Şimdi Ara

STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00 (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
3
Favori
12.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Simon Kjaer

Beraberliğe sevinen taraftar şampiyon olacağına inanıyor

Azıcık düşünerek yorum yapsanız ? Çok mu zor ya ? Mağlubiyeti kabullenmişken 2 gol bulduk tabiki sevineceğiz beraberliğe
  • Gomez geldi. Üçüncü golü attı. Ne çaktı be! Maç Beşiktaş'ın beyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • puan kaybı üzücü ama geri dönüş önemli.takım inanmış şampiyonluğa
    sezon sonu beşiktaşımız bu futbolla şampiyon olucak
    trol fenerlileri boşverin, bırakın ağlasınlar.
  • Ofsayt, FIFA Genel Sekreteri Urs Lins imzasıyla ülke federasyonlarına gönderilen 968 nolu sirkülere göre kafasının, vücudunun veya ayağının herhangi bir bölümünün rakibin kale çizgisine toptan ve sondan ikinci rakipten daha yakın olduğu anlamına gelmektedir. Topun ayaktan çıktığı anda top kaleye sondan ikinci rakipten daha yakınsa "Son adam" tabiri top için geçerli olur. Kollar bu tanıma katılmamıştır. Futbol baş, vücut ve ayaklarla oynanır. Eğer bunlar rakibin kale çizgisine yakınsa orada potansiyel bir avantaj vardır. Yalnızca kollar rakibin ilerisindeyse, kazanılacak bir avantaj yoktur şeklinde yapıldı.

Sadece ofsayt pozisyonunda bulunmak bir ihlal değildir.

Oyuncu şu pozisyondayken ofsayttadır;

Karşı takımın kale çizgisine toptan ve sondan ikinci rakip oyuncudan daha yakın olduğu durum

Oyuncu şu pozisyonlarda ise ofsayt değildir;

Kendi yarı sahasındaysa,
    Sondan ikinci rakip oyuncuyla aynı hizadaysa,
    Son iki rakip oyuncuyla aynı hizadaysa,
    Kale ile arasında oyuncu olmamasına rağmen topun arkasındaysa.

Ofsayta yakalanmış bir oyuncu.

Ofsayt pozisyonundaki bir oyuncu, topun takım arkadaşına dokunduğu veya takım arkadaşının topla oynadığı anda hakemin kanaatine göre:

Oyuna müdahale ederek,
    Rakibe müdahale ederek,
    Bulunduğu pozisyondan avantaj elde ederek aktif oyuna dahil olursa ofsayt olarak cezalandırılır.

Şu şekillerde ofsayt olmaz:

Taç atışı
    Köşe vuruşu
    Kale vuruşu

Kural İhlali Nedeniyle Verilen Ceza

Hücum yapan takımın bir oyuncusu ofsayttaysa karşı takıma endirekt serbest vuruş verilir ve vuruş ofsaytın olduğu noktadan kullanılır.

• Ya ben normalde boyle seyler soylemeyi sevmem ama soyleyecegim. Ne oldu hani butun maclari alacaktiniz? Demekki neymis cok gurulanip boburlenmeyeceksin. Galatasaray la atismak daha zevkli geliyor adam ofsayti kabul etmiyor sanki kabul etse gol iptal olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

div 1'deyim ufaklık

süper devam 23 topla orada bari şampiyonluk gör yoksa senin torunların bile zor görecek şampiyonluk
  • Cenk'in elini geçtim koca kafası da ofsayt .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Bu pozisyona ofsayt dememek için 20 yılda 2 kere şampiyon olmak yeterli.
     STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00

Quaresma'nın önündeki adam ofsaytı bozuyor abi kör müsünüz?

Beyler ben ne dedim? Ofsayt değil demek için 20 yılda 2 kere şampiyon olmak yeterli demedim mi?b

Abi kör müsünüz cidden yav. Gomez'e ofsayt diyorsanız adamın pozisyonla alakası yok. Cenk attı golü ofsayt değil o da?
    Maçı 9 kişi bitirmesi gereken bir Başakşehir 11 kişi bitirdi maçı bunu konuşsanıza az.

bakınız arkadaşlar bu mesajda objektif olamamayı görüyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MDelice

Orjinal hesabinla gel delikanli

Fenev yazmasından yaş belli değil mi sence?

• quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Şu bjk şampiyon olursa - ki 20 yılda 2. Şampiyonluk olacak- süper ligin kalitesinden şüphe ederim arkadaş.

Bunu antalyadan 4 yiyen takım taraftarı mı söylüyor ?
  • HADİ 2 MAÇ KALDI ZEVKİNİ ÇIKARIN
    2 MAÇ EKSİĞİYLE BEŞİKTAŞK
     STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00
  • Buraya pek yazmam genelde ama bu maçtan sonra sinirden sonra bu kötü oyuna rağmen 2-2'lik skoru asla yediremedim kendime.

