Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN) (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
15
Favori
132.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Neroth

Ya Beyler Captain Olayı Açıldı Ama basamıyorum nası yapıcam 12(aldermanım) vede resarchlar tam.

PARAN YETMİYODUR Para durumunuda kontrol et yoksa basman lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: odyomex

quote:

Orijinalden alıntı: Neroth

Ya Beyler Captain Olayı Açıldı Ama basamıyorum nası yapıcam 12(aldermanım) vede resarchlar tam.

PARAN YETMİYODUR Para durumunuda kontrol et yoksa basman lazım...

6.000 gold var ama adamı basamıyorum. tamam hallettim >:D Bİde köy işgal ettim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazrail 53 -- 7 Eylül 2012; 21:30:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaZaKi

Bende Tekrar oyuna başladım. world 2 deyim . hertürlü birşeye ihtiyacı olan varsa yardım etmeye çalışabilirim.

Selam zazaki seni tesadüfen gördüm geçenlerde POW factionunda. Devamlı görüştüğümüz baya Türk arkadaş var oyunda özellikle W2de. Arada bazı küçük sorunlar olsada bir birlik kurma peşindeyiz.
    Görüşelim oyun içi katılmak istersen
  • Arkadaşlar yeni server açılıyor world 6

Beraber başlamak istiyorsanız

https://www.facebook.com/SPANTRAKOS

Gelin başlama yeri yazılı
  • Arkadaşımla beraber world 6 ya dün başladık. Oyuna yavaş yavaş alışıyoruz fakat bir sürü de sorumuz oluyor hala bu konu işlevsel mi yardım alabilir miyiz acaba ?
  • @PWNAGE Oyunda ki adım blackgod limerick deyim herhangi bir sorunuz olursa buradan veya oyundan sorabilirsiniz.
  • world 3 te Ireland-Connacht-Sligo-Gorterslindeyim, world 6 da da Wales-Mid Wales-Powys-Llyn Brianne dayım.Nickim cdastan90, biraz düşüncesizlik yapıp bu nickle girdim, sonra da değiştirilmiyormuş Yardıcı olmaya çalışırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter90 -- 23 Eylül 2012; 16:27:27 >
  • arkadaşlar ben oyuna yeni başldım bana araştırmaları sıradan sayarmısınız yani hangi araştırmaları araştırırsam daha hızlı büyürüm

teşekürler.....
  • İki sorum olacaktı;

İkinci köyü kurmak için sadece belirtilen altını vermem yetiyor mu ?

Köyümü silip başka bir yere taşımak istiyorum tam konumu ben belirleyebiliyor muyum yoksa başlangıçtaki gibi sadece bölgeyi mi seçebiliyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PWNAGE

İki sorum olacaktı;

Köyümü silip başka bir yere taşımak istiyorum tam konumu ben belirleyebiliyor muyum yoksa başlangıçtaki gibi sadece bölgeyi mi seçebiliyorum ?

bildiğim kadarı ile cevap vereyim,

köyü silip yenisini kurmak konusunda bilgi sahibi değilim.

ancak 2.köy için sadece gerekli paranın olması yeterli değil.Commander level'ının da 2.seviyede olması lazım.
    Commander basıp , onu istediğin yere göndererek 2.köyünü kurabilirsin.Ancak stratejik olarak 2 köyünün birbirine yakın olması senin manfaatinedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PWNAGE

İki sorum olacaktı;

İkinci köyü alabilmek için Alderman olman lazım. Sonra militaryde Leadership araştırması açılacak onu araştıracaksın. Leadershipi araştırınca Captains araştırması açılacak.
    Onuda araştırdıktan sonra asker yapma sayfasında 1 adet captan üreteceksin. Sonra istersen yeni köyü parayla satın al istersen başka bir oyuncudan para vermeden capture et. Ama capture için honour ister.

Köyünü siler ve sıfır köy durumuna düşersen yine ilk baştaki gibi bölge seçerek başlarsın....

• yav hiç bilmeden crusader mantıgıyla 2 köy büyüttüm şu anda square olucam 3 köyü alıcam gerçekten çok zevkli
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • Gene bir sorum olacaktı;

Acaba şehrimi büyütmek için nüfusun arması mı gerek yoksa bina sayılarının artması mı ?
  • yeni başlayacak arkadaşlar. lutfen bu konuyu baştan sona okuyunuz. o zaman tum sorularınızın cevabını almış olacaksınız. ben okumadan başladıgım için belki 6 tane yeni mail hesabı açıp . tekrardan başladım. 10 11 lvl gelinceye kadar hersey mukemmel. daha sonrası için ise bekle babam bekle reserchler . bina yapım süreleri uzuyor. birde gercekten oyunu sevdiyseniz premium alın o zaman hersey farklı olabilir . pc başında cok bekleyemeyecekseniz scoot olayını cok geliştirmeyin . resarch pointler degerli alanya_dh world2
  • 2 tane guardhouse yaptım . hala 20 den fazla asker basamıyorum . bi tuyo veren olursa cok makbule geçer
    TMM cözdüm galiba commands ı geliştirmek gerekiyormuş. şu ana kadar bildigim şu 2 tane sınırlayıcı var 1 commands 2. guard house . bakalım daha neler cıkacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butcher_tr -- 9 Ekim 2012; 10:43:00 >
  • Beyler ben yeniden başladım ama önceki üyeliğimle giriş yapıyor steamde direk otomatik ben nası çıkış yapıp yeni üyelikle gireceğim ?
  • Beyler yeni başladım nick Freedomman ilk kez oynuyorum yardımlara açığım =)
  • Soru: premier token var.. village hall'ın arkasındaki heykele tıklatamadıgım için yerini değiştiremiyorum. yapacak bişey varmı?
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.