Şimdi Ara

Strife - Open Beta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Şu aralar popüler olan MOBA serisine bir oyun daha katılıyor. Aslında oyun 2013'de yayımlandı fakat Açık Beta'ya yeni geçti. Ayrıca oyunun yapımcısı HoN'un yapımcısı olan S2Games. Aşağıda da oyunun bir kaç özelliğini sıraladım. Bu arada konudaki tüm resimler alıntıdır fakat indirilip, düzenlenip, toplanıp tarafımca yüklenmiştir.

Strife - Open Beta

Resimden de anlaşılacağı üzere bir Creep eğer 60 altın veriyorsa Destek rolü gibi genelde altın almayan kişiler de verilen altının yarısını alacak.

Strife - Open Beta

Her kullanıcının Pet'leri vardır. Bu Pet'ler geliştirilip özelleştirilebilir. Tüm Pet'lere ve onların diğer formlarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Strife - Open Beta

Resimde gördüğünüz eşya bir eşyanın son seviye halidir. Yani ucuz eşyalarla başlayarak bunun gibi pahalı eşyalara dönüştürebilirsiniz. Yani Craft & Enchant sistemi bu oyunda da var. Tüm eşyalara ve onların Craft & Enchant aşamalarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Strife - Open Beta

Oyunda şu an 20 adet Hero var (31 Ağustos 2014). Tüm Hero'lara, yeteneklerine, zorluklarına ve diğer özelliklerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

• İlk izlenimlerim.

- Grafikler gerçekten güzel ve akıcı.
    - Arayüz güzel fakat biraz değişik. Örneğin level atladığında bir yeteneği geliştirmek için TAB'e basman gerek. Aynı şekilde canını veya mananı görmek için TAB'e basman gerek.
    - Can yenileme sadece çatışma dışında oluyor sanırım. LoL gibi oyundan gelenlere değişik gelebilir.
    - Ağaç değil de çalı var. Gizlenmek için. Can yenilemek için iyi olur.
    - Bazı eşyaların aktif özellikleri değişik sanırım. Eğitim modunda aldığın botu kullanarak ışınlanabiliyorsun. Bilmiyorum normal oyunda da kullanabildiğimizi.
    - Oyundaki skill efektleri vs.. çok güçlü. Birazcık yorabilir bilgisayarı.
  • İlgimi çekmeyi başardı açıkçası. Daha çok izlenim aktarırsanız sağlıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetnaErt

İlgimi çekmeyi başardı açıkçası. Daha çok izlenim aktarırsanız sağlıklı olur.

Gece laptop'tan girebildiğim için faresiz oynadım. Faresiz de normal oyuna girerek feedlemek istemedim Sadece eğitimi oynadım, o da yarısı falan. Aşırı iyi öğretiyor oyunu eğitim modu.
  • Normal oynama fırsatı bulursanız deneyimlerinizi bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LetnaErt

Normal oynama fırsatı bulursanız deneyimlerinizi bekliyorum

Bugün büyük ihtimal oynayacağım zaten 2-3 saat Twitch'de yayın izledim. Ayrıca oyunun kendi Twitch Stream desteği de var.
  • Bende birkaç video daha izledim ve indirip denemeye karar verdim. Laneler hakkında bilginiz var mı? Klasik moba tarzı değil mi? Ek olarak oyunda bir ayrım var mı işte bunlar adc bunlar mid gibisinden?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8D8ACBB0 -- 1 Eylül 2014; 8:50:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzlenimlerim

- Oyun sadece bir moba değil. Singleplayer modları da var. Görevler yapabildiğiniz modlar, kaçışlı uçuşlu modlar :)
    - Normal oyunlar 2 mid, 2 top, 1 bot şeklinde oynanıyor.
    - Oyuna girerken tavsiye edilen eşyaları ve büyü geliştirme sırasını aktifleştirerek otomatik olarak yaptırabilirsiniz.
    - TAB ile UI açabiliyoruz. Twitch'de gördüğüm adam TAB'e basmadan otomatik olarak açıyordu ve duruyordu onu bulamadım :)
    - Mananız bitince skille göre sayıyor. Yani mana regeniniz 1/saniye ise ve skill 20 mana istiyorsa ve sizin 0 mananız varsa 20'den geriye doğru sayıyor. Mana regene göre değişyor.
    - Botlarda oynarken o kadar güvenmeyin. Tower dive'dan manevrasına her şeyi biliyorlar :)
    - Bu arada her yerde B'ye basarak eşya alabilirsiniz.
  • İzlenimlerim/Özellikler

