Şimdi Ara

Strife - Open Beta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dota 2 ve Lol den sonra moba başarısını gören şirketler direk paranın peşine düşüp çakma çakma mobaları piyasaya sürdüler.Özgün olarak pek bir özellik göremedim açıkçası birkaç ay sonra ne kadar oyuncuya sahip olacak merak içerisindeyim.Özellikle moba oyuncuları bir sürü farklı oyunlara yönelmiş durumdayken.
  • en son bi ara takılıyordum otomatik olarak item satın alma ile skilleri kendi lvl atlatma olayı vardı ama tam manada çalışmıyordu son durumu nedir?
  • Otomatik silah almayı denemedim ancak skilleri kendi kendine veriyor :) Pet sistemi diğer mobalardan ayıran bir özellik olmuş . 3000 pet parası biriktirmeye çalışıyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

en son bi ara takılıyordum otomatik olarak item satın alma ile skilleri kendi lvl atlatma olayı vardı ama tam manada çalışmıyordu son durumu nedir?

Hızlı satın almak için ayarlardan tuş atayarak bu tuşla oyun içerisinde istediğiniz karakter için önceden hazırladığınız (ya da başkalarının hazırladıkları) eşyaları satın alabiliyorsunuz şuan.
  • Birazdan inmek üzere Nickim Phylian :)

Edit: Oyunu beğendim şuan support oynuyorum Unique ID: 9592 eklerseniz beraber oynarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phylian -- 8 Eylül 2014; 18:53:00 >
  • 2 kez botlarla 1 kez unrated oynadım. Botlarla olan oyunda oyunu çok kolay bulmuştum ama matchmakingle girdiğim oyunda yemediğim küfür kalmadı Neticede oyun o kadar da kolay değilmiş. Ama ben beğendim fena değil oyun. Herolar çok iyi sistem klasik moba zaten. Ekstra pek birşey yok. Var olan moba oyunlarından sıkıldıysanız bi deneyin bence. Grafikleri ve renk paleti çok iyi oyunun. Eğlenceli bir havası var.
    Ayrıca maçlar çekişmeli geçiyor oynadığım kadarıyla. Oyunun sonuna kadar kazanıp kaybedeceğiniz belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ice King

2 kez botlarla 1 kez unrated oynadım. Botlarla olan oyunda oyunu çok kolay bulmuştum ama matchmakingle girdiğim oyunda yemediğim küfür kalmadı Neticede oyun o kadar da kolay değilmiş. Ama ben beğendim fena değil oyun. Herolar çok iyi sistem klasik moba zaten. Ekstra pek birşey yok. Var olan moba oyunlarından sıkıldıysanız bi deneyin bence. Grafikleri ve renk paleti çok iyi oyunun. Eğlenceli bir havası var.
    Ayrıca maçlar çekişmeli geçiyor oynadığım kadarıyla. Oyunun sonuna kadar kazanıp kaybedeceğiniz belli değil.

Aynen hocam balance olayı daha gelmemiş. Oyunu çözmüş kişilerle beraber oynuyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birkaç oyun oynadım ama çok yalnız hissediyorum kendimi hocam :D
    hiç türk yok mu yav :D
    nick:ensar492 bu arada.
  • Güzele benziyor Pet olayı ilgimi çekti bugün indirir bakarım,tek Server mı?
  • Oyun Güzel Team Fight Olayı Güzel

Herolar Dengeli

Lol`deki gibi Baron ve Dragon var ( anladığım kadarıyla )

İtemler Dengeli Ve güzel

Not : Sağlam Bir Pc lazım düşük kalitede oynanacak oyun değil
  • Çok basite kaçmış sanki yanındaki arkadaşın minyon kestiği zaman sanada gold gelmesi ve savaş dışında durunca regen olması ve oyun süresi çok kısa geldi onun dışında beğendim hatta dün 1 maçta penta ve quadra attıım oyundaki nick yurnero oynamak isterseniz ekleyin.
  • Şu zamana kadar bir çok moba oyunu oynadım. En başarılısı tartışmasız LoL dü benim için. Ama bu oyun gerçekten çok güzel olmuş. Dün Story mode unu bitirdim ve baya eğlenceli geçti benim açımdan Oyunda çok farklı item oluştururken craft olayı falan var. Petler falan. Oyunla ilgili söyleyeceğim en önemli şey oyunun grafik optimizasyonu müthiş. Grafikler süper.
  • Oynayan varsa ekleyebilir 5-6 arkadaş geçtik : Rafadamn
  • Fightlarda fps çok düşüyor umarım çözerler.
  • Oyun hoşuma gitti.Lol e benzerliğinin yanında baseden eşyaları bicirik ile getirtebilmek çok güzel olmuş.Pet ve craft olayı ayrı güzel , tutarsa sevinirim lolden sıkılmaya başlamıştım arada oynayabilirim.
  • Strife gerçekten zevkli bir oyun, farketmeyenler olabilir bence en güzel yanı Custom Game'de botlar ile oynarken oyunda moderatör yetkileri kullanabiliyor olmanız. "Test" butonunu kullanarak seviyenizi tek seferde 15'e getirebiliyor, altın alabiliyor, ışınlanabiliyor hatta intihar edebiliyorsunuz :) Bu özelliğin en güzel yanı ise tüm itemleri zaman harcamak zorunda kalmadan test edebiliyor olmanız.

Bulamayanlar olabilir diye ss koyuyorum

Strife - Open Beta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZLine12 -- 21 Eylül 2014; 14:36:31 >

• fena oyun değil, eğlendiriyor
  • Güzele benziyor
  • Ruslar ruslar ruslar..Eğer takımınız da bir rus varsa %90 kaybettiniz.

Nickim ... Hulaguhan isteyen ekleyebilir..

Oyun ileride lol'si tahtından edebilir.Suan betada fakat eğlenceli sıkmıyor..Kahraman deneyimi olayı güzel olmus.5 yıldız yapamadan derecelide oynayamıyorsun o kahramanı(ben o sekil anladım)..Leaver sistemide güzel oyundan cıktığınızda progress'e yazılıyor.. ilk ceza 1 gün 2 si ise 3 gün gibi birseydi..Daha ceza alırsanız daha yükseliyor ban süresi..

Bu arada rakibin üzerine fareyi getirincen hedef isareti cıkmıyor.Sadece rengi değisiyor..Minyonlarada sadace rengi değisip rakibin üzerinde 'hedef' isareti cıksa cok süper olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tinod -- 26 Eylül 2014; 22:38:01 >
  • Çok sağlam bilgisayar gerek.
    8gb ram ve i5 işlemciler yetersiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.