i oyuna gireceksin.
    En son oyun menüsünden Online Battle seçeceksin.

peki kardeşim retail cd-key'i nereden bulabiliriz..? nasıl temin edebiliriz.?

retail cd key diye google amcadan aratabilirsin. oyunun fiyatı 23 dolar civarı. Gerçi ben çinli arkadaşımdan 15 dolara aldım ama oyunu pek beğenmedim. pişman oldum da denebilr aldığıma.

• quote:

Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

quote:

Orijinalden alıntı: _KaYa_

quote:

Orijinalden alıntı: emmare

quote:

Orijinalden alıntı: dukenukem82

aşağı ileri orta yumruk ve tekmeye aynı anda bas
    banada pandora gücü nasıl kullanılıyor onu söyleyin bari :)

pandora neydi:)) çok okudum ama bicacık anlamadım sayende onuda öğrenmiş olurum.Bu arada çok tşk ettim.akşam eve gidince hemen denicem:)

Tekme güçlü tekmemi? Birde,mesela illaki ken ve ryu bir aradamı olmak zorunda.Ken ile sagat olurmu?Ayrıca 3 bar falan dolu olmasımı gerekiyor yani kullanım şartları neler:)))

Takım combosu: Aşağı - İleri orta yumruk orta tekme

Pandora : İki aşağı orta yumruk orta tekme... Yalnız pandora kullanmak için karakterin can barı %30 civarında olmalı diye biliyorum ben.

Tabi bunların hepsi Tutorial kısmında var zaten. İnternetten aramana gerek yoktu.

Son olarak her karakterin bir normal Superi bir de rakibi takım arkadaşına yolladığı Superi var. Yani istediğin karakterleri seçebilirsin. Super kullanmak için 2 güç barı dolu olmalı yada normal superi kullanmak için karakteri şarj etmen gerek.

Bu arada Gamertag.ım aKaYa TR
    ekleyin atalım bi kaç el.

aKaYa TR sen miydin?

Bu arada oyundaki online oyuncu sayısı çok az... Ya da windows live yanlış gösteriyor... Oyuna nadiren gidiyorum fakan lag sorunu çözülememiş daha... Önümüzdeki hafta tekrar şansımı denerim

he benim sen kimsin

ekle de kapışalım. denk gelirsek tabi. bu aralar oyuna zaman ayıramıyorum.

• beyler size şimdi akumanın tüm kombolarını kendi videomla açıklamak istiyorum

http://youtu.be/ZcnuqTjGUpY

eğer takım seçerseniz ; örnek ( akuma ve ryu )
    (geri aşağı ileri) + (orta yumruk + orta tekme)

akuma tutuyo ortadan ikiye bölüyor ryuya fırlatıyo ryuda gelişine aduket çakıyor..

akumayı aldınız süperiniz dolu (sol alttaki 3lü mavi can gibi olan şey .. oyunda)
    çok seri bi şekilde.. iki kere en ufak yumruk sonra 1 kere ileri en ufak tekme ve kol ilerideyken 1 kerede en büyük yumruga bastıgınız zaman direk ayagnı kaldırıyo adamın ustune gıdıyor kaparsa 15 hit kafadan deneyin süper bişey ..

akumayla süperiniz dolu iken ..
    aşağı aşağı aşağı 3 kere seri bi sekilde aşağı butonuna basıp çekin daha sonra 3 tekmeye birden basın ...

seri kombo yapmak istiyorum diyorsanız .. önce videosuhttp://youtu.be/ZcnuqTjGUpY

sonra anlatımı ( yalnız bunu yaparken çok seri olmak gerekiyor )

adamla aranda 1 zıplama mesafesi varken yukarı ve ilerinin ortası olan ileri çapraza bas ( zıpla yani ileri dogru ) aşağı orta tekme yap ileri en ufak yumruk orta yumruk en buyuk tekme yapar yapmaz ileri ağaşı geri 2 tekmeye birden bas tak tak çekiyosun adam havadaiken hiz zaman kaybetmeden aşağı eğil ufak yumruk yap tekrar ileri aşağı geri 2 yumruk yap süper adu çekiyor adam tekrar havadan inerken aşağı eğil orta yumruk yapar yapmaz ileri asagı geri 2 yumruga bırden bas süper adu koyuyor adam en son yukardan asagı gelirkende ileri aşağı ileri en buyuk yumrukla oryuket çekin ...

