Şimdi Ara

Street Fighter X Tekken (ÇIKTI) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
1
Favori
20.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek başımıza bilgisayara karşı oynarken gelen multiplayer isteklerini kapatmanın yolu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

tek başımıza bilgisayara karşı oynarken gelen multiplayer isteklerini kapatmanın yolu nedir?

Arcade moda girerken altta fighting requst diyor off yap onu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Orijinalden alıntı: faaty

tek başımıza bilgisayara karşı oynarken gelen multiplayer isteklerini kapatmanın yolu nedir?

Arcade moda girerken altta fighting requst diyor off yap onu :)

saol ya. sf4 oynarken de aynı dertten muzdariptim. büyük sevap işledin :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

quote:

quote:

Oyunu 2 gündür oynuyorum... Kısaca söyleyebilirim ki konsol bebelerine yönelik bol janjanlı görüntüler eşliğinde bir aksiyon oyunu gibi olmuş. SSF4 10 basar buna eğer gerçekten sf oynamak istiyorsanız...

Tag team olayı güzel, oyuna alışınca oynaması da zevkli sayılır yani ama hatası çok... Bir kere multiplayer oynarken oyunun seslerinin yarısı çıkmıyor, lagdan dolayı sanırım... Ayrıca acaip lag var ve acaip hissettiriyor. SF4 ve SSF4'ün online kodları 10 numaraydı, bu ise 5 para etmez. Bu şekilde online oynanmaz. Adamlar ordan oraya ışınlanıyor.

Şöyle saçma şeyler hoşunuzamı gidiyor? Konsol bebeleri ne alaka ? Konsol bebesi nedir açıkla bir hele Saçma sapan PC'de GFWL koymuşlar tabi oynanmaz PC bebeleri için yapıyorlar asıl bu GFWL 'yi.Steam koymayıp XLive entegresi var diye pc bebeleri arkadaşlarıyla kontak halinde olsun diye koyuyorlar GFWL saçmalığını

GFWL kullanmayı beceremiyorsanız sizin sorununuz, yıllardır tek sorun yaşamadım + achievement'larını severek yaptığım yegane platformdur...

Konsol bebesinden kastım ise rengarenk yanar döner grafikler olduğu için... Çocuklar da severek oynasın hesabı... Bu kadar üzülmeye gerek yoktu.

Birincisi terbiyeli ol sen bakıyım. Oyun kötü çıkınca hemen sen konsol bebelerine yönelik diyemezsin , abin yaşındaki adamlar para verip alıyor. Ayrıca ilkokul bebeleri okuldan kaçıp PC'ye mi koşuyor yoksa PS3'e falan mı ? Aynı şeyi düşündüğümüze göre tamam o halde.
    Ayrıca zorlama zorlama yazmayın. Hiç bir platform Xbox Live kadar zengin ve iyi değildir. PC'de de kimse arc falan sallamaz.
    Ve kimsenin senin bu mesajına üzüldüğü de yok. Sadece sinirlendirirsin ki mesela beni köpeğim de çok sinirlendirdiği oluyor. Yani bunu marifet falan sanma.

• Benim baya hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Birincisi terbiyeli ol sen bakıyım. Oyun kötü çıkınca hemen sen konsol bebelerine yönelik diyemezsin , abin yaşındaki adamlar para verip alıyor. Ayrıca ilkokul bebeleri okuldan kaçıp PC'ye mi koşuyor yoksa PS3'e falan mı ? Aynı şeyi düşündüğümüze göre tamam o halde.
    Ayrıca zorlama zorlama yazmayın. Hiç bir platform Xbox Live kadar zengin ve iyi değildir. PC'de de kimse arc falan sallamaz.
    Ve kimsenin senin bu mesajına üzüldüğü de yok. Sadece sinirlendirirsin ki mesela beni köpeğim de çok sinirlendirdiği oluyor. Yani bunu marifet falan sanma.

İstediğimi derim sana soracak değilim bu bir, ikincisi ise sen kaç yaşında olduğumu biliyor musun ki de "abin yaşındaki" adamlar diyebiliyorsun?

ilkokul bebelerinin bugünlerde pc'ye değil konsola koştuğunu söyleyebilirim rahatlıkla.

Sırf bana saldırmış olmak için "zorlama zorlama" yazan sensin şu durumda, muhalefet olmak marifet olmuyor üzgünüm.

Ayrıca arc nedir be? ach demek istedin herhalde. Önce bir doğrusunu öğren de, sonra savunursun savunacağın şeyi... Kimin hangi platform'da achievement sallayacağına ise sen karar vermiyorsun ne yazıkki. Ben gayet sallıyorum, tanıdıklarım da sallıyor. Oyunun oynanma süresini uzatıyor en basitinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

quote:

quote:

Oyunu 2 gündür oynuyorum... Kısaca söyleyebilirim ki konsol bebelerine yönelik bol janjanlı görüntüler eşliğinde bir aksiyon oyunu gibi olmuş. SSF4 10 basar buna eğer gerçekten sf oynamak istiyorsanız...

Tag team olayı güzel, oyuna alışınca oynaması da zevkli sayılır yani ama hatası çok... Bir kere multiplayer oynarken oyunun seslerinin yarısı çıkmıyor, lagdan dolayı sanırım... Ayrıca acaip lag var ve acaip hissettiriyor. SF4 ve SSF4'ün online kodları 10 numaraydı, bu ise 5 para etmez. Bu şekilde online oynanmaz. Adamlar ordan oraya ışınlanıyor.