Bilic zamanında nasıl pektemek sevdası varsa Şenol Güneş zamanında da şu Olcay takıntısı bizi mahvediyor ya ben adamı sahada görmeyi bırak formasında 10 numara yazmasına bile tahammül edemiyorum eğer bugün bu puanı kaybettiysek kesinlikle Gomez ve Şenol Güneşin suçu sen git 4 tane gol kaçır halen daha egon uğruna Quaresmayı oynatma sonra kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar demeler hakemlere saydırmalar göz göre göre bugün mahvettin Quaresma girdikten sonra oyunun nasıl değiştiğini artık göremiyorsa diyecek birşey yok. Olcay sevdasından vazgeçmeli artık Şenol Güneş.

Mario Gomez 4 tane kaçırmış halen daha adamı erkenden çıkarıp yerine Cenki, Töreyi çıkarıp yerine Quaresmayı, Olcayı çıkarıp yerine Kerim Frei denen hızlı bir adamı sokamayacak kadar dar görüşlüysen diyecek birşey yok. Bugünkü puan kaybının 2 sebebi kesinlikle Gomez ve Şenol Güneştir.

Mehmet Batdal göz göre göre 2.sarıdan atılması gerekirken halen daha sadece faul veren hakemlere artık alıştık. Artık bundan sonra Quaresma ve Kerim Frei ile başlanmalı kesinlikle Törenin biraz düzelmesi lazım ve artık Olcay sevdasından midem bulandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

quote:

Orijinalden alıntı: bugter

Kardeş maci internetten takip ettim senin havanı yerler çocuk muamelesi yapma 18 yaşında biriyim. Oturma organın kalkmasın.

18 yaşındaysan baya olgunmuşsun kusura bakma. Survivor izlerken foruma maçı izlemiş gibi yazan ergen seni. Kaybol

Mesajını okumadan sana şunu diyorum.

YAV HE HE

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patient93 kullanıcısına yanıt
    Ohoo kaç kere aldım ufaklık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

Şu bjk şampiyon olursa - ki 20 yılda 2. Şampiyonluk olacak- süper ligin kalitesinden şüphe ederim arkadaş.

Çoğu maçı leş futbolla zar zor 1 farkla yenen takım olursa şüphe duymayacak mısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

Buraya pek yazmam genelde ama bu maçtan sonra sinirden sonra bu kötü oyuna rağmen 2-2'lik skoru asla yediremedim kendime.

Bilic zamanında nasıl pektemek sevdası varsa Şenol Güneş zamanında da şu Olcay takıntısı bizi mahvediyor ya ben adamı sahada görmeyi bırak formasında 10 numara yazmasına bile tahammül edemiyorum eğer bugün bu puanı kaybettiysek kesinlikle Gomez ve Şenol Güneşin suçu sen git 4 tane gol kaçır halen daha egon uğruna Quaresmayı oynatma sonra kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar demeler hakemlere saydırmalar göz göre göre bugün mahvettin Quaresma girdikten sonra oyunun nasıl değiştiğini artık göremiyorsa diyecek birşey yok. Olcay sevdasından vazgeçmeli artık Şenol Güneş.

Mario Gomez 4 tane kaçırmış halen daha adamı erkenden çıkarıp yerine Cenki, Töreyi çıkarıp yerine Quaresmayı, Olcayı çıkarıp yerine Kerim Frei denen hızlı bir adamı sokamayacak kadar dar görüşlüysen diyecek birşey yok. Bugünkü puan kaybının 2 sebebi kesinlikle Gomez ve Şenol Güneştir.

Mehmet Batdal göz göre göre 2.sarıdan atılması gerekirken halen daha sadece faul veren hakemlere artık alıştık. Artık bundan sonra Quaresma ve Kerim Frei ile başlanmalı kesinlikle Törenin biraz düzelmesi lazım ve artık Olcay sevdasından midem bulandı.

hocam sen gelirmiydin futbol forumuna

• quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

Gomez geldi. Üçüncü golü attı. Ne çaktı be! Maç Beşiktaş'ın beyler.

adam haklı beyler

• sasaell kullanıcısına yanıt
    [sm=muha.gif öncelikle kullandığım simge gülmeyi temsil eder ağlamayı değil.

2.olarak da sen döndüğünü san bjkli. hakem canı sıkıldıkça başakşehirlilere sarı verip top oynatmadı. siz istediğiniz kadar kendinizi kandırın. şunu da söyliyim hafta içindeki mersin maçında da puan kaybına hazır olun.
  • Eleman şu an translate'den çevirip "neymiş yauv" diyor bekle bi tıransıleyt etsin gelir başka bir konuya da ağlar tse damgacı çocuk

• Bu futbolla Beşiktaş şampiyon olamaz net. Kadıköyde rezil olucaklar.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.