Şimdi Ara

Street Fighter X Tekken (ÇIKTI) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
1
Favori
20.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pc'ye Samurai Shodown'da çıksa süper olur.
  • Bu tür oyunları arcade mod bitirip yorum yapmak yersiz.Bu oyun tamamiyle online için çıkarıldı oyunu bitirdim diyorsunuz mediumda 4-5 adam dövüp cpu'ya karşı
  • kaç yıl önce bu tarz bir oyun yapasalar diyordum arkadaşlar arasında konuşuyordum hata mk vs SF tarzı bişiller yapsınlar oda güzel olur bence Fighting oyunlarının kralı Sf dir yılarca böyle giti ve böyle gitmeye devam ediyor

ama 90 lı yılarda atari salonlarında oynadığımız Street Fighter II TURBO ve Street Fighter EX bu 2 seriyi hiç bir şeye değişmem SF TRUBO daki en büyük Rekorum 66 Jeteondu eskiler bilir beni bakalım STreet Fighter VS TEKKEN nasıl olmuş onuda kuralım
     Street Fighter X Tekken (ÇIKTI)

• quote:

Orijinalden alıntı: umut321umut

Pc'ye Samurai Shodown'da çıksa süper olur.

hocam MAME veya Kawaks emülatörü ile oynayabilirsiniz Samurai Shodown tüm serilleri var neredeyse emulatorlerde ahhh ahhh yine eski günelre götürdünüz beni

• Tuş konfigirasyonunda problem mi var anlamadım bir türlü istediğim tuşları atayamadım ayrıca ölüm vuruşu falan yok galiba alttaki mavi bar doldu ama street fighter IV daki comboları yapamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

Tuş konfigirasyonunda problem mi var anlamadım bir türlü istediğim tuşları atayamadım ayrıca ölüm vuruşu falan yok galiba alttaki mavi bar doldu ama street fighter IV daki comboları yapamadım

3 tuşu bir tuşa verebiliyorsunuz. boylece haduken yapıp basınca ölüm vuruşu yapıyor. birkaç kombo da öğrendiniz mi hardeste bile bilgisayar yenemiyor zaten adamına görede oynamak gerek tabi. ryu ken oynaması en kolay karakterler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: odrin34

quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

Tuş konfigirasyonunda problem mi var anlamadım bir türlü istediğim tuşları atayamadım ayrıca ölüm vuruşu falan yok galiba alttaki mavi bar doldu ama street fighter IV daki comboları yapamadım

3 tuşu bir tuşa verebiliyorsunuz. boylece haduken yapıp basınca ölüm vuruşu yapıyor. birkaç kombo da öğrendiniz mi hardeste bile bilgisayar yenemiyor zaten adamına görede oynamak gerek tabi. ryu ken oynaması en kolay karakterler...

Ken ve Yoshimitsuyla bitirdim ben hardest ile ama ölüm vuruşu yapamadan ogrede zorlandım baya

• Hocam sayfalarında aradım bulamadım ben Tekken 3 te Eddy'le oynardım Eddy nerelerde ya
  • Denemek lazım
  • Vallahi güzel oyun olmuş beğendim ben , ama klavye ile zor oluyor.
  • arkadaşlar oyunda 2 kişi kavga ederken diğer adamı devreye sokmak içn bir tuş varmı? yoksa süper çekince diğer adam otomatik mi devreye giriyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kassadam

Hocam sayfalarında aradım bulamadım ben Tekken 3 te Eddy'le oynardım Eddy nerelerde ya

capoeira cı olan mı
  • Oyunu kurdum. Güzelmiş, ilk olarak Ryu ve Ken ile bitirdim. Tuşları klavyede ayarladım gayet de güzel oynuyorum ama gamepad'de tuşlar yetmiyor çok fazla fonksiyon var ve ayarları bu yüzden kaydetmiyor. Anlamadım gitti, normal snopy gamepad, analoglu filan.

Bu arada karakter listesini de şöyle verelim:

Yanında "1" olanlar PS Vita'da varsayılan olarak var, PC, PS3 ve XBOX360 için DLC olarak var.
    Yanında "2" olanlar sadece PS Vita'ya özgü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dru-Zod -- 6 Mayıs 2012; 14:35:18 >
  • Bende şimdi kuruyorum oyunu bakalım nasıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

Hocam sayfalarında aradım bulamadım ben Tekken 3 te Eddy'le oynardım Eddy nerelerde ya

capoeira cı olan mı

Evet hocam favori karakterimdi noldu ona
  • şu an yüklüyorum....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

quote:

capoeira cı olan mı

Evet hocam favori karakterimdi noldu ona

DLC ile birlikte onun türünde dövüşen Cristie karakteri gelcek. Alternatif olabilir.

Oyunda bence bazı karakterler gereksiz olmuş bunlara DLC ile gelecekler onlarıda ekledikmi listem baya kabarıklaşıyo. Orjinal alanlar skor kasabilirde offline takılanlar için sadece eğlenmelik bi oyun.Fazlasını beklemeyin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: spleenish

arkadaşlar oyunda 2 kişi kavga ederken diğer adamı devreye sokmak içn bir tuş varmı? yoksa süper çekince diğer adam otomatik mi devreye giriyor?

Medium punch ve medium kick e ayni anda basarsaniz diger karakter oyuna girer.
  • tşk ler ben O ve L tuşuna basılı tıtup yapiyorum diğer karekter giriyor
  • OPTIONS-->Button Config'e girin.En üstteki Control Group'dan Special kısımında Chance var.Ona istediğiniz bi tuşu atayıp tek tuşla adam değiştirebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.