Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN) (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
15
Favori
132.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar w6 da oynuyorum gelemek isteyen oynayan arklara duyrulur factionumuzun adı TURKISH PEACE FORCES dir benim oyundaki adım AkanamiShanks' tır oyundan bana ulaşabilir yada faction liderimizle görüşebilirsiniz
  • canımda sıkılıyor oynayalım bakalım..
  • Oyundayım Adım Musty777 world2 manuel olarak giriş yaptım batıda deniz tarafındayım..
  • world 7 deyim arkadaşlar, nick "Sir Sisyphus" oynayan varsa iletişime geçsin beraber takılalım. Dyfed/Pendine'deyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cigarette Smoking Man -- 27 Ocak 2013; 2:07:50 >
  • bende şuanda başladım Dyfed/Llanllwni'deyim nick: hatzring
  • arkadaslar işaretli yeri nasıl düzelteceğim birden bire geldi

• World 7 de cbest nickim dyfed de tregarondayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CB1111

World 7 de cbest nickim dyfed de tregarondayım...
    World 7'de oynayan var mı?
  • World 7 - North Wales - Gwyneed - Parish adı: Criccieth - Köy adı: The Jerusalem DH Nick:Lahugiera
    Yakınlarda oynayan DH den biri varsa beklerim.
  • Yeni başlayacak arkadaşlar world 7 de oynuyoruz 3 tane faction yani clan kurduk 3 factionda dolu 120 kişi var %80 Türk oyun harika gidiyor raid call adresimiz var her an en az 10 kişi oluyor.Amacımız İngilterenin sahibi olmak eğer başlamak istiyorsanız facebook adresimiz:https://www.facebook.com/groups/SHKworld6/?fref=ts Raid call adreside orda yazıyor.Bütün Türkleri bekliyoruz oyundaki şuan en iyi factionuz diyebiliriz.
    Oyuna başlayacak arkadaşlar somersetten başlarlarsa biz hepimiz ordayız 100 Türke kadar varız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ownl -- 7 Şubat 2013; 18:51:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

Yeni başlayacak arkadaşlar world 7 de oynuyoruz 3 tane faction yani clan kurduk 3 factionda dolu 120 kişi var %80 Türk oyun harika gidiyor raid call adresimiz var her an en az 10 kişi oluyor.Amacımız İngilterenin sahibi olmak eğer başlamak istiyorsanız facebook adresimiz:https://www.facebook.com/groups/SHKworld6/?fref=ts Raid call adreside orda yazıyor.Bütün Türkleri bekliyoruz oyundaki şuan en iyi factionuz diyebiliriz.
    Oyuna başlayacak arkadaşlar somersetten başlarlarsa biz hepimiz ordayız 100 Türke kadar varız.

Oyundaki nick ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Yeni başlayacak arkadaşlar world 7 de oynuyoruz 3 tane faction yani clan kurduk 3 factionda dolu 120 kişi var %80 Türk oyun harika gidiyor raid call adresimiz var her an en az 10 kişi oluyor.Amacımız İngilterenin sahibi olmak eğer başlamak istiyorsanız facebook adresimiz:https://www.facebook.com/groups/SHKworld6/?fref=ts Raid call adreside orda yazıyor.Bütün Türkleri bekliyoruz oyundaki şuan en iyi factionuz diyebiliriz.

Oyundaki nick ne ?

Benim oyundaki nickim Phlegethos ama Factionda herhangi bir yetkim yok ama gelirseniz raid calla bizimle tanışırsınız zaten nerdeyse herkes dh den factiona girersiniz.Oyun içinde dediğim gibi Phlegethos mesaj atarsanız her türlü yardım ederim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

quote:

Oyundaki nick ne ?

Benim oyundaki nickim Phlegethos ama Factionda herhangi bir yetkim yok ama gelirseniz raid calla bizimle tanışırsınız zaten nerdeyse herkes dh den factiona girersiniz.Oyun içinde dediğim gibi Phlegethos mesaj atarsanız her türlü yardım ederim.

bende mAgut , zaten faction'dayım

• İrlanda - Leinster'da oynayan varmı.

• Ben nerede yanlış yapıyorum. Kaleme asker koyma kapasitesi 20/30 yazıyor. Daha 10 asker daha koyabilirim. Ne okçu çıkarabiliyorum nede normal asker. Neyi atlıyorum. Bilen varmı.

Sorunu saolsun bir arkadaş tarafından çözdük. Command araşırmasını arttırmalıymışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi half life -- 8 Şubat 2013; 13:38:19 >
  • Beyler bu Guild geliştirmeleri tüm parish için geçerli oluyor mu? Yoksa sadece geliştiren için mi geçerli oluyor?
  • @half life ordu kapasiteni artırman lazım. şu an sınırın 20 olduğu için daha fazla asker üretemezsin. Millitary den command'ı geliştirirsen ordu kapasiten artar.

@Cigarette Smoking Man tüm parish için geçerli bütün geliştirmeler.
  • Oyuna Türkçe Dil paketi geldi resmi bu yama falan değil artık Türkçe olmadığı için oynamayanlar gelebilir.Biz tam gaz devam ediyoruz
  • dostlar w7 nerede başlayabilirim yardımcı olacak arkadaşlar varmıdır
  • ingilterenin alt taraflarında başla somerset
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.