Şimdi Ara

STSL 19. Hafta | Osmanlıspor FK - Galatasaray | 23 Ocak Cumartesi, 19.00 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
790
Cevap
1
Favori
11.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smylmzr

quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: smylmzr

Banane ya gs bana para mi veriyor devri baslamistir. Hayirli olsun herkese

Sizin liderlik görünce klavye başına hücum ettiğiniz gibi mi?Forumda ıssız kasaba gibi bölümünüz vardı, bir liderlik gördünüz çoğaldınız aniden.İyi gün taraftarının kralısınız kusura bakmayın.

Kaç seneden beri şampiyon olamıyoruz bu nasıl iyi gün taraftarlığı

Ya şu adamları kale almak bile hata aslında. Yav he he deyip geçmek lâzım. Adam geçen sene ortalarda olmadığımızı söylüyor ya hu son 2 3 haftaya kadar şampiyonluk iddiasında olan bi takımın taraftarına söylüyor bir de bunu. Bu adamı futbol konusunda kale alış cevap vermeyin hocam. He deyin geçin nasıl olsa birkaç haftaya ortalarda hiç gözükmeyecekler. Ciddi söylüyorum şu lafları eden adam futboldan bizim bakkal ahmet amcanın çırağı niyazi kadar anlıyordur en fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bölüm galatasaray mı başka takım mı şaşırdım bir an. amma çok yabancı doluşmuş.. yorumlar 40 galatasaray 60 diğerleri mesela son 3 sayfa böyle..

Ben izlemedim maçı yine yenilmişiz niye böyle??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Bölüm galatasaray mı başka takım mı şaşırdım bir an. amma çok yabancı doluşmuş.. yorumlar 40 galatasaray 60 diğerleri mesela son 3 sayfa böyle..

Ben izlemedim maçı yine yenilmişiz niye böyle??

Forumda Osmanlıspor bölümü yok nereye yazalım Beşiktaş bölümüne mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayz

quote:

Orijinalden alıntı: Seleucuid

Vay be Gs nin düştüğü hale bak.Umarım bir daha ki sezon düzelirlerde şu Bjkli görmemişler ortadan kalkar.Herşeye rağmen Gs klübü ve taraftarıyla yarışmak daha hoş oluyor.

Onun bunun ittirmesi ile olmayan penaltılarla 10 maçı 1-0 larla kazandırılıp buralara kadar ittirilen bir takımın taraftarı söylüyor bunları. 120 milyon euro harcadıkları halde aslında maç fazlası olmasa arkasında olacağı rakibini kendi çapında(o çapın ne biçim bi şey olduğunu biliyorsunuz) ezmeye çalışan bir taraftar(!) söylüyor bunları.

Yoo dostum yoo biz öyle siz kız kardeşler gibi birine yalanmayız. Siz ikinizin de rakibi olmak öyle acı bi durum ki keşke birazcık adam gibi rakiplerimiz olsa.

Siz ikiniz de birbirinize benzediğiniz için seviyorsunuz birbirinizi. Bekleyin çok değil şu aziz başınızdan gidince kırmızılardan bile beter olacaksınız.

Not: Şu forumda yazı yazmadan önce Türkçe dersi verilsin artık! Cidden sorunlu olanlar var bu konuda.

Hahahaaha.Nasılda toplıca cevap verme arzusu var içinde.Arkadaşım yaşın kaç bilmiyorum takımının kaç kere şampiyon olduğunu gördün 20 senede te allahım ya anadolu kulübünden farksızsınız.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Sizin taraftar kotu gunde ortadan kayboldugu icin . Diger takim taraftarlari fazla geldi gozune

• Ed Wood kullanıcısına yanıt

• CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bize ne gsnin durumundan? Daha da beter olsunlar. Leş kadrolarla futbol oynamadan hileyle hurdayla kazandıkları bir sürü şampiyonluk var. UEFA'dan da tekmeyi yediklerinde daha da güzel olacak.

• Artık hiç bir Galatasaray taraftarı ne yazıyor ne çiziyor. Galatasaray'ı bıraktınız mı yoksa? Galatasaray Burak'ı satıyormuş. Peki forvette kimi oynatacak? Sadece Umut Bulut mu oynayacak? Zamanında Fenerbahce şike yaptı dendiğinde Semih tek oynuyordu. Peki Galatasaray ne yaptı? Hadi Fener şike yaptı da dar boğaza girdi. Peki soruyorum Galatasaray ne yaptı? Şuursuzca Çilekler mi getirdi yoksa? Galatasaray taraftarı o çilekleri sahiplenip "We have Drogba" yazmasını mı bildi acaba? Şimdi taraftarın ne sesi ne soluğu var. Vay be hale bak Galatasaray taraftarını bu kadar sessiz hiç gormediydim. Onumuzdeki yıl 2 mac kazanınca gene konusacaksanız bu yazıyı gosterecem. Neyse Allah kurtarsın. İşin kotusu BJK ile ne dalga gecmiştiniz. Batın İNŞALLAHHHH.
     STSL 19. Hafta | Osmanlıspor FK - Galatasaray | 23 Ocak Cumartesi, 19.00

• quote:

quote:

Vay be Gs nin düştüğü hale bak.Umarım bir daha ki sezon düzelirlerde şu Bjkli görmemişler ortadan kalkar.Herşeye rağmen Gs klübü ve taraftarıyla yarışmak daha hoş oluyor.

