Şimdi Ara

STSL 10. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 29 Ekim, 20.45 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
522
Cevap
0
Favori
7.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dumankaya İnşaat çimentodan kısmamış anlaşılan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 golde gıkı çıkmayan Bjkliler penaltıda konuya damlamış.Adamların işi gücü hakem muhabbeti yav, adamlar futbol konuşmayı unutmuş artık.Yazık, acıyorum valla.
  • Eskişehir çok etkisiz bu 3 golü haketti gerçekten nasıl olursa olsun.Galatasarayı çok rahat oynatıyor.2. Yarı kendilerine gelmezlerse farka gider bu maç..

• fenere geçen sezon ne beleş penaltılar çalındı aga.gönül ün potuk un kendini yere bırakmaları vs. bırakta bi defada bize verilsin.
  • keşke 6-0 bitsede beyaz futbolda rasime gülenlerin yüzünü görsek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Babür

Selçuktan klasik Galatasaray karakterli penaltı alma dersi

Bak yukarıda herkes penaltı değil, ne gerek vardı yazmış.Ben de sövdüm bu adama. Yani illa ortalığı kızdırmanız mı gerekiyor karakter -marakter.Sen böyle yazarsın başkası gelir sen önce şikenden aklan der başkası gelir hebele -hübele.Böyle birbirimizi yiyelim biz ,forumun anası bellensin,ülke futbolu da yerlerde sürünsün.Bravo,büyük Beşiktaşlısın.Gerçek bir futbol taraftarı böyle yapmaz...
  • Net penaltı değil. Futbolcuların kendini yere atma fetişine hayranım. Ulan devam etsen %90 gol olacak zaten.
  • GS yeniliyor olsa acaba o penaltıya haksız derler miydi?

• quote:

Galatasaray önde olmasa ve hakem penaltıyi verse forumdan hiç bir gslinin sesi çıkmaz şimdi karakterli takım taraftarı gibi penaltı değil ayaklarına yatıyorlar.

O ancak sizin gibilere ait olan karakterdir.
  • penaltının tartışması yok.
    çekmeyeceksin.
  • quote:

Galatasaray önde olmasa ve hakem penaltıyi verse forumdan hiç bir gslinin sesi çıkmaz şimdi karakterli takım taraftarı gibi penaltı değil ayaklarına yatıyorlar.

kasımpaş maçında podolskinin attığı gole de haksız demiştik o ayaklara yatan sizsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Selçuk İnan, frikik + penaltı.

Boş boş konuşan arkadaşlara selam olsun.

ikiside yanlış karar

hayır 1 saat önce alpere laf edip duruyordun şimdi selam olsun diyorsun seni anlamakda güç

Kadıköydeki maçtan neden bahsetmiyorsun, hani şu hakemin doğradığı maçtan?

Bi gram içimde haksız yere attık diye düşünmedim. Umarım ikinci yarı daha da lehimize hatalar olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITTF

quote:

Selçuktan klasik Galatasaray karakterli penaltı alma dersi

Bak yukarıda herkes penaltı değil, ne gerek vardı yazmış.Ben de sövdüm bu adama. Yani illa ortalığı kızdırmanız mı gerekiyor karakter -marakter.Sen böyle yazarsın başkası gelir sen önce şikenden aklan der başkası gelir hebele -hübele.Böyle birbirimizi yiyelim biz ,forumun anası bellensin,ülke futbolu da yerlerde sürünsün.Bravo,büyük Beşiktaşlısın.Gerçek bir futbol taraftarı böyle yapmaz...

2 0 geride olsanız aynı şeyi der misiniz. Adam gibi cevap verin. 2 0 önde iken demesi kolay tabi.

• Kaleyi bulan şut 3 gol 3.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

2 golde gıkı çıkmayan Bjkliler penaltıda konuya damlamış.Adamların işi gücü hakem muhabbeti yav, adamlar futbol konuşmayı unutmuş artık.Yazık, acıyorum valla.

Valla siz iyi değilsiniz Es-Es bitik. Şimdi eksi manyağı yapacaklar beni ama futboldan az çok anlayan adam görür bunu.

• Sanki hakemler haftalardır mükemmel maç yönetiyorlar bu maç kötüymüş gibi konuşuyorsunuz her hafta olan olaylar bunlar. Derbi maç da hatasız yönetildi değilmi?

• Böyle penaltılar sadece gs kazanıyor de mi. Ben selçuğun yaptığını savunmuyorum ama her profesyonel futbolcu yapıyor bunu. Hakemler desen rezalet

• Eskişehirspor zaten bitmis, bi de hakem bitirdi onlari. Biz iyi oynuyoruz ama penalti ve frikik oncesi fauller halisahada bile calinmaz.

• eskişehire nolmuş ya skora rağmen zevk alamadım maçtan.
  • Yasin etkisiz şu an için hem dinlenmiş olur, Sinan girmeli yerine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.