Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN) (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.703
Cevap
15
Favori
132.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nick Turkstar , İngiltere World 4 'teyim...
  • Ben betadayken oynuyordum tekrardan başlayacağım.
    Buradakilerin çoğunluğu World 5 midir?
    Öyle ise bende oraya geleceğim.

edit: hala betadaymış zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesGunes -- 4 Ağustos 2012; 1:57:58 >
  • bişi anlamadım oyundan şu oyunu uzun zamandır oynayan arkadaşlar oyunda nasıl sıralama izlemeliyiz nelere öncelik vermeliyiz nasıl dükkanı çalıştırabiliriz nasıl etrafa squat mı ne işte ondan yollarız köylü sayısını nasıl artttırırız evde yerleşim kalmadı nasıl arttıracaz , önce kaleyimi güçlendirmeliyiz yoksa asker mi almalıyız lvl atladıkça hangi skillere vermeliyiz vs biri tam çözüm gibi bişey yapsın bir halt anlamadım zaten berbat yere köy koymuşum heryerden geliyolar lvl 7 oldum 36 askerle geldiler 30 u nu öldürdüm :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 4 Ağustos 2012; 16:25:16 >
  • Nerde başlayayım arkadaşlar yardımcı olun lütfen...
  • benim yanımda başla derdim ama adamlar hilkat garibesi gibi saldırıyor nerden başlarsan başla köşede başla en altta en üstte falan ama köşe olsun 4 yeri savunmak koyuyor adama sakın ben gibi random seçme manuel seç :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 4 Ağustos 2012; 18:46:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1ST4NBLu3

Ben betadayken oynuyordum tekrardan başlayacağım.
    Buradakilerin çoğunluğu World 5 midir?
    Öyle ise bende oraya geleceğim.

edit: hala betadaymış zaten.

Hatırladığım kadarıyla sen w2de oynuyordun. w2de baya Türk beraberiz gelirsen yardımcı oluruz.
  • Tekrar geri döndüm oyuna.
    İngiltere 5. dünyada, Edinburgh-Glasgow-Lanark-Carluke'da MirzaAtli villagedayım. Destek vermek isteyenleri beklerim.

Edit; Konuda artık herkes destek bekliyor, eskiden battal abiler vardı, yardım ederlerdi hayvani şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ted Mosby -- 5 Ağustos 2012; 15:59:30 >

• Arkadaşlar var mı dh olarak toplaştığımız bir yer ?
  • Bi aralar buralar hep kalabalıktı aşağı inmezdi konu Artık sessizleşmiş. Strateji severim ekrar başlamayı düşünüyorum bi aralar oynuyodum ama çok karışık gelmişti bana.
  • Ben World 4 de ve World 2 de oynıyorum.

W2 de baya türk var ama sıkıcı nedeni ise geride olman earlım 1 parishim 6 köyüm var ama sarmıyor..

W4 De az türk var ama çok zevkli nedeni herkesle aynı olmam yüksek olmam vikontum 5 köyüm 1 parishim var oyun fena sarıyor..

Eğer w4 başlıyacaksanız

Ekleyin.
    https://www.facebook.com/ea1218
  • genel olarak oyun hakkında bilgi verebilirseniz iyi olur gercekten.ilk olarak nelerin yapıldıgı oyunun genel amacı.üretimde dikkat edilmesi gerekenler.vs dip notlar seklinde incelikleri söyleseniz cok mesut olurum :)

bu arada World 5 ' de England / Dorset deyim.oynayan varsa oralarda yazsın.yoksada yazsın bi sekil yaparız :)
  • team player 1 ,gold hord 1 diye bir quests var
    prarish donations made 1 diye görev var bunu nasıl yapacam bilen var mı yaw ödül 1000 altın 10 honorpuanı ve 100 faith puanı bilen varsa yazsın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 9 Ağustos 2012; 18:20:35 >
  • parish ' e bagıs yapman gerektigini söylüyorda bende bagıs nasıl yapılıyor bilmiyorm =/ sürekli alıs-veris yapıyorm ama o degil sanırım :D
  • parishin ilk ikonuna tıklayıp ordaki binalara kaynak yardımı yapacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilic295

parishin ilk ikonuna tıklayıp ordaki binalara kaynak yardımı yapacaksın

eywallah bu arada birileri acaba görevlerin anlamlarını yazabilirmi ne yapmamız lazım bu questslerde bazısı çok karışırık bazısıda henüz imkansız kale al diyor mesela adam alacam artmıyor kale binasına alabiliyorum 70 adam o konuyu çözdüm ancak saldırı yaparken 20 adam alabiliyorum onuda arttırmayı öğrenirsem dalacam artık şu kaleleri fethetcem :D

ama cidden görevleri biri açıklasın çok fazla görev var biliyorum ama zaten geneli belli sayılır ama mesela daring raid , feasting , hiç anlamadıklarım ayrıca hala çözemedim nasıl kaynak yardımı yapacağımı ikona tıklayınca yardım gönder ibaresi göremiyorum hiç bir yerde
  • arkadaşlar oyun yeni başladım guild olayı falan varsa yer varsa girebilirm nickim : mute35 norfolkdayım
  • haaa parish in köyüne tıklayıp ordan bir bina seçip yardım yapacakmışız şimdi çaktım köfteyi :)
  • Hala oynayan kaldı mı ya? Kaldıysa başlamayı düşünüyorum.
  • Bende Tekrar oyuna başladım. world 2 deyim . hertürlü birşeye ihtiyacı olan varsa yardım etmeye çalışabilirim.
  • Ya Beyler Captain Olayı Açıldı Ama basamıyorum nası yapıcam 12(aldermanım) vede resarchlar tam.
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.