Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 12.Hafta Beşiktaş -Sivasspor 22 Kasım 2015 | 19.00 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
0
Favori
9.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beleş penaltı, şenola yine güzel bi edebiyat çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

pozisyonda penaltı yok ama çalınmasına çok sevindim
    bu sene fenerin ve azizin milyon dolarlarıyla nasıl kepaze olduklarının resmini büyük keyifle seyredicem tabiki fener taraftarlarının suratlarını ne renge boyadığını büyük keyifle izlicem

Siz bitti demeden bitmez

• Xelçuk'un penaltısından 10 kat daha penaltı.

Bu penaltıya penaltı demeyenler Quaresma'nın pozisyonuna da penaltı demeyenler. Geçiniz efendim.
  • Yine yine hakem yardimiyla bir galibiyet daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penaltı değil maalesef böyle beceriksiz eyyamcılık siciline işlenmiş hakemleri maçlara verirlerse olacağı bu.
  • burak kendini yere atınca hırsız atiba atınca tık yok.adaletini seveyim
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    peki quaresmanın adamın ayağına basmadan önceki quaresmaya yapılan faulden neden bahsetmiyorsun kardeş?

madem objektif değilsin neden boş yapıyorsun kardeş?
  • penalti degil, keske 20 tane pozisyondan biri gol olaydi bu penalti hic olmasaydi.
  • Penaltı yok gibiydi ama bu iyi futbolumuzu gölgeliyor

Sonra ligte şu anda liderliği hakemden bir takımız ama bu kararlar hakemden sayesinde kesersiniz söylemlerine yol açıyor

İhtiyacımız yok bunlara zaten bir şekilde atıyoruz

• Ya beyler fazla tartışmaya gerek yok aynı pozisyonda adam Burak'ın, RvP'nin ne bilim Fernandao'nun beline koysa eline hepsi de alır penaltıyı. Burak'ın atlamalarına sayın azcık da. Hadi bakim.
  • Tek kale oynuyoruz zaten 2.yarı 2 tane daha atınca dağılır sarışınlar
  • Beşiktaş'ın sıkıştığı anlarda bu sene hakemler iyi devreye giriyor. İnce ince
  • Başlamışlar Beşiktaş'ı şampiyon yapacaklar demeye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

Başlamışlar Beşiktaş'ı şampiyon yapacaklar demeye

Gs winner Team ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

Orijinalden alıntı: TEKES21

demek ki neymiş bu sene bjk şampiyon yapılacak harbiden. öyle penaltımı olur la. daha dokunmadan kendini atıyor yazıklar olsun size be hakkı haramdır sivasın size. şuan aldığınız 3 puan burnunuzdan fitil fitil gelecek çok daha fazlasını kaybedeceksiniz bunuda iyi bilin .

Dedi son 15 yılın penaltı şampiyonu gsli.

Gese'ye verilen haksız penaltılar, bize verilmeyen penaltılardan daha fazladır. Bir de gelmiş edebiyar yapıyorsunuz.

Burak Yılmaz: "Kendimi atıyorum"

Fatih Terim: "Bi daha yapma"

fenerliyim hocam saçma sapan konuşuyorsun acilen doktora görünmen gerek

• Şu renkli arkadaşlara cevap vermeyin beyler maçı yorumlayın konuda sadece. Ya da siz de boş yapmayın. Girip buraya alıntılamayın elin fenerlisini, galatasaraylısını. Görmek zorunda değiliz attıkları saçma mesajları. Konuya yazan rakip takım taraftarlarının çoğunun bende bloklu olması zaten kanıtlıyor ne olduklarını. Yeter daha fazla polemiğe girmeyin şunlarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkmania

Penaltı yok gibiydi ama bu iyi futbolumuzu gölgeliyor

Sonra ligte şu anda liderliği hakemden bir takımız ama bu kararlar hakemden sayesinde kesersiniz söylemlerine yol açıyor

İhtiyacımız yok bunlara zaten bir şekilde atıyoruz

Bakmadan gönderdim, klavyenin otomatik düzeltmesinin kurbanı olmuşum

• Bjkyi şampiyon yapacaklar diyoruz eksi -20 al işte Demirören spor kulübü baskani Demirören olan ligde her hafta yolunu buluyor

• Renkli takımlı arkadaşlar neyin itirazını yapıp duruyorsunuz, pozisyon ilk hamle de penaltı, hakem bekledi baktı Atiba pozisyonu kaybetti verdi penaltıyı.
  • La o değil de bu Olcay ne ayak? Arkadaş bu adama kazma desem kazmalara ayıp edeceğim diye korkuyorum artık. GS'daki Umut Bulut'tan daha beter bu herif. Arkadaş harcadığı pozisyonlar ne öyle ya. Vallaha iyi sabrediyorsunuz. Bir de bu adam milli takımda şaka gibi ... Akıl yok akıl yeteneği geçtim.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.