- Ormanda bir boss var. Bu bossu öldürürseniz hapis ettiği yeti yani Kryatos sizin midi ittirir.
    - Birer adet daha boss var tam karşı tarafında ormanın ama onu kesince ne oluyor bilmiyorum.
    - Her koridorda 2 kule 1 generator var. Ve en sonda da nexus (LoL kavramıyla).
  • - Ayar kısmından pause diyerek oyunu durdurabilirsiniz. Herkesin oyunu duruyor. UNPAUSE derseniz 5 saniye içinde oyun devam eder. Oylama falan yok direk donuyor. Troller :/ Üst üste 3 kere durdurdum.
    - Baldir'i yani diğer boss'u öldürdük. Bir şey olmadı görünürde. Sanırım altın için.
    - Warp Boots'un 95 saniye süresi var. Haritanın en öte tarafına ışınlandım orta koridorda. Fakat sadece bizim minyonların olduğu yere ışınlandı. Sanırım en fazla gidebileceğimiz yer görüşümüzün/dostumuzun olduğu yerler.
    - Vee botlar kazandı :)
    - Oyun çok eğlenceli ama botlara kaybedince üzülüyor insan
  • Teşekkürler. İlgi çekici geldi gerçekten. Normalde ara sıra LoL oynasamda pek moba sevmezdim. Deneyelim bakalım son 5 dakika :) 20 hero varmış galiba bunlar lanelere göre mi? 4 bot 8 top 8 mid gibi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8D8ACBB0 -- 1 Eylül 2014; 9:13:44 >
  • AP-AD-TANK-HEALER-Crowd Control şeklinde bunlar. Ama lanelere hangileri gidiyor bilmiyorum.
  • Skilleri kısa yoldan vermek içinde Tab + q gibi Tab + w gibi yapıyormuşuz.
  • Puzlu Masta kullanıcısına yanıt
    Options'dan UI'yi istediğin gibi optimize edebilyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puzlu Masta

- Ayar kısmından pause diyerek oyunu durdurabilirsiniz. Herkesin oyunu duruyor. UNPAUSE derseniz 5 saniye içinde oyun devam eder. Oylama falan yok direk donuyor. Troller :/ Üst üste 3 kere durdurdum.
    - Baldir'i yani diğer boss'u öldürdük. Bir şey olmadı görünürde. Sanırım altın için.
    - Warp Boots'un 95 saniye süresi var. Haritanın en öte tarafına ışınlandım orta koridorda. Fakat sadece bizim minyonların olduğu yere ışınlandı. Sanırım en fazla gidebileceğimiz yer görüşümüzün/dostumuzun olduğu yerler.

Oyun optimizesi nasıl patron.Lolda lowda 70 fps alan pc bu oyunu lowda oynatırmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: healheal

quote:

Orijinalden alıntı: Puzlu Masta

- Ayar kısmından pause diyerek oyunu durdurabilirsiniz. Herkesin oyunu duruyor. UNPAUSE derseniz 5 saniye içinde oyun devam eder. Oylama falan yok direk donuyor. Troller :/ Üst üste 3 kere durdurdum.

Oyun optimizesi nasıl patron.Lolda lowda 70 fps alan pc bu oyunu lowda oynatırmı ?

Bende LoL oynuyorum. LoL çok dengesiz. Bir patch'de yüksek ayarlarda 90 FPS alırken bir patch'de en düşük ayarda 30 FPS alıyorum. Şöyle söyliyeyim, optimizasyon grafiğe göre süper.

• Lol e yeni başladım 10. Seviyedim fakat milletin bilgisayarı çok yavaş her maçta 2 dakka onları beklemek sıkıyor. Bunda o sorun var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phylian

Lol e yeni başladım 10. Seviyedim fakat milletin bilgisayarı çok yavaş her maçta 2 dakka onları beklemek sıkıyor. Bunda o sorun var mı

Oyuna giren giriyor. Herkesin yüzdesi tamamlanınca oyun başlıyor. Ama hiç görmedim % beklediğimi. Maksimum 1 dakika.
  • pet olayını pokemon gelişimine çok benzettim, ilgi çekici
  • Hon DotA çakmasıydı bu da lol çakması gibi çalılar karakter çizimleri falan. Adamlar akıllanmamış :D Neyse bu sefer en azından skiller farklı gibi :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.