Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 12.Hafta Beşiktaş -Sivasspor 22 Kasım 2015 | 19.00 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
845
Cevap
0
Favori
9.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MDelice

quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Şu renkli arkadaşlara cevap vermeyin beyler maçı yorumlayın konuda sadece. Ya da siz de boş yapmayın. Girip buraya alıntılamayın elin fenerlisini, galatasaraylısını. Görmek zorunda değiliz attıkları saçma mesajları. Konuya yazan rakip takım taraftarlarının çoğunun bende bloklu olması zaten kanıtlıyor ne olduklarını. Yeter daha fazla polemiğe girmeyin şunlarla.

Forum bura italic kardes. Rahatsizsan taraftar forumlarinda takil

Sen beni rahatsız edebilecek kadar önemli birisi değilsin ki benim için. Ben sadece aynı takımı tuttuğum kişilere tavsiyede bulundum. Hadi bak işine...
  • Aykan19o3 A kullanıcısına yanıt
    Ahmet Çakar (Eski Hakem) : ''Hüseyiiiiiin bu nasıl penaltı bu nasıl penaltııııı''
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Şu renkli arkadaşlara cevap vermeyin beyler maçı yorumlayın konuda sadece. Ya da siz de boş yapmayın. Girip buraya alıntılamayın elin fenerlisini, galatasaraylısını. Görmek zorunda değiliz attıkları saçma mesajları. Konuya yazan rakip takım taraftarlarının çoğunun bende bloklu olması zaten kanıtlıyor ne olduklarını. Yeter daha fazla polemiğe girmeyin şunlarla.

bloklamazsan hatırım kalır elin bjk lisi
  • burda renkliler diyenler inşallah inşallah her maçta bize haksız penaltı verilirde o sayede maç kazanırız o zaman siz yazıcaksınız biz gülücez
  • Trolleri bloklayın arkadaşlar provokasyonlara gelmeyin. 2-3 tane var zaten herkes biliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım ite ite bjkyi şampiyon yapalım bu sene gs maçında 3 tane yiyip patlamazsa bjk şampiyon olura attigimiz 100 tlye coluk çocuk sevindiririz Maçkada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bughuul

Yok canım ne ayağa basması?

STSL 15-16 Sezonu 12.Hafta  Beşiktaş -Sivasspor 22 Kasım 2015 | 19.00

Tabi canım ne basması montajdır o montaj hahahaha alayına inat Beşiktaş ulan!

• quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

dikkat edilirse galatasarayı hakemler ince ince doğruyor bu sezon.tamam kötüyüz ama bir maçtada hakem kararıyla 3 puan aldığımız yok.

ha beşiktaşın penaltıya ihtiyacı yok orası ayrı.

Bjk nin bu sezon tartismasiz maci yok. Her macinda hakem on plana cikiyor

• bu sezonun amacı belliydi ama bu kadar belli edilmez. gerçekten futboldan aldığımız zevkin içine ettiler. haklı bir rekabet ortamı yok. bir şekilde beşiktaşın gol atması için, puan/puanlar alması için uğraşılıyor. ve hala tv karşısında maçı izleyip sevinen beşiktaşlı varsa birşey demiyorum ben.
  • Bughuul kullanıcısına yanıt
    onu tam izleyemedim yayın donup duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bulshizza

Besiktasi şampiyon yapacaklarsa söylesinler. Ben hayatimda bu kadar belli şekilde taraf tutulduğunu gormedim. Yazık lan yazık

Siz yine 4. yıldızı takamıcaksınız hemde bu kadroyla bırakın da bari adamlar 2 sezon şampiyon olsunda 3. yıldızı taksınlar eşit rekabet olur

• beleş penaltı zamanlaması manidar. hafta içi demirören orman ve bilgili beraber poz vermişlerdi basına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bughuul

Yok canım ne ayağa basması?

STSL 15-16 Sezonu 12.Hafta  Beşiktaş -Sivasspor 22 Kasım 2015 | 19.00

geçiceksin onu
    bu karede atiba oyuna devam etti
    sonrasında kendini yere attı
    herşey bir fotoğraf karesiyle olmuyor
    tabi buna penaltı yok diyebilmek için birazda şeref olucak insanda

• Beşiktaşlıyım ama net şekilde TFF bizi şampiyon yaptırıcak Allah bile beşiktaşı şampiyon olmasını istyor . böyle olacaksak olmayalım dahai yi
  • yalnız göçek bunu telafi etmek için sivas lehine bir beleş penaltı verebilir.beşiktaşın gol yada goller bulması gerekiyor.
  • Müdahele var atibaya ama net penaltı değil gibi bilemedim 2 kararda doğru olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Hadi bakalım ite ite bjkyi şampiyon yapalım bu sene gs maçında 3 tane yiyip patlamazsa bjk şampiyon olura attigimiz 100 tlye coluk çocuk sevindiririz Maçkada

• Daha Beşiktaşın çok yolu var eşit rekabete girebilmek için hocam
  • Yazın yazın çok güzel bloklamalık konu oluyor
  • Penaltıyı vermedi

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.