Şimdi Ara

Stronghold Crusader Extreme Geliyor (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
43.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jin_paci

quote:

Orjinalden alıntı: waybe

arkadaşlar son durum ne?

son dakika haberleri ilaç halen yok

tamam dostum sağol
  • nasıl hale yok linki verdimya
    bu verdigim link oyun degil ilaç linki zaten beyler

rapidhare yerine rapidshara yazdım onu düzeltin herşey çalışıyor

http://rapidshara.com/files/119978087/Stronghold.Crusader.Extreme.Maxi.Image.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuristt -- 4 Haziran 2008; 15:10:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuristt

nasıl hale yok linki verdimya
    bu verdigim link oyun degil ilaç linki zaten beyler

rapidhare yerine rapidshara yazdım onu düzeltin herşey çalışıyor

http://rapidshara.com/files/119978087/Stronghold.Crusader.Extreme.Maxi.Image.rar

dostum link ölü
  • tekrar indirdim link ölü diyince linkte sorun yok dediğim gibi rapidshare linki gözükmüyor diye rapidshara yazdım onu düzeltinmi? yani rapidshar(a) harfini (e ) yap, linkte sorun yok,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuristt -- 4 Haziran 2008; 15:30:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuristt

tekrar indirdim link ölü diyince linkte sorun yok dediğim gibi **** linki gözükmüyor diye rapidshara yazdım onu düzeltinmi? yani rapidshar(a) harfini (e ) yap, linkte sorun yok,

buda kaynak site :

http://strongcrus.info/forum/43-179-12

en altaki yorumda orda rapid görceksiniz
  • beyler reloaded tarafından çıkarıldı hadi hayırlı olsun
  • oyunda pekte yeni birşey yok yan taraftaki panel dışında çözünürlük yine en yüksek 1024x768, haritalar kötü
  • Tek sevmediğim strateji oyunuydu Stronghold ve hala 2d sini yapıolar bu zamanda ve hala oynayanlar var helal olsun bunu oynayana kadar Amrican Conquest'i 100 kere daha bitiririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Oz_An

Tek sevmediğim strateji oyunuydu Stronghold ve hala 2d sini yapıolar bu zamanda ve hala oynayanlar var helal olsun bunu oynayana kadar Amrican Conquest'i 100 kere daha bitiririm

nezamandan beri zevklerin kalıbı var?
  • Link ölü diyenler;

http://rapidshare.com/files/119978087/Stronghold.Crusader.Extreme.Maxi.Image.rar

bu linki kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın ve enter'a basın.

@yuristt verdiğin linkteki mini image'yi indirdim. Daemon tools'a takıp oyunu açtım. Oyun açılır gibi oldu bi cd işareti çıktı dönmeye başladı ve sonunda yine securom hatası verdi. Senin bu image'yi mount ettiğin program daemon tools mu yoksa başka bi program mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Wolf -- 4 Haziran 2008; 17:10:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Wolf

Link ölü diyenler;

http://rapidshare.com/files/119978087/Stronghold.Crusader.Extreme.Maxi.Image.rar

bu linki kopyalayıp adres çubuğuna yapıştırın ve enter'a basın.

@yuristt verdiğin linkteki mini image'yi indirdim. Daemon tools'a takıp oyunu açtım. Oyun açılır gibi oldu bi cd işareti çıktı dönmeye başladı ve sonunda yine securom hatası verdi. Senin bu image'yi mount ettiğin program daemon tools mu yoksa başka bi program mı?

evet DAEMON Tools Lite 4.12.3 vers. bende hemen açtı
  • DAEMON Tools'un 4.12.3 versiyonu ile oyun açıldı. Şu an oynuyorum. İlaç çıkana kadar cd ile oynayacağız
  • Arkadaşlar ss filan koyun bari
  • Oyun açılış ekranından 2 tane ss;
     Stronghold Crusader Extreme Geliyor

Oyundaki diğer bir kaç değişiklik önceki sayfalarda ss olarak verilmişti.

• Teşekkürler Peki oyunda harita üzerinde savaşlar varmı toprak ele geçirme filan Total War tarzı ?

Oyun ek paketmi ?
    Birde şu başlığı artık ÇIKTI diye değiştirsek daha iyi olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SurlarÖnünde -- 4 Haziran 2008; 17:46:31 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

Teşekkürler Peki oyunda harita üzerinde savaşlar varmı toprak ele geçirme filan Total War tarzı ?

Oyun ek paketmi ?
    Birde şu başlığı artık ÇIKTI diye değiştirsek daha iyi olacak

Rica ederim. Oyun ek paket değil. Önceki olmadan çalışıyor.
    Şu an gözlemlediğim kadarıyla dünya haritası gibi bişey diyorsan yok. Toprak ele geçirme ise, sadece o bölgeye asker koyarsın bölge senin olur Yani önceki oyun gibi pek değişen bişey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Wolf -- 4 Haziran 2008; 18:28:07 >

• Yeni bir özellik keşfettim arkadaşlar.

Sağ taraftaki ikonlardan birine tıklayıp bi bölge seçerseniz o bölgeye tıkladığınız görev yapılıyor.Mesela;

En altta bulunan ok lara basıp bi bölge seçerseniz o bölge ok yağmuruna tutuluyor.
    Bir üstündeki sağlık ikonuna tıklarsanız o bölgede bulunan yaralı askerleriniz iyileşiyor.
    Mızraklara basarsanız o bölgede 20 tane mızrakçınız oluşuyor.
    Mancınığa basarsanız mancınık yapan mühendisler oluşuyor.
    Topuza basarsanız o bölgede 20 tane maceman oluşuyor.
    Altına basarsanız size altın veriyor ama kaç verdiğini anlayamadım.
    Altının üstündekine basınca atlı-kılıçlı knight'lar veriyor.
    En üstteki ise bölgeyi taş yağmuruna tutuyor.(mini nükleer misali, manyak bişey)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Wolf -- 4 Haziran 2008; 18:20:43 >

• İşte taş yağmuru (gerçi gerek kalmadı ama)

• Oyunu oynarken belli bölgelerde durduk yere benim askerlerim oluşuyor. Sebebini anlayamadım.
    Ayrıca oyunda önceki crusader'de olmayan 30 tane yeni harita var.
  • Oyuna girdim o kendi kendi adam oluşma henüz karşılaşmadım çözersen banada söyle
    Buarada sizler için Truva kalesi yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leoing -- 4 Haziran 2008; 19:25:03 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.