Şimdi Ara

STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00 (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
3
Favori
12.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: EgeArsln.EA

Bütün maçları kazanmamıza gerek kalmayacak ki son 5 hafta zaten şerefli üçüncülük diye ortada dolaşacaksınız.

Tamamdır kardeş
  • Sahanın açık-koyu renkli zemininden anlaşılıyor ofsayt olmadığı. Bu kadar zorlamayın isterseniz gençler. Temiz gol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaşlılar haklı ofsayt falan yok kör müsünüz???
     STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00

• Nirvana. kullanıcısına yanıt
    Kardeş maci internetten takip ettim senin havanı yerler çocuk muamelesi yapma 18 yaşında biriyim. Oturma organın kalkmasın.

• Kairros. kullanıcısına yanıt
    sen hakeme dua et adam önüne gelene sarı verip başakşehirlileri kopardı maçtan. Kadıköy'e gömücez sizi son 10 yılda olduğu gibi az kaldı bekleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Economics.

quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

Ofsayt işte kabul edin.Bakalım ahlak abidesi Şenol ne diyecek bu gol için.

Tüh ya beşiktaş da geri çevirdi maçı. Nerden laf soksam ben bunlara. Hmmm tamam ya en iyisi ofsayt diyiim.

He ofsayt gençler.

Kuralı bilmiyorsun bari konuşma git golf falan izle herkes futboldan anlamak zorunda değil.

STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00

ofsaytı topa yakın başakşehirli bozuyor aga.saha kesimlerinden anlaşılıyor

Gene ofsayt her türlü kolu ileride

Kolu ilerde ne allah askina burnu gecmis de bari

• Beşiktaş şişirilmiş bir balondur. Katılanlar artı.

• Cenkin dalgametre biraz ileride belki ondan ofsaytır.
  • Kısasa kısas diyorsun yani. Bu arada 5. sıraya inmişsiniz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Tüh ya beşiktaş da geri çevirdi maçı. Nerden laf soksam ben bunlara. Hmmm tamam ya en iyisi ofsayt diyiim.

He ofsayt gençler.

Kuralı bilmiyorsun bari konuşma git golf falan izle herkes futboldan anlamak zorunda değil.

bak cahil kardeşim kolla gol atamadığın gibi kolla ofsaytta da olmuyorsun anladın

• Beraberliğe sevinen taraftar şampiyon olacağına inanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

bu takım mı şampiyon olacak la

Evet bu TAKIM olacak. Senin ruhsuz para için sizi seçmiş futbolcu çöplüğünüz değil. hiçbir futbol bilgisi olmadan iş yapan şovmen vitor değil bu TAKIM olacak BEŞİKTAŞ olacak.

Düşün işte td siz bile yetiyoruz hepinize. Şenol Güneş bence de vitor dan çok daha iyi bir td bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

He ofsayt gençler.

kol veya el sayilmiyor cunku futbol el kolla oynanmiyor.

futboldan haberiniz yok gelip yorum yapiyorsunuz.

Ahahhahahahshahahhaa ohaaaa bu alıntı buraya senin futbol Bilginin tse damgası olarak sonsuza dek kalacak . Ve açıklaman zaten .... Of neyse senin yerine Çok utandım kardeş

• Bende diyorum bu xyz li trol nerede
  • fenerliler nani nin aldığı penaltıyı çabuk unutmuşa benziyor. yazık la size. maç maç bile değil pozisyon pozisyon değerlendirme yapıyorsunuz. hakemlerin etki etmediği kaç şampiyonluk var? biz 20 yılda 2 kez olduysak hakemlerin diğer 2 takıma çok daha fazla servisi oldu şampiyonluk yolunda. geçin bunları da oynadığınız iğrenç futbolu değerlendirin...
  •  STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Aldanmayın bu maça.
    Şu takımda Olcay ve Q17'ye asla güvenmeyeceksin.

her oyuncu her maç 4/4 lük bir performans sergileyemez hocam bazen yorumlarınızı okuyorumda gerçekten benim bakış açımdan mantıksız yorumlar yapabiliyorsunuz . Hangi oyuncu her maç iyi oynamış bütün takımlara bakın ronaldonun 0 olup bir işe yaramadığı maçlar varken nedir sizdeki bu quaresma düşmanlığı anlamıyorum . Adamı bir yandan poh pohlayıp sürekli uçurmak yanlış birşey ama adam maça girdiği gibi yemin eediyorum takımı tek başına sırtladı eğer bu beraberliği ona borçlu değilsek ben futboldan anlamıyorum demek .

fenerliler desen Beşiktaş berabere kaldigi için mi sevinsinler yoksa defansı olmadan 2-0dan 2-2ye getiren ve 2maç eksigi olan bir takimdan mi korksunlar bilemiyolar

• quote:

Orijinalden alıntı: The Endless River

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

He ofsayt gençler.

bak cahil kardeşim kolla gol atamadığın gibi kolla ofsaytta da olmuyorsun anladın

Vol 2

• Oğuzhan son dakikalarda çok yanlış tercihler yaptı.Resmen bomboş adamlara pas vermedi.Q7 bu maç çok iyi oynamış olabilir ama süreklilik sağlayamıyor.Yine de olcay'ı her türlü kesecek kapasitede şuan.Tolga ve Necip şaşırtmadı
  • BERABERE KALDIK DİYE RENKLİ KARDEŞLER GELMİŞ HEMEN. RAHAT OLUN ARKADAŞLAR BU ORTAMDA 1 PUAN İYİ OLDU. KORKUN RENKLİLER HALA 2 MAÇ EKSİĞİMİZ VAR.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.