Şöyle saçma şeyler hoşunuzamı gidiyor? Konsol bebeleri ne alaka ? Konsol bebesi nedir açıkla bir hele Saçma sapan PC'de GFWL koymuşlar tabi oynanmaz PC bebeleri için yapıyorlar asıl bu GFWL 'yi.Steam koymayıp XLive entegresi var diye pc bebeleri arkadaşlarıyla kontak halinde olsun diye koyuyorlar GFWL saçmalığını

GFWL kullanmayı beceremiyorsanız sizin sorununuz, yıllardır tek sorun yaşamadım + achievement'larını severek yaptığım yegane platformdur...

Konsol bebesinden kastım ise rengarenk yanar döner grafikler olduğu için... Çocuklar da severek oynasın hesabı... Bu kadar üzülmeye gerek yoktu.

Valla ben achivement i sallayan bir çok insandan biriyim achivement olmazsa olmaz artık çoğu oyunda. Sevdiğim oyunlarda prensibimdir tüm achivementları bitiririm.

• Oyunu Steam den alsak bile Games Windows olmadan açılmıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Oyunu Steam den alsak bile Games Windows olmadan açılmıyor mu ?

Login olup giriyor oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: enyalios

quote:

Login olup giriyor oyuna

Tam olarak anlamadım Steam de olsa Games Windows Login mi olmak zorundamıyız sorunlu sistemmiş sanırım ondan bağımsız oynanmıyorsa kötü.
  • güzelmiş
  • quote:

quote:

quote:

Login olup giriyor oyuna

Tam olarak anlamadım Steam de olsa Games Windows Login mi olmak zorundamıyız sorunlu sistemmiş sanırım ondan bağımsız oynanmıyorsa kötü.

Denemedimde bağlantı olmazsa sanırım daha önce login olup kaydettiyseniz sonrakinde bağlantı olmayınca giriş yapabiliyorsunuz ama neden bağlanmadan girmesini istiyorsunki steam e bağlantı olmadan offline olarak giremessin zaten.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Login olup giriyor oyuna

Denemedimde bağlantı olmazsa sanırım daha önce login olup kaydettiyseniz sonrakinde bağlantı olmayınca giriş yapabiliyorsunuz ama neden bağlanmadan girmesini istiyorsunki steam e bağlantı olmadan offline olarak giremessin zaten.

Yok o şekilde değil dediğim gibi ben diyelim oyunu Steam den aldım GFWL yönlendircek mi beni yoksa sadece Steam aracığıyla ilemi çalışacak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Login olup giriyor oyuna

Yok o şekilde değil dediğim gibi ben diyelim oyunu Steam den aldım GFWL yönlendircek mi beni yoksa sadece Steam aracığıyla ilemi çalışacak.

Hayır tabikide öyle değil oyuna steamden açıyorsun açılıyor oyun ekranı geliyor sonra ufak live tool u cıkıyor biliyorsun o login oluyor bu kadar. Veya bende otomatik login oluyor eğer auto login yaparsan diren oyuna giriveriyor o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldie But Goodie -- 14 Mayıs 2012; 16:55:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Login olup giriyor oyuna

Hayır tabikide öyle değil oyuna steamden açıyorsun açılıyor normal olarak sonra ufak live tool u cıkıyor biliyorsun o login oluyor bu kadar.

He tamam o zaman ben konsolu yeni sattım SFF4 oynardım PC de online ortam nasıl PC dede oynanır mı rahat bir şekilde ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Login olup giriyor oyuna

Hayır tabikide öyle değil oyuna steamden açıyorsun açılıyor normal olarak sonra ufak live tool u cıkıyor biliyorsun o login oluyor bu kadar.

He tamam o zaman ben konsolu yeni sattım SFF4 oynardım PC de online ortam nasıl PC dede oynanır mı rahat bir şekilde ?

Alıntıları Göster

Fark yok ama gamepadle bence daha zor oynamak klavye daha kolayıma geliyor benim veya imkan varsa arcade stick alınabilir.

• Orijinalden alıntı: enyalios

Fark yok ama gamepadle bence daha zor oynamak klavye daha kolayıma geliyor benim veya imkan varsa arcade stick alınabilir.

Ben yine gamepad ile devam ederim klavye ile oynayanlarda var normal bende çok eskiden biara alışmıştım sonra yine gamepad döndüm
    iyi o zaman key alıp direk steam girip online sorunsuz girip rahat adam bulunuyorsa PC ve Konsolda hiçbir fark yok online ortam olarak.
  • quote:

Ben yine gamepad ile devam ederim klavye ile oynayanlarda var normal bende çok eskiden biara alışmıştım sonra yine gamepad döndüm
    iyi o zaman key alıp direk steam girip online sorunsuz girip rahat adam bulunuyorsa PC ve Konsolda hiçbir fark yok online ortam olarak.

Alıntıları Göster
    Steam uyumlu key bulamassın malesef sadece steam üzerinden veya o oyuna sahip birinin envanterinde varsa yollayabilir. Dün Faaty arkadaşıma verdim birini bir adet daha var şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldie But Goodie -- 14 Mayıs 2012; 17:05:32 >

• ssf4 gamepad'le oynanmaz, çok ciddiyim :) klavye 10 kat daha rahat ondan. gamepad'de yeterli tuş yok bir kere hareketleri yapabilmek için.
  • Arkadaşlar , oyunda tüm karakterleri açmak için hangi yolları izlememiz gerekiyor ? Yani hangi karakterlerle oyunu bitirmemiz gerekiyor yeni karakterlerin açılması için ? Yardımcı olursanız sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.