Şimdi Ara

Stronghold Crusader Extreme Geliyor (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
43.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana göre en güzeli stronghold'un 1. oyunuydu.Geri kalanların hepsi rezil

Ve her oyundaki karakterler aynı,tasarımlar aynı,belli başlı hikayeleri değiştirmişler o kadar...
  • 2 yıl boyunca oynadım çok güzel bi oyun
  • arkadaşlar nası halletiniz oyunu
  • oyun paralı torrentlere düştü..
  • bu ek paket filan değil dimi tek bunu alıp oynayabilioz...
  • Evet. oyunu alınca ilk oyunda geliyor.
  • yaw oyunu indirdim oynadım extreme'i çok güzel gidiyodu 10000lerce ordum oldu kendinden tam çözmeye çalışıyodum küt hata verdi dedi kapandı oyun nedir bu sorun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tehodred

oyun paralı torrentlere düştü..

Neredeyse 1 ay oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

yaw oyunu indirdim oynadım extreme'i çok güzel gidiyodu 10000lerce ordum oldu kendinden tam çözmeye çalışıyodum küt hata verdi dedi kapandı oyun nedir bu sorun?

cra*ckten dolayı mı acaba dostlar yok mu bu sorunu yaşayan sürüm reloaded versiyon 1.2?????
  • savaşlar acaip büyüdü oyunda müthişş !!
  • benim sorun sadece skirmish'te oluyor campaing oynarken atmadı oyundan.
  • baya ben bitirdim campaini kralı kullanmayı bil bak okadar derim geçilmeyen kampinglerde kralla adamın asker binasını yerlebir ediyom rush yapıp 3saatlik oyunu anında alıyom
  • yav oyunun extrem campingine gecmedim ben daha ama oyunoynarken birden oyundan atıyor. neden olabilir.
  • Strongholdu yükledim

sizin dediiniz o z1mb1rt1y1da indirdim
    ama nas1l kurulur hiç bi fikrim yok
    help me pls ??

Stronghold Crusader Extreme Geliyor
  • arkadaşlar oyunun boyutu ne kadar acaba? torrentten indiricem de farklı farklı bir sürü dosya var, kotalı olduğum için riske de girmek istemiyorum.

ha birde bu 1.1 versiyonu ile oynamam için ne yapmam gerekli anlatabilecek birisi varmı arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impor -- 4 Temmuz 2008; 18:39:26 >
  • bazı yerleri geçemiyorum. meselela bir bölümde iki düşman bende maden yok. sadece çayır çimen ve hemen saldırıyorlar. nasıl bir teknik uygulamak lazım sizce. uyuz oldum
  • oyun popülerliğini yitirmiş galiba :)

quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

bazı yerleri geçemiyorum. meselela bir bölümde iki düşman bende maden yok. sadece çayır çimen ve hemen saldırıyorlar. nasıl bir teknik uygulamak lazım sizce. uyuz oldum
  • Arkadaşlar bu oyun nasıl bir strateji yani kaynak toplayıp birimmi basıyoruz birde bu oyunda türkler seçilebiliyormu haçlılara karşı
  • Türk yok oyunda. kaynak toplayıp birim üretip saldırıyorsun. fakat oyunun önceliği savunmaya dayalı. hemen saldırıyorlar bu nedenle de sur kale olayı önemli oyunda.

quote:

Orjinalden alıntı: PANZERGENERAL

Arkadaşlar bu oyun nasıl bir strateji yani kaynak toplayıp birimmi basıyoruz birde bu oyunda türkler seçilebiliyormu haçlılara karşı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Anadolu

Türk yok oyunda. kaynak toplayıp birim üretip saldırıyorsun. fakat oyunun önceliği savunmaya dayalı. hemen saldırıyorlar bu nedenle de sur kale olayı önemli oyunda.

quote:

Orjinalden alıntı: PANZERGENERAL

Arkadaşlar bu oyun nasıl bir strateji yani kaynak toplayıp birimmi basıyoruz birde bu oyunda türkler seçilebiliyormu haçlılara karşı

Anladım teşekkür ederim peki hangi ülkeler var
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.