Şimdi Ara

STSL 20. Hafta / 19.00 | BEŞİKTAŞ JK - GAZİANTEPSPOR (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
636
Cevap
2
Favori
9.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaleci transferi tolgaya yaradı resmen.
  • Stoperde yine sıkıntı çekicez. Büyük şanssızlık.
    Onun dışında bugün Beşiktaşım yine mükemmel top oynayarak rahat 3 puanı aldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

vize evrakları araştırıp topluyorum. herkesi kendin gibi sanma şikayet ettim ayrıca mesajını + blok.

Dostum ne komedi adamsın ya sırf senin yorumlarını okumak için foruma girdim yoksa 4 atmışız bunlar olağan şeyler. Komedi adamsın.
  • Arkadaşlar tüm beşiktaşlı arkadaşlarımı topluca hamama gitmeye davet ediyorum. Ne ulan bu bizdeki şanssızlık yeter be yeter! Bir doğru düzgün defansımız vardı oda 6 ay yok!

• Şampiyonluk beşiktaş a yakışır bu sene. Helal olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 atmisiz yine

• Tolga sana ne oldu böyle
  • Bir Leicester City, bir de Beşiktaş.

Keyif veriyorlar abi izlerken.

Leicester kadar olamadık ya, yanarım yanarım ona yanarım.

Beşiktaş'ı şampiyonluklarından ötürü tebrik ederim.
  • Beşiktaş iyi oynuyor gerçekten tebrikler.

• Rhodolfo' ya geçmiş olsun. Güzel oyun ve galibiyet tebrik ederim, hak eden kazansın. :)
  • GOOOLLLLLL HAHHHAHAHAHA ADAMIMMMMMM muazzam

• Abi sizden başka takım şampiyon olursa allah taş etsin sonuna kadar dibine kadar allahina kadar hakediyorsunuz şampiyonluğu mesele fener olmasın yıldız almasın değil bizi salla zaten gelen geçen vuruyor fener tarihinin en iyi kadrosuyla en berbat oyununu oynuyor sizin maçları izleyince keyifleniyorum yeminle neyse ben çince kral umutu da istiyoruz nasıl yazılır onu öğrendim çinlileri gaza getirmeye gidiyorum

• rodolfo yok artık napıcaz onu bilmiyorum sizce şampiyonluk riske girermi bugünkü maçta çok pozisyon verdik bence rakibe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fell on Black Days

Şampiyonluk beşiktaş a yakışır bu sene. Helal olsun.

Şampiyonluğu Beşiktaşa yakıştırdığınız için değilde sen ve senin gibi olan fenerlileri adamlığından ötürü tebrik ederim. Sizin gibileri forumda nadir görüyorum artık. Sürekli troller çıkıyo karşımıza.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk maçta da 4 atmışız nice 4 5 lere inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Önder

quote:

Şampiyonluğu Beşiktaşa yakıştırdığınız için değilde sen ve senin gibi olan fenerlileri adamlığından ötürü tebrik ederim. Sizin gibileri forumda nadir görüyorum artık. Sürekli troller çıkıyo karşımıza.

Ortalık çocuk kaynıyor trollüğün de bir sınırı var. Fener ve gs maçı sonrası ilaç gibi geldi bu maç.
  • Renklilerin tebriklerine, iyi niyetlerine, iyi dileklerine bile inanasım gelmiyor sanki böyle yüzüne gülüp arkandan her türlü konuşan karakter yoksunu insanlarmış gibi me geliyorlar. Konu Beşiktaş olunca bildiğin anti hümanist faşit bir insan oluyorum ben!!!!! Fakat bunun suçu bende değil tabi ki. Suç yıllardır endüstriyel futbolun gs ve fb den iki büyük yaratma çabası yüzünden Beşiktaş'ın çalınan emeklerinin yıllar içerisin de birike birike artık içimde bir öfke dağı oluşturması!!!
  • Başkan fikret orman geçen hafta bi röportajda söylemişti : fenerin psikolojik sevinci beşiktaş sahne aldığı gün biter . Öyle de oldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Önder

quote:

Ortalık çocuk kaynıyor trollüğün de bir sınırı var. Fener ve gs maçı sonrası ilaç gibi geldi bu maç.

Rize ve bursa maclarida bu tempoda hocam. Trabzon maclarina yaklasma futboldan sogursun

• RuthlessRiu kullanıcısına yanıt
    Leicester city 95 milyon euro kadro değeri ile premier ligin en dusuk kadro degerine sahip 4. takimi. Adamlar oynuyorlar,teknik direktör çok önemli. Sizin kadro değeri 150 milyon euro,95 ile premier ligin tozunu attirabiliyosun 150 ile bizim ligi kasip kavurman gerek. Teknik direktorun ne kadar onemli oldugunun kaniti

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.