• quote:

Arkadaşlar Arcade Stick bulabileceğim bildiğiniz yer var mı? Gamepad ile tuş yetmiyor... Klavye ile ileri düzey kombolar çok zor yapılıyor & yapılmıyor... Online mod çıldırtıyor adamı

bende plasytation 3 kolu var usbli a pc ye baglıyorum gayette güzel oluyor yani combolar felan sıkıntı yok çokoşhttp://youtu.be/ZcnuqTjGUpY

• Selam arkadaslar ben street fighters X tekken oynunu bilgisayarda bazen klavye bazen de gameped ile oynuyorum combo felanda yapiyorum hersey iyi guzelde
    ölüm vuruslari nasil yapiliyor bilen varmi
    tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-dehset

Selam arkadaslar ben street fighters X tekken oynunu bilgisayarda bazen klavye bazen de gameped ile oynuyorum combo felanda yapiyorum hersey iyi guzelde
    ölüm vuruslari nasil yapiliyor bilen varmi
    tesekkurler

geneli adu 3yumruk, adu 3 tekme, orta yumruk orta tekme adu(ikili olarak )
    iki yukarı 3 tekme>> akuma
    ps3te bu şekılde oynuyordum pcdede aynıdır
  • slm wesker adu ne demek aciklayabilirmisin anlayamadimda ben ps3 oynamadim hic sade pc
  • Ohoo ne zaman çıktı bu?Hangi tarihte yaniNasıl kaçırdım hemen indireyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-dehset

slm wesker adu ne demek aciklayabilirmisin anlayamadimda ben ps3 oynamadim hic sade pc

beyler size şimdi akumanın tüm kombolarını kendi videomla açıklamak istiyorum

http://youtu.be/ZcnuqTjGUpY

eğer takım seçerseniz ; örnek ( akuma ve ryu )
    (geri aşağı ileri) + (orta yumruk + orta tekme)

akuma tutuyo ortadan ikiye bölüyor ryuya fırlatıyo ryuda gelişine aduket çakıyor..

akumayı aldınız süperiniz dolu (sol alttaki 3lü mavi can gibi olan şey .. oyunda)
    çok seri bi şekilde.. iki kere en ufak yumruk sonra 1 kere ileri en ufak tekme ve kol ilerideyken 1 kerede en büyük yumruga bastıgınız zaman direk ayagnı kaldırıyo adamın ustune gıdıyor kaparsa 15 hit kafadan deneyin süper bişey ..

akumayla süperiniz dolu iken ..
    aşağı aşağı aşağı 3 kere seri bi sekilde aşağı butonuna basıp çekin daha sonra 3 tekmeye birden basın ...

seri kombo yapmak istiyorum diyorsanız .. önce videosuhttp://youtu.be/ZcnuqTjGUpY

sonra anlatımı ( yalnız bunu yaparken çok seri olmak gerekiyor )

adamla aranda 1 zıplama mesafesi varken yukarı ve ilerinin ortası olan ileri çapraza bas ( zıpla yani ileri dogru ) aşağı orta tekme yap ileri en ufak yumruk orta yumruk en buyuk tekme yapar yapmaz ileri ağaşı geri 2 tekmeye birden bas tak tak çekiyosun adam havadaiken hiz zaman kaybetmeden aşağı eğil ufak yumruk yap tekrar ileri aşağı geri 2 yumruk yap süper adu çekiyor adam tekrar havadan inerken aşağı eğil orta yumruk yapar yapmaz ileri asagı geri 2 yumruga bırden bas süper adu koyuyor adam en son yukardan asagı gelirkende ileri aşağı ileri en buyuk yumrukla oryuket çekin ...

