Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 12.Hafta Beşiktaş -Sivasspor 22 Kasım 2015 | 19.00 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
845
Cevap
0
Favori
9.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçı izlemeyenler ve kaçan pozisyonlari görmeyenler sanıyor ki kendileri gibi leş sıkıcı top oynuyoruz beleş penaltı ile 3 puan alıyoruz. Ulan bir maçta girdiğiniz topla gol pozisyonuna biz 10 dk da girdik penaltı olmada biz yine alırız bu maçı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pozisyon net penaltı. Arkadan Atiba yı bozuyor.

• dikkat edilirse galatasarayı hakemler ince ince doğruyor bu sezon.tamam kötüyüz ama bir maçtada hakem kararıyla 3 puan aldığımız yok.

ha beşiktaşın penaltıya ihtiyacı yok orası ayrı.
  • Yav bizimkiler zaten hemen gazına geliyor sarı kardeşlerin. Net penaltı renktaşlar, Atiba'yı yedirmeyin şu akbabalara. Arkadan kolla şarj var net biçimde. Daha ne olması lazım penaltı için ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaziklar olsun gostere gosterede yapilmaz eyyam

• Fantasticoo kullanıcısına yanıt
    Quaresma'nın pozisyonu hakkında ne düşünüyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

penaltı yok diyenler ya futboldan anlamıyor yada tuttuğu takımın rakibi diye konuşuyor . Önü boş adam topu kontrol ederken arkadan yapılan küçük müdahale bile dengesini bozar . Arkasındaki adamın topla alakası yok sağdan veya soldan girmeye çalışmıyor direk olarak arkasından eliyle itiyor

yediğin eksilerden doktora görünmen gerektiğini anlarsın umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

Başlamışlar Beşiktaş'ı şampiyon yapacaklar demeye

Ulan nerdeyse 10 senedir diyoruz bi şampiyon olamadınız

Olun artık da demeyelim bundan sonra

• gole sevinmedim diyenler siz ne kafadasınız? fb gs atınca ağlarsınız biz atınca sevinmedim bilmem ne. bırakın biraz onlar ağlasın adamlar öyle gole sevinirken burda sizin ağlamanızla dalga geçiyor birazda siz geçin onlarla aramızda hiç bi fark yok ezile ezile bi hal olmuşuz hala gole sevinmem filan öyle ..... böyle.... ağzımı açtırtmayın benim
  • AC@DC kullanıcısına yanıt
    iyi bari mağduruz edebiyatı bitmiş oldu ama sezon sonu şampi gelmezse ne diceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacques

Şu renkli arkadaşlara cevap vermeyin beyler maçı yorumlayın konuda sadece. Ya da siz de boş yapmayın. Girip buraya alıntılamayın elin fenerlisini, galatasaraylısını. Görmek zorunda değiliz attıkları saçma mesajları. Konuya yazan rakip takım taraftarlarının çoğunun bende bloklu olması zaten kanıtlıyor ne olduklarını. Yeter daha fazla polemiğe girmeyin şunlarla.

Forum bura italic kardes. Rahatsizsan taraftar forumlarinda takil

• OHH, inşallah bi kıytırıktan penaltı daha verir. Şu renklilerin özellikle GS'lilerin çıldırmasını gördükçe keyfim yerine geliyor
  • Guntekim Onay:"Pozisyon penalti, arkadan itme var."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok canım ne ayağa basması?

• Yarın yine Donk gibi itiraf eder, burdaki renklileri susturur

• quote:

Orijinalden alıntı: Crymone

La o değil de bu Olcay ne ayak? Arkadaş bu adama kazma desem kazmalara ayıp edeceğim diye korkuyorum artık. GS'daki Umut Bulut'tan daha beter bu herif. Arkadaş harcadığı pozisyonlar ne öyle ya. Vallaha iyi sabrediyorsunuz. Bir de bu adam milli takımda şaka gibi ... Akıl yok akıl yeteneği geçtim.

ilk geldiği sene pek göze batmıyordu hadi ikinci seneyi de geçelim. ama yahu arkadaş hiç mi üstüne bir şey katmaz bir futbolcu, adam aynı kaldı. hal böyle olunca yetersiz görünüyor tabi.
  • Besiktasi şampiyon yapacaklarsa söylesinler. Ben hayatimda bu kadar belli şekilde taraf tutulduğunu gormedim. Yazık lan yazık
  • önceki senelerde üzülürdüm bjkyi doğrayınca hakemler ama burayı gördükten sonra sezon sonunu bekliyorum şerefli 3.lük esprisi bile anlamını yitirdi. Anlayana.
  • beleş penaltı zamanlaması manidar. hafta içi demirören orman ve bilgili beraber poz vermişlerdi basına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris10

iyi bari mağduruz edebiyatı bitmiş oldu ama sezon sonu şampi gelmezse ne diceksin

Yine büyük ihtimalle öyle olucak sezonun ikinci yarısından sonra burada magdur edebiyatları tavan yapıcak uzun zamandır tecrübe ve gerçeklerle yazılmıştır.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.