Şimdi Ara

STSL 19. Hafta | Osmanlıspor FK - Galatasaray | 23 Ocak Cumartesi, 19.00 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
1
Favori
11.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş ile rekabet tatlı geçmiyor ki. Gs yenilir mi diye hala Gs nin maçını izliyorum. Bjk yenilince bile heyecan vermiyor, Fb-Gs rekabeti her zaman tercih ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes iddaa dan yattı bugun
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

quote:

quote:

quote:

2 golde musleraya hatası var diyenlere bir daha maç izlettirmeyeceksin futbol cahilleri!!! Sabri ofsaytı bozar sonra gider kaleciyi bozar balta efendi kafa vurmak yerine topu kaleciye bırakır(muslera o topa ancak eliyle uçardı ve tekme yiyip sakatlanabilirdi ve iyiki gol yedik baltanın hatasını kaleci sakatlığıyla ödemek istemem) bu takımda artık Sabri balta Semih ve mümkünse bal yapmayan solbek sol açık denen olcanı görmek istemiyorum Koray bu balta Semih kadar oynasa kesinlikle şuan çok iyi yerdeydik

yahu ilk gol de muslera açılmasaydı sabri rakibin önünü kapatıyordu şut imkanı kalmıcaktı. 2. gol de hakan topu rahat uzaklaştırabilecek durumdayken muslera çıkıyor hakanın kafasını karıştıyor araların da uyum sorunu oluyor golü yiyoruz. 2 golde de net hatası var muslera'nın.

Halen Sabri kapatabilirdi diyorsun neyse diyeyim de 2. Golde muslera hatalı diyorsan tartışmam bile iyi akşamlar

mantıklı şekil de anlat muslera'nın suçsuz olduğunu sana hak vereyim ama buraya gelipte böyle böyle diyorsan senle konuşmam bile diyip hümanist hümanist cevaplar verme.

yazdım yine yazayım muslera o topa ancak tekmeye uçarak girerdi sebep balta efendi topa kafa vurmadı onu geçtim adamı engellemedi diye! Muslera değil hiçbir kaleci öyle tabanla gelen adama girme cesareti göstermez ve kimsede buna kaleci hatası demez %100 baltanın hatası AMA muslera sakatlanmak pahasına girer topa ve engeller adamı ve sakatlanır o zaman cenkle güzel günler bizi beklerdi..Umarım anlatabildim kardeşim iyi akşamlar..

ben sana katılmıyorum muslera orada çıkmasa hakan rahat şekil de topu uzaklaştırırdı muslera çıkınca hakan'ın kafasını karıştırdı aralarında uyum sorunu oldu ve golü yedik. ilk golde o şekil muslera açılmasa sabri rakibi engelleyebilirdi önünü kapatıp şut çekmesini engelleyebilirdi.

tamam kardeşim sana sabri ve balta bile mutluluklar ..

• mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam Polat ve Aysalın yaptığını bize demirören yaptı hala da belimizi doğrultamadık yavaş yavaş

• Yazik lan mac konusu popi bile olamamis:)

• Hakem temiz maç yönetti. Yarın FB maçının hhakemine dikkat

• Bu takımda son 2-3 sezondur artık iğrendiğim 3 ismi truva atı olarak görüyordum. Ayrı ayrı her bölgede takımı sabote eden bu isimler hakkında taraftarın büyük çoğunluğu zamanla bu gerçeği görmeye başladı. Ancak bunları hala futbolcu zannedenlerde mevcut.

Defansta uyuntu Balta tosbağası
    Ortada Vitaminsiz Emre gereksizi
    İleride Umut sığırı

Arada futbolu çok iyi bilen teknik kadrolarımızın takıma ekledikleri çöplerle futbol özürlü kadromuz mevcut şeklini aldı. Osmanlı maçında bunların bir tanesi oynarken, defansta dağılıyoruz. Denizli ise takımı gol pozisyonuna sokan, ligde son iki maçta atılan her golde payı olan Sinan'ı çıkarıp, maskeli sığırı oyuna alıyor. Hiç bir hava topunu alamayan bu adam, muhtemelen yüksek toplar için oyuna alındı !

Sabri'nin bizim görmediğimiz ne özelliği varsa yine sahada, Linnes yedekte.
    Orta sahasımız kulak memesi kıvamında.
    Donk aranan kan mı ? Şimdilik yanından bile geçmiyor.

