Şimdi Ara

Street Fighter X Tekken (ÇIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
251
Cevap
1
Favori
20.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

quote:

Orijinalden alıntı: dante87

2 li super nasıl oluyor acaba bilen varmı

Aşağı > İleri > Medium Kick & Medium Punch (Tekme ile Yumruğa aynı anda basacaksın)... Yazım açısından kötü gözüküyor biliyorum

sağol deniyim hemen
    edit: işe yaradı sağol süperler streef figterdaki kadar etkili değil ama 2 liler güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dante87 -- 12 Mayıs 2012; 0:17:49 >
  • Bu yolu turkiye steamden almanin hic yolu yok mu? Yurtdisindan almis birisi varsa takas yoluyla satin alabilirim
  • Xbox emulatörünü çalıştırdığımızda herhangi bir tuş ayarı yapmak gerekiyor mu?
  • Arkadaşlar bende steam gift olarak 2 adet sfxtekken var key falan değil. 65 liradan satabilirim steam abd store da 50 dolar şu anda. Sanalpazardanda satış açabilirim taksit imkanınız olur ama %5 koyuyo sanırım 71 lira bir rakam olur o zaman.

http://store.steampowered.com/?cc=us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldie But Goodie -- 12 Mayıs 2012; 13:16:35 >
  • Ben bu sabah oyunun keyini 15 dolara satın aldım. Şu an oynuyorum ama acayip lag var. Umarım kısa zamanda düzeltirler...
  • Bende baktımda live keymiş yoksa steam için retail key yok bu oyunda çünkü bende şaşırdım :)) Benim gibi steam takıntınız yoksa tabi o opsiyon daha yerinde.
  • Arkadaşlar oyunu beğenmeyenlere söylüyorum. Ne istiyorsunuz siz? İkili dövüş sistemi geliyor "tek mok mu" diye soruyorsunuz. Adamlar o kadar uğraşmış oyunu orjinalinden kopmadan geliştirmişler, bir sürü yeni özellik eklemişler. Yeni karakterler eklemişler hâlâ beğenmeyen çıkıyor. Tarızınız Street Fighter olmayabilir, başka oyun deneyin.

Ben kardeşimle oynuyorum ara ara. Mükemmel yapmışlar. HARDEST zorlukta RYU ve KEN seçtik mi oyun hemen bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: enyalios

Bende baktımda live keymiş yoksa steam için retail key yok bu oyunda çünkü bende şaşırdım :)) Benim gibi steam takıntınız yoksa tabi o opsiyon daha yerinde.

Dostum bu mesajindan hicbirsey anlamadim :) sonucta senden oyunu alsam ne sorunum olur? Yoksa satin almak istiyorum senden
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

quote:

Bende baktımda live keymiş yoksa steam için retail key yok bu oyunda çünkü bende şaşırdım :)) Benim gibi steam takıntınız yoksa tabi o opsiyon daha yerinde.

Dostum bu mesajindan hicbirsey anlamadim :) sonucta senden oyunu alsam ne sorunum olur? Yoksa satin almak istiyorum senden

Hayır bir problem olması açısından yazmadım o fiyata steamden nasıl olur diye şaşırmıştım imkan yok çünkü sonra araştırdım live keymiş o bahsedilen. Benden alırsan steam in tüm faydalarından yararlanabilirsin, biliyorsun live sistemi ile steam sistemleri farklı ben hiç sevmiyorum ayrı yerlerde oyunum olunca bazen zamanında aldığım kutulu oyunları kenarda köşede unutuyorum steam de 170 in üstünde oyun olunca.

Düşünürsen steam id mi pm olarak atacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldie But Goodie -- 12 Mayıs 2012; 22:58:46 >

• quote:

quote:

quote:

Hayır bir problem olması açısından yazmadım o fiyata steamden nasıl olur diye şaşırmıştım imkan yok çünkü sonra araştırdım live keymiş o bahsedilen. Benden alırsan steam in tüm faydalarından yararlanabilirsin, biliyorsun live sistemi ile steam sistemleri farklı ben hiç sevmiyorum ayrı yerlerde oyunum olunca bazen zamanında aldığım kutulu oyunları kenarda köşede unutuyorum steam de 170 in üstünde oyun olunca.

Zaten oyunu kurduktan sonra istedigi sey Games for Windows Live Key. Bu keyi alip oyunu steamden download edebilecelmiyim?
    Bir de takas nasil yapicaz soylersen sana her turli istedigin parayi aktarabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün Aral ile bir tandığımla görüştüm.Bana SFXT PC (kutulu) sürümü ile ilgili daha herhangi bir haber almadıklarını söyledi.Olmazsa oyunu Türkiyeye Tiglon'un getireceğini söyledi.Ama bana saçma geldi PS3 ve Xbox sürümünü Aral getirdi.Pc sürümü tiglon ne alaka anlayamadım.Pazartesi bir araştırma yapacağını söyledi.Neyse şimdilik gelişmeler bunlar.Pazartesi yeni haberleri size ileticem.
  • inş şu karakter dlcsi yakında gelir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Zaten oyunu kurduktan sonra istedigi sey Games for Windows Live Key. Bu keyi alip oyunu steamden download edebilecelmiyim?
    Bir de takas nasil yapicaz soylersen sana her turli istedigin parayi aktarabilirim

Bendeki oyun steam oyunu zaten. Steam üzerinden kurup oynayabileceksin.

