Şimdi Ara

STSL 10. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 29 Ekim, 20.45 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
0
Favori
7.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

quote:

Selçuk İnan, frikik + penaltı.

Boş boş konuşan arkadaşlara selam olsun.

ikiside yanlış karar

hayır 1 saat önce alpere laf edip duruyordun şimdi selam olsun diyorsun seni anlamakda güç

Kadıköydeki maçtan neden bahsetmiyorsun, hani şu hakemin doğradığı maçtan?

Bi gram içimde haksız yere attık diye düşünmedim. Umarım ikinci yarı daha da lehimize hatalar olur.

Kadıköydeki maçtan bahsetmeye gerek var mı? arenadaki maç aynı senaryo gerçekleşecek nasıl olsa o zamanda sen bahsetmezsin

ben sana geçen naninin penaltı pozisyonunu falan attım ama sen evirip kıvırıp konuyu 2 0 dan 2 2 ye getirdin bugün bize 45 de verilmeyen penaltıya da bir bak

tamam biz kötü oynuyoruz ama hakemler de bu kadar yardım etse bize şuan rahat 25 puanımız falan vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

Gs de bir cacik yok hakem sayesinde 3 gol attilar avrupada böyle hakemler olmadigi icin 4 er 4 er tokatlayip yolluyolar. Bu arada gecen sene hic kirmizi gormeyen melo italya ligi gibi sert bir ligde simdiden ilk kirmizisini gordu daha da görür gecen senede tamamen hakem faktoruyla top falan oynamayan gs bu senede hakemlerle yürüyor. Bide sezon arasi saraya giderler garantiye alirlar

STSL 10. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 29 Ekim, 20.45

• hamza yasinin ayarları ile oynaya oynaya amacına ulaşmış sanki.iyi oynarken çıkarır kötü oynarken çıkarmaz.dengesiz abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: maho2306

Gs de bir cacik yok hakem sayesinde 3 gol attilar avrupada böyle hakemler olmadigi icin 4 er 4 er tokatlayip yolluyolar. Bu arada gecen sene hic kirmizi gormeyen melo italya ligi gibi sert bir ligde simdiden ilk kirmizisini gordu daha da görür gecen senede tamamen hakem faktoruyla top falan oynamayan gs bu senede hakemlerle yürüyor. Bide sezon arasi saraya giderler garantiye alirlar

Kafalar kafalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penalti ucuz bir penaltiydi

Takim fena oynamiyor ama umarim hoca, benfica maci icin as oyunculari cikarip sinan gumus, bilal ve hakan'i alir

sabri de insallah sari kart gorur de 1 mac da olsa kurtuluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

fenere geçen sezon ne beleş penaltılar çalındı aga.gönül ün potuk un kendini yere bırakmaları vs. bırakta bi defada bize verilsin.

Sen omuzunda Fener formasının değil Galatasaray formasının şerefini taşıyorsun-taşıyorlar.Selçuk herşeyi iyi giden bir maçta ahlaksızca bir hareket yapmıştır.Bunu savunmaya gerek yok.Popoya Popo diyeceksin.Bu takımda kimse Galatasaray kulübünün haysiyetine yakışmayacak işler yapamaz-yapmamalı.Yarın öbür gün Atiba kendini atsa Necip atsa onlar da bu örneği verecekler ."Selçuk da attı kendini yere"Sonuç:Ülke futbolunun ahlaki çöküşü.İşte bu yüzden doping olayları oluyor ,şike olayları gırla...
    M.K ATATÜRK:Ben sporcunun zeki,çevik ve AHLAKLI olanını severim.

• Ali Babür ü ciddiye almayın forumun her yerinde trollüyor
  • Son 5 yılda 4. şampiyonluğumuza adım adım gidiyoruz. Herkes haddini ve rütbesini bilecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

2 golde gıkı çıkmayan Bjkliler penaltıda konuya damlamış.Adamların işi gücü hakem muhabbeti yav, adamlar futbol konuşmayı unutmuş artık.Yazık, acıyorum valla.

Valla siz iyi değilsiniz Es-Es bitik. Şimdi eksi manyağı yapacaklar beni ama futboldan az çok anlayan adam görür bunu.

