Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 15. Hafta l Beşiktaş-Galatasaray l 14.12.2015 l 20:00 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
463
Cevap
2
Favori
8.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tekrarı izleyince daha iyi gördüm.Günayın çıkışı gayet doğru ve mantıklı bir hareket ama topa vuramaması şanssızlık olmuş.
  • Tebrikler Beşiktaşım. Futbolcularımız rakibi küçümsemedi ve disiplinli oynayıp galip geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Töreeeeeeeee!
     STSL 15-16 Sezonu 15. Hafta l Beşiktaş-Galatasaray l 14.12.2015 l 20:00
  • quote:

Orijinalden alıntı: percy444loraine

Amacım kimseyi kızdırmak değil bir analiz.
    Bence Beşiktaş'ı kendi evinde yenmek çok kolay.İlk ataklarını savun.Sonra hiç hücumu düşünme sadece ama sadece 5 dakika top çevir .hiç hücum yapma.Taraftar oldukça büyük bir tepki verecek sonra hücuma kalk ve bir şeyler yapmayı dene.Gol atmak önemli değil.Beşiktaş taraftarı o kadar gaza gelen bir taraftar ki 3-5 kişi kızmaya başlasa hepsi kızmaya başlıyor.Taraftarın kızgınlığı BJK li futbolcuları bir telaş sarıyor zaten.
    Beşiktaş zaten topu kaptığı Zaman hızlıca topu sonuçlandırmayı düşünüyor .(bir atak maksimum 30 saniye de bitiyor nedeni gene taraftar ve bu oyun anlayışı oldu) Yani top ayaklarında çok az kalıyor.

Gerçekten kimseyi kızdırmak küçük düşürmek amacıyla yazmadım.Sadece fikrim bu yönde.Sizde karşı fikrinizle sakince cevap verebilirsiniz.

Haklısın. Geçen sene deplasmanda daha fazla puan topladık. Bunda statdın olmaması da bir etken ama asıl etken taraftar. Özellikle kartal gol gol kadar saçma sapan bir tezahürat daha yok.

•  STSL 15-16 Sezonu 15. Hafta l Beşiktaş-Galatasaray l 14.12.2015 l 20:00

Yanlış bölüme atmışım mesajı. Şu halini görünce kötü oldum bende.

Gol sonrası.
  • Awendel kullanıcısına yanıt
    Evet olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarla dışarıda izliyoruz golü yedik tamam dedim bu sene de heba olacak. Sonra arkadaşa dedim ki gol olsun şu sandalyeyi havaya kaldıracağım bağıra bağıra dedim 30 saniye sonra gol oldu Ardından tam maç böyle bitecek derken Töre öyle bi vurdu ki tanımadığım biriyle kucaklaşmışım sevinçten
  • Şenol hoca röportajına göre Ospina ve bir stoper geliyor arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Şenol hoca röportajına göre Ospina ve bir stoper geliyor arkadaşlar.

E zaten olması gerekenler bunlar...
  • Beşiktaş balonu diyenler kim balon kim söndü görmüştür umarım. Aylardır bu bölümde futbol konuşturtmadı bazı arkadaşlarımız. Artık gs yi yenmiş Lider Beşiktaş varken futbol konuşmayı becerebiliriz umarım. Hayırlı olsun.
  • Puan kaybetmiş olsak yıkılırdı buralar. Kimse yok cidden çok ilginç.

İşin ters tarafı Beşiktaşlılarda yok. Lizbon maçında iyi oynayıp 1 şahıs yüzünden elenince moraller bozuk hala galiba.
  • Ulan ilk yarı Beşiktaş kalesinde kim var göremedik dediniz dediniz, adam ikinci yarı kendini göstermek için 35m açıldı.yapmayın bir daha
  • günay yediği golde şansızlık yaşadı onun adına cok üzüldüm
  • ne yendik bee EZE EZE tam olarak ceza sahası içine girseler penaltı fln diye ağlarlardı ama o da yok
  • 3 temmuz surecinin kaymagini yeteri kadar yedi galatasaray. Artik herkesin yerini haddini bilme zamani
    Cha cha!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takım bu sene türkiyenin en iyi takımı tek korkum son vuruşlar. Arda demişti gs türkiyenin barcelona sı diye sadece gülüyorum. Asıl türkiyenin barcelona sı beşiktaştir. Müthiş futbol oynuyoruz. Son vuruşları da hallettik mi bu sene inşallah şampiyon olacağız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günay hata yapmasa, kendisini göremeyecektik televizyondan

Bu arada burada hiç galatasaraylı yok farkettiniz mi

• Söylenecek çok şey var ama Şenol hoca özetlemiş..
    Şenol Güneş: "Galatasaray'ın hakemle ilgili eleştiri yapması için, hakemlik bir pozisyonu olması gerekiyor"
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibra012

2 1 alırız maçı.Gökhan töre son anda kadroya dahil olur maçın adamı olur ve eski özüne döner

totemim işe yaradı
  • Tebrikler bjk'ye güzel oyun net galibiyet.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.