Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN) (178. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
15
Favori
132.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yenı baslayacaktım ama 60 sayfalık konunda hepsı okunmaz şimdi. Çook eskilerde bir stronghold oynamıştım güzel oyundu sanırım o oyunu temel alıyor buda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 25 Ekim 2012; 7:09:18 >
  • herkes nerde oynuyor w2 de oynuyordum 2 aydır girmeyince köy filan kalmamış haliyle :) türk birliği varsa katılmak isterim hangi world'te herkes
  • yeni başlıycam hala oynayanlar varsa pm lütfen
  • gurubunuzun oldugunu bilseydim önceden girmeye calısırdım bende world 1 deyim, house 4 e sizlerle dusmanız ama bu saatten sonra onları bırakmakta ayıp olur :)
  • bu trade arabaları nasıl geri çeğrılıyor bazen unutup en uzak parishe yolluyoruz 2 saat gelmiyor haliyle. scout gibi geri çağırma şansımız var mı?
  • world 6 da başlamayı düşünüyorum, var mı bizlerden biri?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Ops -- 16 Kasım 2012; 2:16:35 >
  • 60 Gündür oynıyoruz haberiniz olmamış özür dilerim ben buraya post atmıştım sanırım yeniden düzenliyorumm.

Mapda gördüğünüz yerlerdeyiz..

60 Günde neler oldu anlatalım kısaca..

Serverin ilk 20 günü tek çatı altındaydık iyi gelişiyorduk Baburhan adlı yöneticimiz vardı sonra yeni gelen türklere ayrı bir faction açıldı açan kişi Truculent o factionda hem türk hem yabancı vardı.

İlerliyen zamanlarda yani bayram gününde Baburhan Baron iken En yükseğimiz tabi Truculent Vikont'tu neyse Baburhanın bayram gezisi 20 günü geçti ve dönünce geri kaldığını oynamak istemediğini söyledi..

Bizden gelişmiş olanlar Truculentin yanına geçti kendiside türk oyuna para harcıyan 5 kişiden biri oda bizim türkler tarafında..

Serverin 5.factionu olduk ve sürdürdük hiç geri kalmadık...

Oyunun en başından beri H1'De olmak istiyorduk fakat Dave1 bizi almadı H4'e yerleştirdi bir gün İngiltereden yani H15 Den bize ittifak teklifi geldi bazı haklar verildi bizde sıkıldık farmville oynamaktan 16.11.2012'de savaşa başladık çok geçmedi biliyorum savaş bizim lehimize ilerlerken Truculentin monker hesabı olduğu için ban yedi bize razeler captureler geldi farmcı türkler factiondan ayrıldı yeni faction kurdular yada nötr kaldılar faction dağıldı bazı arkadaşlar oyunu bırakmayı karar aldı...

Factionumuzu bir süre ben idare ettim ama yeteri kadar güçlü bulunmuyordum ve siyasi boşlu vardı..

BlackGod adlı hesab vardı arkadaşımız bırakmış çarı Tunning'e vermişti onla aramızda bir sohbet geçti sonunda teklifimi kabul etti..

World2 den Hallowed yani Denizhan Yazıcıoğlunu world6 ya çağırdım oda kırmadı ona BlackGod adlı hesabı verdik...

Siyasi boşluğu doldurmuş durumda zararları telafi ediyoruz nötr olmaya çalışıyoruz...Şİmdilik bu kadar fakat Cork İle savaşımız halen sürüyor..

Erkan Khan

• Stronghold'da bir ilk olan youtube'ye kendi adımızda videolar koyduk...Biliyorm belki küçük çaptalar ama Server iki yıllık değil birde ilk türk videoları..

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RsUiQBLQmUw

----------------------------

https://www.youtube.com/watch?v=E4DB6Zi33JM&feature=relmfu

• quote:

Orijinalden alıntı: efsaneea

60 Gündür oynıyoruz haberiniz olmamış özür dilerim ben buraya post atmıştım sanırım yeniden düzenliyorumm.

Mapda gördüğünüz yerlerdeyiz..

60 Günde neler oldu anlatalım kısaca..

Serverin ilk 20 günü tek çatı altındaydık iyi gelişiyorduk Baburhan adlı yöneticimiz vardı sonra yeni gelen türklere ayrı bir faction açıldı açan kişi Truculent o factionda hem türk hem yabancı vardı.

İlerliyen zamanlarda yani bayram gününde Baburhan Baron iken En yükseğimiz tabi Truculent Vikont'tu neyse Baburhanın bayram gezisi 20 günü geçti ve dönünce geri kaldığını oynamak istemediğini söyledi..

Bizden gelişmiş olanlar Truculentin yanına geçti kendiside türk oyuna para harcıyan 5 kişiden biri oda bizim türkler tarafında..

Serverin 5.factionu olduk ve sürdürdük hiç geri kalmadık...

Oyunun en başından beri H1'De olmak istiyorduk fakat Dave1 bizi almadı H4'e yerleştirdi bir gün İngiltereden yani H15 Den bize ittifak teklifi geldi bazı haklar verildi bizde sıkıldık farmville oynamaktan 16.11.2012'de savaşa başladık çok geçmedi biliyorum savaş bizim lehimize ilerlerken Truculentin monker hesabı olduğu için ban yedi bize razeler captureler geldi farmcı türkler factiondan ayrıldı yeni faction kurdular yada nötr kaldılar faction dağıldı bazı arkadaşlar oyunu bırakmayı karar aldı...

Factionumuzu bir süre ben idare ettim ama yeteri kadar güçlü bulunmuyordum ve siyasi boşlu vardı..

BlackGod adlı hesab vardı arkadaşımız bırakmış çarı Tunning'e vermişti onla aramızda bir sohbet geçti sonunda teklifimi kabul etti..

World2 den Hallowed yani Denizhan Yazıcıoğlunu world6 ya çağırdım oda kırmadı ona BlackGod adlı hesabı verdik...

Siyasi boşluğu doldurmuş durumda zararları telafi ediyoruz nötr olmaya çalışıyoruz...Şİmdilik bu kadar fakat Cork İle savaşımız halen sürüyor..

Erkan Khan

• Anlamadım
  • Olaylar çok değişti hatta w2 de oynıyan arkadaşların bir kısmı world6 kerry deler yani çoğunluğumuz ordayız hep beraber oynıyoruz hepinizi bekliyoruz eğer daha çok bilgi almak istiyorsanız bu gruphttps://www.facebook.com/groups/SHKworld6/ katılmak için başvurun yeter teşekkürler..
  • w6 da oynayan var mı?
  • KOnu açtım kardeşim oraya bakarmısın
  • arkadaşlar ben bişey sorucam. kendim viscount um. ama village ideot a capture yapmak istiyorum ve 1 milyon civarı honour kesiyo. benim anlamadığım elimizdeki olan honour u mu kesiyo yoksa rütbe düşermiyim? Cevap bekliyorum.
  • elinde olanı keser yani yeni rank için 1.6m üzerine ne kadar gerekiyorsa onu kasarsın
  • Ben Word 6>Scotland>Dundee>Fife de oynuyorum şuan.Bağlantı kurabilecekler varsa sevinirim.
  • oyuna login olamıyorum bi sorunmu var
  • artık oyuna kimse takılmıyor heralde
  • Beyler ben w5'te oynuyorum sürekli saldırıyorlar hiç adamım kalmadı köyde ne yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke1235

Beyler ben w5'te oynuyorum sürekli saldırıyorlar hiç adamım kalmadı köyde ne yapacağım

Tıkla Konuya Git
  • 
Sayfa: önceki 176177178179180
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.