• Oyunu 2 gündür oynuyorum... Kısaca söyleyebilirim ki konsol bebelerine yönelik bol janjanlı görüntüler eşliğinde bir aksiyon oyunu gibi olmuş. SSF4 10 basar buna eğer gerçekten sf oynamak istiyorsanız...

Tag team olayı güzel, oyuna alışınca oynaması da zevkli sayılır yani ama hatası çok... Bir kere multiplayer oynarken oyunun seslerinin yarısı çıkmıyor, lagdan dolayı sanırım... Ayrıca acaip lag var ve acaip hissettiriyor. SF4 ve SSF4'ün online kodları 10 numaraydı, bu ise 5 para etmez. Bu şekilde online oynanmaz. Adamlar ordan oraya ışınlanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiesTorN

Oyunu 2 gündür oynuyorum... Kısaca söyleyebilirim ki konsol bebelerine yönelik bol janjanlı görüntüler eşliğinde bir aksiyon oyunu gibi olmuş. SSF4 10 basar buna eğer gerçekten sf oynamak istiyorsanız...

Tag team olayı güzel, oyuna alışınca oynaması da zevkli sayılır yani ama hatası çok... Bir kere multiplayer oynarken oyunun seslerinin yarısı çıkmıyor, lagdan dolayı sanırım... Ayrıca acaip lag var ve acaip hissettiriyor. SF4 ve SSF4'ün online kodları 10 numaraydı, bu ise 5 para etmez. Bu şekilde online oynanmaz. Adamlar ordan oraya ışınlanıyor.

Şöyle saçma şeyler hoşunuzamı gidiyor? Konsol bebeleri ne alaka ? Konsol bebesi nedir açıkla bir hele Saçma sapan PC'de GFWL koymuşlar tabi oynanmaz PC bebeleri için yapıyorlar asıl bu GFWL 'yi.Steam koymayıp XLive entegresi var diye pc bebeleri arkadaşlarıyla kontak halinde olsun diye koyuyorlar GFWL saçmalığını

• Oyunda lag var. Fakat oynanışa etki etmiyor diyebilirim. Oyundaki seslerin yarısı duyulmuyor lag yüzünden. Oyun ararken yaklaşık 30sn bekliyoruz bağlanacağız diye... Ya da oyuncu bulamıyor diye Fakat oyun güzel arkadaşlar Dün akşam bi adam geldi... inanmayacaksınız ama 1 kere vuramadım... Adam bir komboya başladı akıllara zarar... ilk atağı aldıktan sonra zaten kombo ile öldürdü Neyseki 2. el hazırlıklıydım

Oynadığım bütün oyuncuların ( gözümden kaçan olmadıysa ) ben de dahil bağlantıları 3 çubuktu. (Max) Kısacası bizle alakalı değil... Lag sorununu hallederlerse ki bence sorunu çözerler... Oyun tadından yenmez o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

Oyunu 2 gündür oynuyorum... Kısaca söyleyebilirim ki konsol bebelerine yönelik bol janjanlı görüntüler eşliğinde bir aksiyon oyunu gibi olmuş. SSF4 10 basar buna eğer gerçekten sf oynamak istiyorsanız...

Şöyle saçma şeyler hoşunuzamı gidiyor? Konsol bebeleri ne alaka ? Konsol bebesi nedir açıkla bir hele Saçma sapan PC'de GFWL koymuşlar tabi oynanmaz PC bebeleri için yapıyorlar asıl bu GFWL 'yi.Steam koymayıp XLive entegresi var diye pc bebeleri arkadaşlarıyla kontak halinde olsun diye koyuyorlar GFWL saçmalığını

GFWL kullanmayı beceremiyorsanız sizin sorununuz, yıllardır tek sorun yaşamadım + achievement'larını severek yaptığım yegane platformdur...

Konsol bebesinden kastım ise rengarenk yanar döner grafikler olduğu için... Çocuklar da severek oynasın hesabı... Bu kadar üzülmeye gerek yoktu.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

quote:

GFWL kullanmayı beceremiyorsanız sizin sorununuz, yıllardır tek sorun yaşamadım + achievement'larını severek yaptığım yegane platformdur...

Konsol bebesinden kastım ise rengarenk yanar döner grafikler olduğu için... Çocuklar da severek oynasın hesabı... Bu kadar üzülmeye gerek yoktu.

O grafik motoru SSF4'ten çok daha iyi görünüyor .Pekala Çocuklar SSF4'üde oynayabilirdi çizgi filmi grafikleriyle.GFWL 'yi becerememekle alakası ne berbat sistem yarım saat update yapar berbat bir sistem.Live'nin yandan yemişi .

• 2.Kolu Görüyor Ama 1.Kol Yerine Geçiyor Bu Sorunu Yaşayan Varmı 2 Kişi Oynayamıyoruz.
  • quote:

Aynen katılıyorum söylediklerine, ben de hiç beğenmedim. Online'daki şu ses senkron sorunu çok kötü. Lag da oluyor. SF4'de nasıl bir sistem varsa artık lag olsa da bu şekilde hissettirmiyordu. Bunda atlamalar falan oluyor. Oyunun dinamikleri de hiç hoşuma gitmedi... Açıkçası aldığım 3 krş'luk key'e bile pişman oldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 13 Mayıs 2012; 18:48:35 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.