Şimdi Ara

STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00 (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
3
Favori
12.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o değilde başakşehir puan kazandığı için gs 5. oldu adamlar mutlu

bjkliler oturup azcık düşünün bence
  • Maç Başahşehir'in hakkıydı be!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntblast

quote:

Orijinalden alıntı: Temple of the King

quote:

Cenk'in elini geçtim koca kafası da ofsayt .

Cenk'in attığı gol demek ki sadece Başakşehir ağlarına girmemiş

Her lafınızın başı bu seviyesi düşük terbiyesiz varlıklar . Sana yorum dahi yapmıyacam .

Yapti

• O mehmet batdal atamayan hakemin taaa
    Futbolun katili türk hakemleri

• quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

Bu maçta Fb veya Gs oynasaydı Başakşehir'i ezerlerdi, net!

En son ne zaman bir takımı EZEREK yendiniz

• Orlando DeJoseph kullanıcısına yanıt
    Kirmizi verilmedi+ Cenke yapılan penaltiyi vermedi

FENERASYON

• fenerliler maşşallah kendi formlarından çok beşiktaş ve galatasaray formlarındalar..

• beşiktaş puan kaybı yeri asıl yer olan 3 lüğü özledikleri için yani 1 ve 2 olmak için fazla şerefliler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

Kirmizi verilmedi+ Cenke yapılan penaltiyi vermedi

FENERASYON

Kirmizi tamam ama penalti yoktu hocam cenkden once topa mudahele etti savunma

• quote:

Orijinalden alıntı: sasaell

quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

[sm=muha.gif öncelikle kullandığım simge gülmeyi temsil eder ağlamayı değil.

2.olarak da sen döndüğünü san bjkli. hakem canı sıkıldıkça başakşehirlilere sarı verip top oynatmadı. siz istediğiniz kadar kendinizi kandırın. şunu da söyliyim hafta içindeki mersin maçında da puan kaybına hazır olun.

önce gift paylaşmayı öğren,sonra trollok yaparsın

sen önce gif ile gift'in farkını öğren sonra gel konuşalım kaldı ki orada gif yok normal yazı var. forumdan kaynaklı bir hata

• Hakem düzgün olsa Başakşehir 8 - 0 alırdı, net!

• Casper0416 C kullanıcısına yanıt
    Ya konusuyonuz da ac bir tabloyu bqk besiktasin 2 mac eksigi var sizinle fark 4 akhisarla fark 9

• Circassian81 kullanıcısına yanıt

• Yahu kardeş gören de Beşiktaş herkesin kıskandığı, her sene başarılarıyla diğer kulüpleri ezen bir takım falan sanacak Sen bilmezsin, Beşiktaşın şampiyonlukları 1956'dan, attığı goller 1959'dan itibaren başlar. Bu şampiyonluğa yıldız vermez mevzusu başladığında sırf ezilmesin diye Beşiktaş'a fazladan iki şampiyonluk yazıldı. Yani Beşiktaş dediğin takımın tarihi böyle şeylerle dolu fazla büyütme. Kuyruk acısı falan yazmış bir de ya hey Allah'ım Tottenham ayarındaki takımın taraftarının yazdıklarına bak

• antking kullanıcısına yanıt
    Bizle 2 puan fark var kadıköydeki maç belirleyici olacak.

• bu futbolla şampiyon olamaz diyen arkadaşlar siz başka maçmı izlediniz başakşehir gibi zor pozisyon veren takıma 6 tane net gol kaçırdı ilk yarının son 15 dk sı baskıdan bunaldılar adamlar maç sonuda öyle bjk daha ne yapsın mücadele desen var hırs desen var pozisyon var siz sanırım başka maçları izleyip yorum yazıyorsunuz
  • ben şu uzatma dakikalarının mantığını anlamıyorum ,maçta bütün oyuncular değişince 4 dakika uzatma kafadan verilmiyormu
    ee maç içinde benim gördüğüm 3 başakşehirli oyuncu sakatlanarak yerde kaldı en az 1 dakika yerde geçti
    ozaman nasıl oluyorda 4 dakika uzatılıyor maç
    atılamayan korner ve kalecinin geç degajlarını el değiştiren taçları saymıyorum bile
  • +1907. artık avantajlarını kaybettiler. hafta içi mersin de puan alacak bunlardan görürsün
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Cenk'in elini geçtim koca kafası da ofsayt .

Cenk'in attığı gol demek ki sadece Başakşehir ağlarına girmemiş

Her lafınızın başı bu seviyesi düşük terbiyesiz varlıklar . Sana yorum dahi yapmıyacam .

Sen Cenk'i koca kafalı diyerek aşağılıyorsun terbiyesiz olan sen değil ben mi oluyorum ? Adam gibi yorum yaparsan adam gibi cevap alırsın ama sen ne anlarsın adamlıktan

Koca kafalı değil mi ? Van persie'in de attığı goller sadece rakiplere girmemiş desem hoşuna gidecek mi ayrıca Cenk'e söylediğim lafa çok darılmışın yaran var demek ki .

Koca kafalı derken aşağılamak için söylüyorsun . Benim bir yaram yok Gomez'in kafasını unutmuşsun galiba Olimpiyatta güzel takmıştı yarası olan gocunur hadi boş yapma bölümüne uza

• quote:

Orijinalden alıntı: asasdas

Kısasa kısas diyorsun yani. Bu arada 5. sıraya inmişsiniz.

Dogrudur inebiliriz her sezon sampiyon olacaz diye bisey yok sizede yazik.. Bu arada sampiyonluk farki 7

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.