• PSP'de de var ama güzel oyun mu fikrim yok o yüzden yüklemedim ... peki güzel oyun mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SniggaS

PSP'de de var ama güzel oyun mu fikrim yok o yüzden yüklemedim ... peki güzel oyun mu

grafikler ,hız vs.herşey muhteşem bence yükle.. kaliteli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SniggaS

PSP'de de var ama güzel oyun mu fikrim yok o yüzden yüklemedim ... peki güzel oyun mu

grafikler ,hız vs.herşey muhteşem bence yükle.. kaliteli.

fikrin icin saol . yüklerim
  • online da saatlerce adam beklıyorum
  • YAHU EDDY YOK MU
  • merhabalar ben yeni yükledim oyunu online oynandığını duydum cd key satın aldım ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum arkadaş mı bulmamız gerekiyor anlamadım bana biraz yardımcı olur musunuz nasıl oynayailirim online .
    açtığımda karşıma şunlar çıkıyor
    friends messages players priviate chat settings vs. doğru yolda mıyım ? birilerinin msnini mi eklemem gerekiyor online oynayabilmek için...
  • quote:

Arkadaşlar Arcade Stick bulabileceğim bildiğiniz yer var mı? Gamepad ile tuş yetmiyor... Klavye ile ileri düzey kombolar çok zor yapılıyor & yapılmıyor... Online mod çıldırtıyor adamı

aga adamlar sanki oyunu kendileri yapmışlar nefes aldırmıyorlar yaaaa çok hızlılar çok iyiler online mod da adım : Yenibosna34ist arkadas olarak eklesin isteyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayıpşehir

merhabalar ben yeni yükledim oyunu online oynandığını duydum cd key satın aldım ama ne yapmam gerektiğini bilmiyorum arkadaş mı bulmamız gerekiyor anlamadım bana biraz yardımcı olur musunuz nasıl oynayailirim online .
    açtığımda karşıma şunlar çıkıyor
    friends messages players priviate chat settings vs. doğru yolda mıyım ? birilerinin msnini mi eklemem gerekiyor online oynayabilmek için...

oyunu actıgında yukardan asagı inen windwos penceresınde sign in olduktan sonra aynen dedıgın gıbı yukarda o frıends prıvate chat felan cıkıyo sonra onu kapatıosun kanka carpıdan oyuna gırıyosun LİVE BATTLE'a giriyosun RANKİNG BATTLE a giriyosun yanlıs hatırlamıyosam karsına oyunun ayarları cıkkıyo orda süreyi 99 raound'u 3 yaptıktan sonra altttakı 2 secenegide any yapıosun en alttakı secenegıde a-b-c-d yapıp start a basıyosun rakip beklıyosun rakıp gelınce zaten READY diyosun adam felan secıyosunuz sonra devam edıyosunuz ıste oyuna.

• Beyler oyunu malum yollardan edindim. DLC çıktığında indirme şansım var mıdır?
    Ayrıca Tekken vs street fighter PC ye çıksa süper olurdu.
  • Arkadaşlar birşey soracağım, oyunu arkadaşıma orjinal aldık fakat ;

Oyuna ilk girişte GFWL'a üye olduk, ondan sonra key'i girdikten sonra update yapmaya çalışıyor ama update yapamadan şu hata ekrana geliyor,

Can't download the update.Make sure that you are connected to the internet.If the problem persists,go towww.gamesforwindowslive.com/support.

Hata kodu : 0X80072751

Update'i yapamadığı için oyuna giremyoruz hala? Bunun çözümü için yardımcı olabilirmisiniz acaba ?

İnternette bakındım ama çok geçerli bir çözüm bulamadım

• Arkadaşlar belki konuyla alakasız olacak ama hiçbir dövüş oyununda çocukken ateri salonlarında oynadığımız KOF (King of Fighters) tadını bulamadım.Geliştiriciler neden onun üstüne düşmedi çok merak ediyorum.Gerçekten geliştirilseydi Sf-tekken yanında biraz sönük kalabilirdi.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.