Şimdi Ara

Stronghold Crusader Extreme Geliyor (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
43.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nakkaa

oyuncu başı 10000 asker biraz fazla değilmi? haritanın büyüklüğünü sordum?

Edit: Oyunu açtım görev filan yok

3 tane 8 kişilik harita var

Bu arada yeni karakterde var baya

harita büyüküklügü aynı dostum degişen bişey yok

yeni görevlervar camping 20 veya 30 bölüm olması lazım nasıl yok diyosun

16 karekter olması lazım onlar önceden de vardı yeni karekter yok ben göremdim varsa adını yaz?

20 adet yeni harita var

• quote:

ben olayı tam çözemedim bir crusader var birde crusader extreme var

Crusader olan eski oyun mu?

Bu arada extremede caplipso muydu yenemedim bir türlü

crusader eski oyunu extreme ise yeni oyun ama bana yeni oyun gibi gelmedi 5 senedir oynuyorum bütün serisini ama 3d olan cok berbat geldi extreme ise 2d olarka güzel ama yenilik yok cok sacma olmus 10000bin birim var ama bos kendin cıkartmadan ne anladım ben onalrdan adamlar yeni karekter koymamışlar ben birimler aynı bir değişiklik yok yapılar aynı bari onalrı degiştirseydiniz yaz kış ayı olsaydı fena olmazdı hani settlers gibi firefly den yeni oyun bekliyoruz bize eski oyunu kakalamışşşş fireflye

• Vezir (Wezir de olabilir) diye yeni bir eleman var, bir tane de Hristiyan'ların tarafında (Philip olması lazım).
    Nasıl görmediniz şaşıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Vezir (Wezir de olabilir) diye yeni bir eleman var, bir tane de Hristiyan'ların tarafında (Philip olması lazım).

Wazir ve King Philip'i diyorsun sanırım. Önceki oyunda da vardı.
  • quote:

Vezir (Wezir de olabilir) diye yeni bir eleman var, bir tane de Hristiyan'ların tarafında (Philip olması lazım).

wazir ,king philipi ,emir omar,nizar,fredrick,bir tane papas adını unuttum, bunlar eski oyunda da vardı arkadaşlar yeni karekter yok ben 5 senedir stronghold oynuyorum ve bütün seriris var bende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jin_paci

quote:

crusader eski oyunu extreme ise yeni oyun ama bana yeni oyun gibi gelmedi 5 senedir oynuyorum bütün serisini ama 3d olan cok berbat geldi extreme ise 2d olarka güzel ama yenilik yok cok sacma olmus 10000bin birim var ama bos kendin cıkartmadan ne anladım ben onalrdan adamlar yeni karekter koymamışlar ben birimler aynı bir değişiklik yok yapılar aynı bari onalrı degiştirseydiniz yaz kış ayı olsaydı fena olmazdı hani settlers gibi firefly den yeni oyun bekliyoruz bize eski oyunu kakalamışşşş fireflye

hocam benim dediğim senaryo yok!

Edit: sadece crusader olana girdim bir tane daha yolculuk eklemişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüzvettin -- 6 Haziran 2008; 11:01:03 >

• quote:

quote:

quote:

hocam benim dediğim senaryo yok!

Edit: sadece crusader olana girdim bir tane daha yolculuk eklemişler

hocam şuan işteyim akşam ss ekliyecegim yeni camping için bakarısn ozm yeni singleye iyi oyunlar.

• quote:

quote:

wazir ,king philipi ,emir omar,nizar,fredrick,bir tane papas adını unuttum, bunlar eski oyunda da vardı arkadaşlar yeni karekter yok ben 5 senedir stronghold oynuyorum ve bütün seriris var bende.

wazir nizar emir omar bunlar yoktu eski crusaderde sadece bi patchle 4 tane haçlı kralı gelmişti onlarda var bu oyunda

• quote:

Orjinalden alıntı: King_Wolf

quote:

İlk resim EXTREME'den çekildi, elemanlar bunlar.

Stronghold Crusader Extreme Geliyor

Bunu da ilk CRUSADER'dan çektim, elemanlar bunlar.

İlk resimde olup da sonrakinde olmayan elemanlardan 4'ü Alper'in de dediği gibi bir yama ile ekleniyordu.
    Ben diğer 4lüyü hiç görmedim. Eğer 2. bir yama ile bunları da ekleyebiliyorsak onu bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 6 Haziran 2008; 11:56:41 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: King_Wolf

quote:

İlk resim EXTREME'den çekildi, elemanlar bunlar.

Bunu da ilk CRUSADER'dan çektim, elemanlar bunlar.