Futbol bu kadar zor bir oyun değil. Takım rakip sahaya geçip, gol pozisyonuna girsin diye taraftarı resmen kabız ediyorlar. Çatır çatır futbol oynasınlar. Kazansınlar yada kaybetsinler kimse ağzını bile açmaz. Ancak bu kadar futbol özürlüyü bir arada izleyip, sinir hastası olmamayı seçmek iyi gün, kötü gün taraftarlığı değildir. Haftada 90 dk. futbol oynamak için milyonlar alanlar sahada gezinecek ama suçlu bu duruma isyan eden taraftar olacak ! Asıl suçlu bu duruma isyan etmeyip, bu yeteneksiz ve ruhsuzlara destek olanlardır.

Transfer yapılmayacaksa bu kadroyu desteklesekte, desteklemesekte ikinci yarıda en fazla 17-8 yaparlar. Yenecek 7 takımı nerden bulurlar onuda bilmiyorum. Muhtemelen zirvenin en az 20 puan gerisinde ligi bitiririz. Ancak futbolculara bir şey olmaz. Hepsi milyonlarını alıp, lüks yaşantılarına devam ederler.

Denizli ve yönetim sezon sonunu görürse ancak burada kötü gün taraftarları olarak geçinenler sayesinde olacaktır !

* Yazdıklarım adı geçen oyuncuların şahsiyetlerine değil oynadıkları futboladır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Dev derbide kazanan osmanlı olur.

• tunc@y kullanıcısına yanıt
    Bu sezon gitti artık,giden bi sezonun ortasında neden 30 yaşında bi adam alınır onu anlamış değilim. Alınan adam orta sahaya alınıyor ama bu adam aslında stoper,yokluktan sebep orta sahada oynatılıyordu. Sen gidip yokluktan sebep orta sahada oynatılan bi adamı orta sahaya alıyosun sanki alınacak adam kalmadı. Umut neden giriyor onu anlamış değilim zaten şampiyonluk şansı yok altyapıda forvet yokmu onu oynat altyapıdaki çocuklar bu durumda bile oynamayacaksa ne zaman oynayacak. Bi sinan gümüş var oynattıkları onuda oyundan alıyor çocuğun ful 90 dk oynaması gerek
  • Bugün Malaga - Barcelona maçını izledikten sonra GS maçını izledim.Resmen attan inip eşeğe binmiş gibi oldum.Sanki halı saha maçı izler gibi oldum bi an.Bunlar futbol oynuyorsa Malaga Barça ne oynuyor abi ? Yemin ediyorum Malaga bile bizim ligdeki bütün takımlardan birkaç gömlek üstün bir takım.

Ve son olarak Şu Elma Kurdu Denizli efendiye birkaç lafım olacak.Düne kadar transfer transfer diye bir taraflarını yırtıyordu bu bunak herif.Sağa zıpkın gibi Linnes'i aldık ama sen tut Sarbiyi oynat.Gerçekten bunamışsın Denizli, ne yaptığını bilmez haldesin, kendinle çelişiyorsun.Al bu takımın ''Evlat''larını da götür defol.Hala daha boş kaleye gol atamayan burnu kırık Maskeli Çöpçü umuttan medet ummana ne demeli be zavallı Teknik Direktör çöpü seni.
  • Hakan'ın o crossover'la All Star'a falan gitmesi lazım harcanmasın burada

• Noldu ya Batman'i salmıştı Mustafa Denizli, kurtaramadı mı sizi?
  • Hazır mıyız gençler, 1 ay sonra buralarda bir allahın GS'lisi kalmayacak. Sadece burada mı? Twitter, Facebook ve bilumum sosyal medya siteleri. Hatta telefonlara çıkmayan GS'liler. 8. oldukları seneyi hatırlayın.
  • Hakan Balta #NBAVote
  • Osmanlispor gucsuz rakibine acimadi

• gelen vuruyo giden vuruyor lazio kimbilir ne yapacak uefada rezil pislik herifler istifa edecekleri yerde hala transfer yapıyorlar. üç falan bitirirsek bu sene iyi başarıdır
  • Osmanlı bir tek Fener e yatıyo BJK ve GS a panter kesılıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Hazır mıyız gençler, 1 ay sonra buralarda bir allahın GS'lisi kalmayacak. Sadece burada mı? Twitter, Facebook ve bilumum sosyal medya siteleri. Hatta telefonlara çıkmayan GS'liler. 8. oldukları seneyi hatırlayın.

Çil yavrusu gibi kaçışmaya başlarlar yakında hocam.
  • 45_yaso_45 kullanıcısına yanıt
    senin takımın gibi dibini dövdürmemiş hiç değilse :D yüzyıllık kulübü hamam oğlanına çevirdiler lan :D
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.