Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 12.Hafta Beşiktaş -Sivasspor 22 Kasım 2015 | 19.00 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
0
Favori
9.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Penaltı pozisyonunda atibanın sol ayağına basıyor adam. Penaltıyı tekrar izleyin açık penaltı. Boşboş yorum yapmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş çok güzel oynuyor hücumda. Böyle ucuz penaltılara ihtiyacı olmamalı bence.
  • Penaltı çok ucuz. Böyle kolay penaltılar çalınmamalı. Sonra her ceza sahası içinde temas alan adam penaltı ister.
  • Gol pozisyonuna giren ve avantajı eline geçiren Adamı arkadan iterek vuruşunu yapmasını engelliyor ceza sahası içinde.
    Sizin penaltı kavramınız nedir ? Kafa göz mü kırılacak illaki ? Bal gibi de penaltı.

• yılların mağduriyetinin ekmeği yeniliyor bu sene hakettiler beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PoSEİDoN_

quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

Emek hirsizi atiba desenize hadii penalti falan yok

Kudurun bundan sonra böyle işinize geliyorsa . Ağlamayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKES21

demek ki neymiş bu sene bjk şampiyon yapılacak harbiden. öyle penaltımı olur la. daha dokunmadan kendini atıyor yazıklar olsun size be hakkı haramdır sivasın size. şuan aldığınız 3 puan burnunuzdan fitil fitil gelecek çok daha fazlasını kaybedeceksiniz bunuda iyi bilin .

Attigimiz gol sayisi Fenerbahce'nin pozisyon sayisina esit Galatasaray'i saymiyorum bile zaten Allah askina biz olmayalim da kim olsun sampiyon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakkımız yeniyor yeav xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

penaltı yok diyenler faul olması için illa ayağını kırmasımı lazım . Resmen önü boş olan admaın arkasından itiyor

Acilen bir göz doktoruna görünmen lazım
  • Atiba topu düzelttiği ilk anda düşseydi penaltıya kimse itiraz edemezdi, baktı pozisyon kaçtı attı kendini. Yalnız topu ilk önüne aldığı anda Sivas sporlunun müdahalesi var o anda ince bir ayak darbesi ile atiba'yı bozdu.
  • yarın bi gün buna benzer bi penaltı bize verilir işte o zaman konular açmayın gelip çemkirmeyin baktı hakem bjk bastırıyor ama bi türlü kaleye sokamıyor dedi bari ben iteleyim bu penaltının açıklaması budur
  • penaltı yok diyenler ya futboldan anlamıyor yada tuttuğu takımın rakibi diye konuşuyor . Önü boş adam topu kontrol ederken arkadan yapılan küçük müdahale bile dengesini bozar . Arkasındaki adamın topla alakası yok sağdan veya soldan girmeye çalışmıyor direk olarak arkasından eliyle itiyor
  • poziyonu tekrar izledim adam arkadan yanına müdahalesi var atiba utanmasa takla atıcak öne doğru ama hakemler doğruyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

komedi gibi penaltı muhahaha

Senin başkanın hakem Odası bastı senelerce bişi dedik mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gole sevinemedim :/

• bana penalti gibi gelmedi
  • hakem penaltı dediyse penaltıdır,
  • Penaltıya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

Quaresma adamın ayağına basıyor kart yok, hakeme gözlük işareti yapıyor yine kart yok. Şimdide bedava penaltı.. Emek hırsızları !

ahhahaha çıldır evladım çıldır nasılmış hoşuna gitti mi
  • beşiktaşı şampiyon yapmak istiyorlar.net
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.