İlk resimde olup da sonrakinde olmayan elemanlardan 4'ü Alper'in de dediği gibi bir yama ile ekleniyordu.
    Ben diğer 4lüyü hiç görmedim. Eğer 2. bir yama ile bunları da ekleyebiliyorsak onu bilemem.

arkadaşlar bende cd 1.1 versiyonu ve orjinal bende 16 karekter var ben pach felan yüklemedim ve 2 single camping vardı toplamda 80 bölüm hepsini bitirdim sizin oynadıgınız 1.0 versiyou olması lazım bendeki cd de 16 karekter vardı akşam ss koyacagım her iki oyundanda iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jin_paci -- 6 Haziran 2008; 12:11:57 >

• Keşke tam alıntı yapmasaydın.
  • Hocam anlatamadım ben history campaign bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüzvettin -- 6 Haziran 2008; 13:55:59 >
  • quote:

Hocam anlatamadım ben history campaign bahsediyorum

dedigin campingi akşam araştıracagım bi karşılaştırma yaparım. akşam ss koyacagım arkadaşlar.
  • Oyunu kurduktan sonra Normal Stronghold Crusader 1.2 versiyonuna geçiyor.
    5 yeni lord ekleniyor. ( 3 tanesini bende vardı. )
    50 maplık oyunun devamı konmuş. İlk 50 yi tekrar oynayabilirsiniz. Ayrı olrak 30 maplık yeni harita eklenmiş. İkisini ayrı ayrı oynayabiliyorsunuz. İlk 50 yi bitirmenize gerek yok.

• Oyunda yapay zeka sıfır adamda 750 asker var lordu(padişahı) ölmek üzere hala fetih yapıyor

ilk resimde benim kırmızı askerleri görebilirsiniz

birde şu havadan taş,ok indirme çok şaçma olmuş yada koyarken hiç düşünmemişler karşı tarafın lordunu kafasına ok taş indirerek öldürebiliriz veya çıkan işçileri öldürerek geşilmesini önleyebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüzvettin -- 6 Haziran 2008; 17:15:48 >

• Stronghold Crusader Extreme
    Oyunu açtığınızda V 1.2-E olarak görünüyor.
    Menüsü farklı.
    20 Maplık Extreme Trail var.
    Haritalara özel olarak konmuş özel askeri binalardan otomatik olarak bedava asker çıkıyor. Rakibin extreme asker
    binalarını yıkıp kendi binalarınızı korursanız büyük avantaj yaklalarsınız ama yeni eklenen yan menüden kaya
    atışını seçerseniz 2 atışta yıkılıyor 1 bina. Kendimiz extreme bina yapamıyorus sanırım. Ben yapamadım. Aynı anda 2 asker binasını aynı anda yapılamıyor.
    Lord sayısı 16 burdada. Benim için 5 i yeni.
    Ekranın sağındaki menü süre ile çubuk doluyor ve hangi özelliğin yanına ulaşırsa onu aktif ediyor. Kullanmak bedava. :)
    Yeni askerler yeni binalar grafiklerde değişiklik yok. Stronghold Crusader için bir çok yeni harita ve Extreme haritaları ile
    Crusaderdan 30 maplık Extremeden 20 maplık yeni Trail ekleniyor.
    10000 asker ve Yan Menü.
    Sonuç olarak bu yeni bir oyundan çok yeni haritalar ve görevler eklenmiş ek paket olmuş.
    Hiç oynamamış bir oyuncu 2 oyunuda gidip alırsa 2 aynı oyun almış olur. İlk çıkan oyunu almasına hiç gerek yok.
    Firefly Stronghold Crusader sevenlerine attığın bu kazıktan dolayı teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProgreSsive aTTacK -- 6 Haziran 2008; 17:18:06 >

• Yeni karakterlerden 3 ünün Kale şekli.

• stronghold 2 ve diğer zırvalarından sonra aman ellemesinler daha fazla oyunun dinamiklerini.Bu da bize yeter.
  • Wazir çok saglam kalesi ilişkileri fln yani bişi iste veriyor wolfa saldıralım diyorum saldırıyor.
    Az önce de oynarken Wolf o otomatik asker yapma yerinin etrafını kapamış çok az bi yer kalmış adamların çıkması için hepsi iç içe çıkmış yaklaşık 2000 asker vardı orda birden oyun kasmaya başladı dedim noluyor askerelere baktım wolfta 2000 asker birden orayı gördüm 2 ok yagmuru hiç bişeyi kalmadı adamın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArtsN

Yeni karakterlerden 3 ünün Kale şekli.

Bu adamlar zaten vardı Stronghold Crusader da.Ben yıllardır bu adamlara karşı oynuyorum.Oyuna yeni adamlar eklenmemiş...
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.