Lan sanki siz Bayern-Barçayla oynuyonuzGit menemen ye

• bu takım 5 yılın eseri.kolay takım olunmuyor aga.fener daha yeni kadro kurdu.toplama takım durumunda şu anda.

beşiktaşta galatasarayda istikararın meyvelerini yiyorlar şu anda.
  • maho2306 kullanıcısına yanıt
    burak'ın attığı kafadan daha güzel
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ikiside yanlış karar

hayır 1 saat önce alpere laf edip duruyordun şimdi selam olsun diyorsun seni anlamakda güç

Bi gram içimde haksız yere attık diye düşünmedim. Umarım ikinci yarı daha da lehimize hatalar olur.

Kadıköydeki maçtan bahsetmeye gerek var mı? arenadaki maç aynı senaryo gerçekleşecek nasıl olsa o zamanda sen bahsetmezsin

ben sana geçen naninin penaltı pozisyonunu falan attım ama sen evirip kıvırıp konuyu 2 0 dan 2 2 ye getirdin bugün bize 45 de verilmeyen penaltıya da bir bak

tamam biz kötü oynuyoruz ama hakemler de bu kadar yardım etse bize şuan rahat 25 puanımız falan vardı

O teknik direktör sizin başınızda olduğu sürece hakemler bile sizi kurtaramayacak.

Açta maçı izle, ilk yarı 3-0 yapmışız yedek kadroyla, FB nin bu sezon 3 attığı maç var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ITTF

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Babür

Selçuktan klasik Galatasaray karakterli penaltı alma dersi

Bak yukarıda herkes penaltı değil, ne gerek vardı yazmış.Ben de sövdüm bu adama. Yani illa ortalığı kızdırmanız mı gerekiyor karakter -marakter.Sen böyle yazarsın başkası gelir sen önce şikenden aklan der başkası gelir hebele -hübele.Böyle birbirimizi yiyelim biz ,forumun anası bellensin,ülke futbolu da yerlerde sürünsün.Bravo,büyük Beşiktaşlısın.Gerçek bir futbol taraftarı böyle yapmaz...

Ben derim.Aç geçmiş mesajlarıma bak. Diğer taraftarlar umrumda da değil.Ahlak en değerli miras.

• Eskişehir bitmiş. İsmail Kartal etkisi Ayrıca 2.golde halı saha kalecisinin yapmayacağı hatayı yapıyor Boffin.
  • ismail kartal: "hakem verdiyse penaltıdır".

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ikiside yanlış karar

O teknik direktör sizin başınızda olduğu sürece hakemler bile sizi kurtaramayacak.

Açta maçı izle, ilk yarı 3-0 yapmışız yedek kadroyla, FB nin bu sezon 3 attığı maç var mı?

yedek kadro ile 3 atmanız hakemlerin sizin lehinize daha fazla karar verdiği gerçeğini değiştirmiyor.

• Diğer takım taraftarları nasıl da kıskanmış oynadığımız muhteşem futbolu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ITTF

quote:

Selçuktan klasik Galatasaray karakterli penaltı alma dersi

Bak yukarıda herkes penaltı değil, ne gerek vardı yazmış.Ben de sövdüm bu adama. Yani illa ortalığı kızdırmanız mı gerekiyor karakter -marakter.Sen böyle yazarsın başkası gelir sen önce şikenden aklan der başkası gelir hebele -hübele.Böyle birbirimizi yiyelim biz ,forumun anası bellensin,ülke futbolu da yerlerde sürünsün.Bravo,büyük Beşiktaşlısın.Gerçek bir futbol taraftarı böyle yapmaz...

2 0 geride olsanız aynı şeyi der misiniz. Adam gibi cevap verin. 2 0 önde iken demesi kolay tabi.

Ben derim.Aç geçmiş mesajlarıma bak. Diğer taraftarlar umrumda da değil.Ahlak en değerli miras.

• En azından pozisyona giriyoruz iyi değiliz ama top bi orada bi burada orta saha diye bişey yok daha zevkli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  •  STSL 10. Hafta | Galatasaray - Eskişehirspor | 29 Ekim, 20.45
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.