Şimdi Ara

Street Fighter X Tekken (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
1
Favori
20.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • street fighter 4 ten bir fark görmedim ben blanka yı aradı gözlerim nerede acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 7 Mayıs 2012; 22:19:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

street fighter 4 ten bir fark görmedim ben blanka yı aradı gözlerim nerede acaba ?

DLC.SF4'ten fark göremeyenler Dövüş oyunundan anlamıyodur kusura bakmayın.Gem sistemi oyunu baştan başa değiştirmiş.Taglı combolar vs derken uçtu oyunki zaten dövüş oyunu PC'de pek oynanmaz . Online sisteminde oyuncu yok ne yazikki .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

street fighter 4 ten bir fark görmedim ben blanka yı aradı gözlerim nerede acaba ?

DLC.SF4'ten fark göremeyenler Dövüş oyunundan anlamıyodur kusura bakmayın.Gem sistemi oyunu baştan başa değiştirmiş.Taglı combolar vs derken uçtu oyunki zaten dövüş oyunu PC'de pek oynanmaz . Online sisteminde oyuncu yok ne yazikki .

Helal olsun. Ben senden farklı yorum bekliyordum.

Oyuncu olmaması normal değil mi oyun yeni çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Eskisi gibi herhangi bi Live tabanlı key girip online bağlanabilsek Türkler uçururda olmayınca olmuyo maalesef.SF4'de durum böyle olduğundan bir çok Türk oyuncu arkadaş vardı.
    Oyunun dövüş sistemi bencede güzel olmuş.Online oynayabilse millet farkına daha iyi varırdı.Yanlız SF4'de Dash sistemini niye eklemediler onu merak ediyorum. Birde Taunt olayı yok. Online en güzel olay taunt'u bence.Adamı haşamat ettikten sonra kullanıldığında baya etkili oluyodu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noctis Lucis Caelum

OPTIONS-->Button Config'e girin.En üstteki Control Group'dan Special kısımında Chance var.Ona istediğiniz bi tuşu atayıp tek tuşla adam değiştirebilirsiniz.

ya olmuyor yada ben yapamadım
  • arkadaşlar vuruş hissiyatını begenmedim bu oyunda. sf4 ile neden aynı yapmamıslar hissiyatı. focus attack da yok, sf4 un en zevkli kısımlarından biridir o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

OPTIONS-->Button Config'e girin.En üstteki Control Group'dan Special kısımında Chance var.Ona istediğiniz bi tuşu atayıp tek tuşla adam değiştirebilirsiniz.

Bazı butonların kesinlikle atanması gerek boşta bırakamazsınız o yüzden ayarları yapamıyorsunuz , aşağıda benim ayarlarım ve kesinlikle atanması gereken butonların görüntüleri var ;

Street Fighter X Tekken (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbo-powwer -- 8 Mayıs 2012; 19:17:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GoStoP

arkadaşlar vuruş hissiyatını begenmedim bu oyunda. sf4 ile neden aynı yapmamıslar hissiyatı. focus attack da yok, sf4 un en zevkli kısımlarından biridir o

O yoksa harbi kötü olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enja

quote:

Orijinalden alıntı: umut321umut

Pc'ye Samurai Shodown'da çıksa süper olur.

hocam MAME veya Kawaks emülatörü ile oynayabilirsiniz Samurai Shodown tüm serilleri var neredeyse emulatorlerde ahhh ahhh yine eski günelre götürdünüz beni

Vay be ne ifade alırdık aga samurai shadow da

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

quote:

Bazı butonların kesinlikle atanması gerek boşta bırakamazsınız o yüzden ayarları yapamıyorsunuz , aşağıda benim ayarlarım ve kesinlikle atanması gereken butonların görüntüleri var ;

ok halletim teşekürler

• Rica ederim iyi oyunlar
  • @vector x-31
    Taito Type X²'dan PCye port edilmiş Samurai Shodown: Edge of Destiny araştırsanız bulubilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turbo-powwer

quote:

quote:

Hay Allah razı olsun kafayı yiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: caner_druid

Hay Allah razı olsun kafayı yiyordum

Rica ederim keyifli oyunlar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
  • arkadaşlar ben bu oyunu indirdim online oynayabilmek için neyapabilirim acaba ?
  • Oyunda save sorunu var sanırım.Bunun için çırak mırak birşey yok mu ? Artı karakterler arasında Eddy yok mu? Benin adamım oydu.Ne combolar yapacaktım onunla.
  • Arkadaşlar oyunu nereden satın alabilirim? Capcom sitesinde 3 adres var... Sitelerde de digital download fiyatı biraz pahalı... Vatanda 18 liraya satılan kutulu SF4AE, orada 20$... hemde digital download Forumda bir arkadaş key satıyordu sanırım... Hatırlayan var mı? Ya da kutulu falan nereden bulabilirim? Gezen & gören var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 10 Mayıs 2012; 15:21:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

Arkadaşlar oyunu nereden satın alabilirim? Capcom sitesinde 3 adres var... Sitelerde de digital download fiyatı biraz pahalı... Vatanda 18 liraya satılan kutulu SF4AE, orada 20$... hemde digital download Forumda bir arkadaş key satıyordu sanırım... Hatırlayan var mı? Ya da kutulu falan nereden bulabilirim? Gezen & gören var mı?

Kutulu olarak sanırım bir hafta içinde D&R'a gelecek.Ordaki satış danışmanı arkadaşım söyledi...
  • 2 li super nasıl oluyor acaba bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dante87

2 li super nasıl oluyor acaba bilen varmı

Aşağı > İleri > Medium Kick & Medium Punch (Tekme ile Yumruğa aynı anda basacaksın)... Yazım açısından kötü gözüküyor biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.