Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 17. Hafta l Beşiktaş - Konyaspor l 27.12.2015 l 19:00 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
930
Cevap
0
Favori
11.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Bu gece 4-0'dan öte Gomez'in hakemi rezil edişi tarihe geçmeli

Aynen yaa.... Süper tespit.

• lan oynadıgın top mu var neyi tartışıyorsun oglum ahawehaaha siz 4 yiyonuz biz 4 atıyoz bilader bence bu konuya girip kendini rezil etme daha fazla
  • Ah ulan hakem yaktın be konyayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

1-0 ama tertemiz top oynuyoruz. Rakip ceza sahamıza giremiyor, isabetli tek şut atamıyor. Böyle 1-0'a can kurban.
    Ligde konyaya hakem desteğiyle 4 atmak kolay, uefada gördük savunmanın önemini. Boş konuşmayın.

Sizin isabetli şut sayınızda 1 oluyor dimi

• 5i atamadılar bi
  •  STSL 15-16 Sezonu 17. Hafta l Beşiktaş - Konyaspor l 27.12.2015 l 19:00
  • SON DAKİKA :
    "Biz rakiplerin puan kaybetmelerinden sevinen değil kendi takımımız kazandığı zaman sevinen bir kulübüz"

Maç sonu Fikret Orman.

BEŞİKTAŞLILIK BUDUR.

NOKTA.
  • neden fenerin maçı bizden önce değil adamlar ne güzel 1 günlüğüne seviniyordu
  • 1-0 cılar bjk maci izleyinde futbol izleyin gol görun

• Her şeyi geçtim de şu iç sahada şöyle yaparız böyle yaparız diyen 1-0' cıların unuttukları bir şey var.

https://www.youtube.com/watch?v=6YTkTa0t5R0

Şu maçı mutlaka hatırlıyorsunuzdur.

Tahmin edin bakalım o takımın başında kim var

• quote:

1-0 ama tertemiz top oynuyoruz. Rakip ceza sahamıza giremiyor, isabetli tek şut atamıyor. Böyle 1-0'a can kurban.
    Ligde konyaya hakem desteğiyle 4 atmak kolay, uefada gördük savunmanın önemini. Boş konuşmayın.

Ah ulan ah Avrupa'da şöyle güçlü bi takım çıksın da karşınıza o zaman gösterin 1 gol atıp rakibi ceza sahasına sokmamayı

• quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

quote:

Her şeyi gördüm okudum ama hakem desteğiyle 4 gol nedir

Bahsettiğim ilk 2 golünüzdeki hakem hataları ve konyanın kilidinin açılması. O hatalar olmasaydı maç 0-0 ya da 1-0 biterdi.

Bunları söylediğim için yukarıda yemediğim küfür kalmadı. DH'ye temizlik şart, bunlara ve bunları alıntılayıp destekleyenlere ip ban atılmalı. Yaşınız kaç kardeşim sizin yau?
    Adam bana küfür etmek için üyelik almış

• quote:

Molde'den 3 yerken önemli değil miydi defans
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

quote:

Orijinalden alıntı: Eastwood222

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İsmail yerde nasıl da oynuyorlar.

Hocası eski fb olan takımın fair play anlayışından ne beklersin.

Galibiyetinizi kutlayacağınıza gelmiş saçma sapan şeyler üzerinden koskoca Fenerbahçe'ye laf atıyorsunuz. Yav siz kimsiniz be kardeşim ? Şampiyon olabileceğinizi sanıyorsunuz haa ne bu havalar

STSL 15-16 Sezonu 17. Hafta l Beşiktaş - Konyaspor l 27.12.2015 l 19:00

Koskoca Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ettiniz. Sizin için büyük başarı sonuçta. Bunca haftadır konuşmanız gayet normal. Lafım yok. Kadıköydede biz çakar geçeriz . He tabii biz 1 hafta sonra unuturuz. Önemli olan şampiyonluk.

Mesajını şikayet ettim.

Seviyene inmeyeceğim.

Cha cha ...

3 3 3 3

Yazıyla Üç Üç Üç ..Sene sonları Üçüncülükler. Avrupada 3. Ligde 3. Three three

Her zaman her yerde en buyuk KARTAL.
    Hadi simdi cildirin

Çıldırmışsınız siz Son 20 senede 2 şampiyonluk görünce insan çıldırıyor demek ki

3 tane hocam bunu dogru soyleyin bari

hocam 95-96 dan itibaren 2 . Ha son 21 yıl dersek 3 evet.

• Orlando DeJoseph kullanıcısına yanıt
    gelmiş yine 1-0 cılar ya yazık ya keşke maçınız bugün olsaydı az sevinç yaşasaydınız
  • Beyler hakem icinden insallah besiktas yener demis.
    Yaslim.

• quote:

quote:

quote:

Her şeyi gördüm okudum ama hakem desteğiyle 4 gol nedir

Bahsettiğim ilk 2 golünüzdeki hakem hataları ve konyanın kilidinin açılması. O hatalar olmasaydı maç 0-0 ya da 1-0 biterdi.

Bunları söylediğim için yukarıda yemediğim küfür kalmadı. DH'ye temizlik şart, bunlara ve bunları alıntılayıp destekleyenlere ip ban atılmalı. Yaşınız kaç kardeşim sizin yau?
    Adam bana küfür etmek için üyelik almış

Kanka hangi hatalar ya ben farketmedim

• 41 Puan 41 Gol 41 Kere MaşAllah...FoRZ@ BJK
  • Forum ne hale geldi. Buraya galibiyetin tadını çıkarmak, takımım hakkında yorum yapmak, yorum okumak için geliyorum. Ama ne mümkün. Bir kısır çekişmedir gidiyor taraftarlar arasında. Hep böyle mi sürecek bu. Çözüm gerek bu duruma.

• bjk öne geçtiği maçlardan sonra genelde göze çok güzel gelen bir futbol oynuyor.maç 1-0 a gelene kadar takımın çok iyi olduğunu söyleyemem ama 1-0 dan sonra resital tarzında top oynadı.rahatlıkla skoru 7-8 e taşıyabilirdi
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.