Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 15. Hafta l Beşiktaş-Galatasaray l 14.12.2015 l 20:00 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
2
Favori
8.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş'a helal olsun adamlar 2.yarı güzel oynadı kazandı helal olsun Gs ile de fark açılmış oldu

Bi türlü başlayamadı ama olsun :(
     STSL 15-16 Sezonu 15. Hafta l Beşiktaş-Galatasaray l 14.12.2015 l 20:00
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayyildizx

quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

Alıcaz bu maçı alıcaz
    Helal sana Kerim.

bakkaldan mı alıyorsun? Maçı alacaklarmış

Yav he he CSB+BLOK

paramız yoktu bakkaldan alamadık belki ama alnımızın teriyle Söke söke aldık

Ağır Blok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Helal olsun Gökhan!!

• quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Canınız gülmek istiyorsa istatistiklere bakınız yıkılırsınız yerlere karşıda mahalle takımı değil gs var hatırlatayım.

Siyaahhhh
    Beyazzzzzzzzz
    EN BÜYÜK BEŞİKTAŞŞŞŞŞ

Gs nin mahalle takımından farkı mı var ki
  • beşiktaş 2-1 galatasaray
    topla oynama: %51 - %49
    toplam şut: 20 - 8
    isabetli şut: 10 - 5
    isabetsiz şut: 10 - 3
    korner: 9 - 1
    ofsayt: 1 - 1
    yaptığı faul: 16 - 24
    sarı kart: 2 - 5
    kırmızı kart: 0 - 0

Maçın hakkı beraberlik demiş bazıları. He beraberlik.

• Koyu bir Galatasaraylıyım. Kesinlikle maçın hakkı Beşiktaşın'dı. Benim üzüldüğüm Beşiktaşın kazanması değil bizim halimiz. Tebrikler arkadaşlar.
  • Bjkyi tebrik ederiz

• Gomez şapkadan gol çıkarmasa sıkıntı olabilirdi öyle güzel bir zamanda attı ki.
    Töre de sanırım haftalardır takıma birşey vermiyor golden sonra utanıyorum demeye getirdi gibi algıladım :)
    Oda bu golle havaya girer inşallah.:)
    Günay içinde güzel bir galibiyet oldu.Kendini aşırı suçlu hissedecekti ama şimdi biraz rahattır.
    Çok mutluyum şuan :)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trevorax

Gomez şapkadan gol çıkarmasa sıkıntı olabilirdi öyle güzel bir zamanda attı ki.
    Töre de sanırım haftalardır takıma birşey vermiyor golden sonra utanıyorum demeye getirdi gibi algıladım :)
    Oda bu golle havaya girer inşallah.:)
    Günay içinde güzel bir galibiyet oldu.Kendini aşırı suçlu hissedecekti ama şimdi biraz rahattır.
    Çok mutluyum şuan :)

Tribünler tam Günay diye yıkılırken golün gelmesi felaket bir şeydi.

Günay yerinde olmak istemezdim bugün ):
  • Bakıyorum da aranızda hala butona basmayanlar var
    http://33gomez.com/

• Çok kaliteli ve çok keyifli bir maç oldu...

Birkaç haftalık can sıkıntımız da gitti böylelikle...
  • Beşiktaşlı arkadaşları kutluyorum.Galibiyeti dibine kadar haketti bu takım.İlk kez takımımın yenilmesine üzülmedim.Umarım şampiyon olursunuz.
  • Tebrikler beşiktaşım. Çok keyifli bir maç izledik bu hafta daha da keyifli artık
  • Mr. Dinazor bir takım kıymık kıymık nasıl doğrundağını gördük demiş
  • beşiktaşı tebrik ediyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum çünkü bugün gs'yi yenerek ligin şampiyonunu belirlediler.
  • Amacım kimseyi kızdırmak değil bir analiz.
    Bence Beşiktaş'ı kendi evinde yenmek çok kolay.İlk ataklarını savun.Sonra hiç hücumu düşünme sadece ama sadece 5 dakika top çevir .hiç hücum yapma.Taraftar oldukça büyük bir tepki verecek sonra hücuma kalk ve bir şeyler yapmayı dene.Gol atmak önemli değil.Beşiktaş taraftarı o kadar gaza gelen bir taraftar ki 3-5 kişi kızmaya başlasa hepsi kızmaya başlıyor.Taraftarın kızgınlığı BJK li futbolcuları bir telaş sarıyor zaten.
    Beşiktaş zaten topu kaptığı Zaman hızlıca topu sonuçlandırmayı düşünüyor .(bir atak maksimum 30 saniye de bitiyor nedeni gene taraftar ve bu oyun anlayışı oldu) Yani top ayaklarında çok az kalıyor.

Gerçekten kimseyi kızdırmak küçük düşürmek amacıyla yazmadım.Sadece fikrim bu yönde.Sizde karşı fikrinizle sakince cevap verebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moon Star Turkey

Beşiktaşlı arkadaşları kutluyorum.Galibiyeti dibine kadar haketti bu takım.İlk kez takımımın yenilmesine üzülmedim.Umarım şampiyon olursunuz.

Böyle rakibe can feda :) rai gay adlı şahıs örnek alsın biraz .
    Neyse hocam lig zor sizin için artık da birkaç takviyeyle ilerlersiniz avrupada :)

• quote:

Orijinalden alıntı: percy444loraine

Amacım kimseyi kızdırmak değil bir analiz.
    Bence Beşiktaş'ı kendi evinde yenmek çok kolay.İlk ataklarını savun.Sonra hiç hücumu düşünme sadece ama sadece 5 dakika top çevir .hiç hücum yapma.Taraftar oldukça büyük bir tepki verecek sonra hücuma kalk ve bir şeyler yapmayı dene.Gol atmak önemli değil.Beşiktaş taraftarı o kadar gaza gelen bir taraftar ki 3-5 kişi kızmaya başlasa hepsi kızmaya başlıyor.Taraftarın kızgınlığı BJK li futbolcuları bir telaş sarıyor zaten.
    Beşiktaş zaten topu kaptığı Zaman hızlıca topu sonuçlandırmayı düşünüyor .(bir atak maksimum 30 saniye de bitiyor nedeni gene taraftar ve bu oyun anlayışı oldu) Yani top ayaklarında çok az kalıyor.

Gerçekten kimseyi kızdırmak küçük düşürmek amacıyla yazmadım.Sadece fikrim bu yönde.Sizde karşı fikrinizle sakince cevap verebilirsiniz.

Hocam son yıllarında ki kupa hasretine baglıyorum ben bunu .

• Allah herkese GS balı versin.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.