Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 11.Hafta Bursaspor - Beşiktaş 08 Kasım 2015 | 20.15 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
659
Cevap
2
Favori
8.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takımda çok düşüş var. Bursada kasımpaşa maçını izlemiş herhalde sürekli önde basıp çıkartmıyorlar bir de biz rezil oynayınca bu skor iyi bile. Sezon en kötü futbolunu oynadık bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oynayın lan biraz oynayın. hiç yokuz sahada
  • Senenin en kötü maçını oynuyoruz bu nedir ya orta sahada yokuz resmen
  • Necibin kesin girmesi lazım oyuna hatta Olcay bile girebilir çünkü her ne kadar kazma olsada savunma arkasına koşacak böyle maçlarda adama ihtiyacımız var. Quaersma ve Sosa 2side ayağına bekliyo topu 3 4 kere benzer top kayıpları yaptı 2si beraberken.
  • Her maç dahada kötü oynuyoruz, umarım kazanırız fakat şu halde kazanabilceğimizi hiç düşnmüyorum.
  • Sosa-Necip değişikliği şart Necip'in o arazi gibi bomboş yerleri kapaması hücumu da Oğuzhan'ın eline vermemiz lazım Sosa ile oynadığında hep verimliliği düşüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosanın gideceği günü iple çekiyorum.
  • Töre hiçbir şey yapmıyor, pas yok, şut yok; Kerim girse keşke yerine.
  • Şu bursanin toplarini patlatmak lazim ben maci izlerken bile rahatsiz oldum sinirleri iyice geriyolar.Sifo mehmet 1 ertugrul 2 bizim maclara gelince takimlari hucuma prese yonlendiriyorlar

• beck denen vasıfsız oynadıgı sürece orta açarak gol atamayız ismailin adı ismaloviç olsa tapardınız şu ismaildeki özgüven çoğu futbolcuda yok. adam uğraşıyor beck in daha orta açarak 1 tane asisti var futbol hayatı boyunca ve hala şu adamı savunanlar var çıldırmak elde değil.
    ismail değil beck bu takımı batırıyor adam ileriye çıkmamaya yemin etmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

çok gergin bi atmosfer var stadda
    beşiktaş bu deplasmandan 3 puan çıkarırsa ligdeki her maçtan 3 puan çıkarır
    maç neden bukadar gergin geçiyor onuda anlamadım geçmişten gelen husumetden dolayımı

Evet dostum Bursaspor bir ara küme düşmüştü. O sene küme düşmedeki en büyük rakibi Rize'ye biz yenilmiştik, bilerek yenildiğimizi düşünüyorlar. O yüzden sevmiyorlar bizi.
  • Acil töre çıkıp olcay girmeli, oğuzhan veya sosa çıkıp necip girmeli. Ortasaha bitik.
  • Töre milli maçtaki kırmızı karttan beri toparlanamadı.O son dakikada top kaybı nedir yahu, güzelim atağı yedi bitirdi, o top döndü bizim kalede tehlike oldu.

Orta sahamız Atiba-Ozi-Sosa-Q17-Töre olunca maalesef defansif direncimiz çok düşüyor.Sezon başında yapılmayan orta saha transferinin önemi özellikle bu maçlarda ortaya çıkıyor.
  • 1 puan iyidir, üzülmem
    3 puan şahanedir, havaya sokar, ilk yarıyı süpürürüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gael

çok gergin bi atmosfer var stadda
    beşiktaş bu deplasmandan 3 puan çıkarırsa ligdeki her maçtan 3 puan çıkarır
    maç neden bukadar gergin geçiyor onuda anlamadım geçmişten gelen husumetden dolayımı

Geçmişteki husumet. Şenol hoca ile transfer muhabbetine girilen olay. Göya hoca futbolcularını bize gelsin diye etkiliyormuş.

Sonra futbolcuları fbye verdiler ya. Hem de 4 tane

Ve de hala daha bizim yüzümüzden küme düştük sanıyorlar.

İnşallah öyle bir denk gelirse kaderleri bizde olur gerçekten. Biz de final vuruşunu yaparız

• Atiba ilk kez bu kadar pas hatası yaptı. Çok şaşırdım.
  • Mete Kalkavan piyasadaki işsiz arkadaşlardan daha çok işsizliği hakediyor. Maçları sahada izleyen bir hakem zaten. Saçma sapan fauller veriyor yada hiç vermiyor. 2 tarafada saçmalıyor.

Şenol Hoca, Kes şu gökhanı al kerimi daha çok iş yapar. Bıktım Gökhan Q17 nin saçmalıklarından. Olcay bile daha iyi Q17 den. Olcay varken tek pas organizasyonumuz zirve yapıyor...

Bursa taraftarı inşallah bitersiniz bir bir. Sizin gibilerden nefret ediyorum. Ülkenin seviyesini yere çekiyor bu Bursa taraftarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

Orijinalden alıntı: Make Believe

İkinci yarı Olcay girerse intihar

Nasıl ıntıhar arkadas ? Töre quaresma ne yaptı ne oynadı ? Adamlar kaptırınca bır sey yok olcay kaptırınca owww

Olcay gırecektır gırmesı de gerekıyor zaten hatta yıne degısmezse 20 dk sonra kerım gırsin derım ama senol hoca kerımde bır sey gormuyor demek kı

Hatta gomez cemk degısıklıgı de olabılır

Olcay gireceğine Kerim girsin bence daha iyi ama Kerim 90 +da girer gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • töre çıksın kerim girsin daha iyi. töreden nefret etmeye başladım sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

beck denen vasıfsız oynadıgı sürece orta açarak gol atamayız ismailin adı ismaloviç olsa tapardınız şu ismaildeki özgüven çoğu futbolcuda yok. adam uğraşıyor beck in daha orta açarak 1 tane asisti var futbol hayatı boyunca ve hala şu adamı savunanlar var çıldırmak elde değil.
    ismail değil beck bu takımı batırıyor adam ileriye çıkmamaya yemin etmiş.

ya kardeş sen neden her hafta çıkıyosun kendi egonu tatmin etmeye çalışıyosun onu anlamıyorum. Beckin yerine oynayacak oyuncu Serdar şuanda. Adam yok işte sanki başka adam varda Beck oynuyo.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.