Şimdi Ara

STSL 10. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 29 Ekim, 20.45 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
0
Favori
7.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yavru eagle sürüsü basmış burayı. Hadi canım hadi işinize. Siz gidin de şöyle oynuyoruz,böyle takımız diye konu açmaya devam edin.Yıllardır kupa mupa yok zaten, bari fırsatınız varken biraz daha ego kasmaya devam edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 10 dakika ve son 10 dakika artı hakemin kararları birleşti zor maç kolay oldu.

• Sinan'ı yine son 10 dakikada oyuna alacak sanırım.
    Gençlerbirliği maçında da almadı oyuna, ne zaman gol ihtiyacı olsa sokuyor oyuna. Adam rahat bir maç oynasın artık. Genç oyuncu takıma nasıl ısındırılır onu da biz mi öğretelim Hamza'ya ?
  • İsmail Kartal yine haddini bilerek takımı oynatıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

Gs de bir cacik yok hakem sayesinde 3 gol attilar avrupada böyle hakemler olmadigi icin 4 er 4 er tokatlayip yolluyolar. Bu arada gecen sene hic kirmizi gormeyen melo italya ligi gibi sert bir ligde simdiden ilk kirmizisini gordu daha da görür gecen senede tamamen hakem faktoruyla top falan oynamayan gs bu senede hakemlerle yürüyor. Bide sezon arasi saraya giderler garantiye alirlar

STSL 10. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 29 Ekim, 20.45

Bizim 1 1 kaldigimiz sporting benficanin sahasinda benficaya 3 atti gecen hafta benficada da bir cacik yok yani

• döve döve yeniyoruz işte. beter olsun eskişehirspor, yıllardır tiksiniyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

quote:

Selçuk İnan, frikik + penaltı.

Boş boş konuşan arkadaşlara selam olsun.

ikiside yanlış karar

hayır 1 saat önce alpere laf edip duruyordun şimdi selam olsun diyorsun seni anlamakda güç

Kadıköydeki maçtan neden bahsetmiyorsun, hani şu hakemin doğradığı maçtan?

Bi gram içimde haksız yere attık diye düşünmedim. Umarım ikinci yarı daha da lehimize hatalar olur.

Kadıköydeki maçtan bahsetmeye gerek var mı? arenadaki maç aynı senaryo gerçekleşecek nasıl olsa o zamanda sen bahsetmezsin

ben sana geçen naninin penaltı pozisyonunu falan attım ama sen evirip kıvırıp konuyu 2 0 dan 2 2 ye getirdin bugün bize 45 de verilmeyen penaltıya da bir bak

tamam biz kötü oynuyoruz ama hakemler de bu kadar yardım etse bize şuan rahat 25 puanımız falan vardı

O teknik direktör sizin başınızda olduğu sürece hakemler bile sizi kurtaramayacak.

Açta maçı izle, ilk yarı 3-0 yapmışız yedek kadroyla, FB nin bu sezon 3 attığı maç var mı?

Ben Beşiktaşliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

2 golde gıkı çıkmayan Bjkliler penaltıda konuya damlamış.Adamların işi gücü hakem muhabbeti yav, adamlar futbol konuşmayı unutmuş artık.Yazık, acıyorum valla.

Valla siz iyi değilsiniz Es-Es bitik. Şimdi eksi manyağı yapacaklar beni ama futboldan az çok anlayan adam görür bunu.

Biliyorum, iyi de oynamıyoruz açıkçası.Sıkıntı sizin ilk hakem hatasında damlamanız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Gs de bir cacik yok hakem sayesinde 3 gol attilar avrupada böyle hakemler olmadigi icin 4 er 4 er tokatlayip yolluyolar. Bu arada gecen sene hic kirmizi gormeyen melo italya ligi gibi sert bir ligde simdiden ilk kirmizisini gordu daha da görür gecen senede tamamen hakem faktoruyla top falan oynamayan gs bu senede hakemlerle yürüyor. Bide sezon arasi saraya giderler garantiye alirlar

STSL 10. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 29 Ekim, 20.45

Bizim 1 1 kaldigimiz sporting benficanin sahasinda benficaya 3 atti gecen hafta benficada da bir cacik yok yani

E doğru, bi cacık var, o da sizin takım zaten. Anca cacık olur başka da bişey olmaz.

• Sen şampiyon olacaksın seni sevmeyen ÖLSÜN! ÖLSÜN!
  • Beşiktaş bu Eskişehir'den üç puanı adamların son dakikada topları direkten dönmesiyle aldı, o maçta Beşiktaş olağanüstü iyiydi, ama bugün biz ilk yarıda daha üç tane attık, biz berbatız, Eskişehir bitik, şu Beşiktaş taraftarları harbiden ayrı bir dünya.
  • 2 oldu es es direkten dönuyor

• maçı löv izliyor la
  • İsmail Kartal'dan penaltı yorumu

Vine
  • Löw poldiyi izlemeye gelmiş sanırım
  • Konuyu BJK liler basmış , fark atmayalım diye ödleri kopuyor. Sizin forsunuzu seveyim gençler, GS geliyor gümbür gümbür
  • Hakem çok kötü.
  • Selcuk sari.kart dogru karardi ama jem karacana yanlis karar..

• Löw'ün ne işi var bizim maçta acaba teknik direktörlüğe mi getircekler
  • Löw fenere mi?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.