Onun bunun ittirmesi ile olmayan penaltılarla 10 maçı 1-0 larla kazandırılıp buralara kadar ittirilen bir takımın taraftarı söylüyor bunları. 120 milyon euro harcadıkları halde aslında maç fazlası olmasa arkasında olacağı rakibini kendi çapında(o çapın ne biçim bi şey olduğunu biliyorsunuz) ezmeye çalışan bir taraftar(!) söylüyor bunları.

Yoo dostum yoo biz öyle siz kız kardeşler gibi birine yalanmayız. Siz ikinizin de rakibi olmak öyle acı bi durum ki keşke birazcık adam gibi rakiplerimiz olsa.

Siz ikiniz de birbirinize benzediğiniz için seviyorsunuz birbirinizi. Bekleyin çok değil şu aziz başınızdan gidince kırmızılardan bile beter olacaksınız.

Not: Şu forumda yazı yazmadan önce Türkçe dersi verilsin artık! Cidden sorunlu olanlar var bu konuda.

Hadi len....Hakem babanız yardım etnese fark yiyecektin sahanda FB den. Atiba nın atlayışına penaltı vermese gitmişti diğer maçın...Boş beleş penaltıcı, ofsayt golcüsü renksiz takım taraftarı seni

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

quote:

quote:

Hadi len....Hakem babanız yardım etnese fark yiyecektin sahanda FB den. Atiba nın atlayışına penaltı vermese gitmişti diğer maçın...Boş beleş penaltıcı, ofsayt golcüsü renksiz takım taraftarı seni

Sabah sabah güldürdünüz hocam.Bunlarda hiç çekilmiyor yav

• quote:

Beşiktaşlılar ele geçirmiş yine konuyu.Yahu Rvp Fener'e gelmiş bak gidin imza falan isteyin, gurur point alın hadi bakayım çocuklar.

Sneijder GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

UMAR AMUNİ UMAR AMUNİ UMAR AMUNİ

ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞTTTTTTTTTTTTTT

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Osmanli tokadi

• Puan karnesi evinde en kötü takıma yenildik neyseki bana 550 tl kazandırdı takımıma güvendim takımına güveneceksin

• Deli Doktor kullanıcısına yanıt
    Tek bir sorum olacak;
    Galatasaray bu yönetim ve futbolcularla geçmişindeki başarıları tekrar yaşayabilir mi ? Mutlaka bir bedel ödenmesi lazım.

• Rakibimiz olmadan Futbolun anlamı ne ? İyice feda desinler bir daha toplanamasınlar değil mi ? Ne güzel zaten her sene şampiyonuz. Avrupaya da gidemezler ülke puanı da iyice düşer. Şimdi diyeceksin ki onlar bizim UEFA dan ceza almamıza sevindi. Bırak o dengesiz ergenleri. Futboldan, takım tutmadan haberleri yok.

• Bi takım bu kadar kötü yönetilmeyi hakedecek ne yaptı acaba çok merak ediyorum ben

• Fb 3 temmuz sürecinde bu kadar kötü top oynamiyodu hem de 0 transferle.
    Neyse bu yil meydan Fenere kaldi artik. Bjk'lilerde hâlâ bi umutlu bekleyis var ama görecez ligin sonunda.

• Bugün trabzonda galip gelit fenerde kazanır dahada bırakmaz liderliği 31.haftada şampiyon olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

https://twitter.com/JurnalSpor/status/690972320538689537
    https://twitter.com/JurnalSpor/status/690961259538309120 -> şu hareketi emre yapsa öldürmüşlerdi
    https://twitter.com/JurnalSpor/status/690969948634664960 -> osmanlısporlu futbolcunun sarı kartı hakettiği pozisyon

olcan ne güzel atmış kendini öyle. hiç dikkat etmemiştim maçı izlerken

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Hazır mıyız gençler, 1 ay sonra buralarda bir allahın GS'lisi kalmayacak. Sadece burada mı? Twitter, Facebook ve bilumum sosyal medya siteleri. Hatta telefonlara çıkmayan GS'liler. 8. oldukları seneyi hatırlayın.

Çil yavrusu gibi kaçışmaya başlarlar yakında hocam.

Geçen sene sizin olduğunuz gibi mi?Başkanınız transferlerle gözünüzü boyamasaydı Kadıköy geçen sene son maçınızda olduğu gibi 100 kişiye oynardı.Bunlarda kendini çok matah bir taraftar falan sanıyor ya komik valla.

Ben doğduğum günden beri asla Fenerbahçeliliğimi yitirmedim. Kulübün batacağını bile bile bu sevdadan vazgeçipte başka sevdalara gitmedik. Geçen sene biz fenerbahçeye, yenilgiye değil o koltukta oturan şahıslara tepki için gitmedik.

Biz Fenerbahçeyi alacağı kupalarla, galibiyetler için sevmiyoruz. Bilmem anlatabildim mi ?

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.