Şimdi Ara

STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00 (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
3
Favori
12.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atiba attı şampiyonluk geldi. Bu gol varya sezon sonuna kadar aklımızda kalmalı.
  • Trollere cevap vermeyelim beyler. Fenerlilerin sacmalamasi gayet normal 77. dakikada 2-0 yenik gordukleri rakibi sahadan puanla ayriliyor mesela Antalya macinda Fener puanla ayrilsa ben cok uzulurdum sahsen.
    Pereira maca gelmis dusunsun simdi bize karsi kac onliberoyla cikacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oo şampiyonluk gördün yani ufaklık
  • Artık şerefli 2.likler
     STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melo ve Emre'nin kazandığı şampiyonluk sayısı toplamı Besiktasin tarihinde kazandigi kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Temple of the King

quote:

Orijinalden alıntı: Hauntblast

Cenk'in elini geçtim koca kafası da ofsayt .

Cenk'in attığı gol demek ki sadece Başakşehir ağlarına girmemiş

Her lafınızın başı bu seviyesi düşük terbiyesiz varlıklar . Sana yorum dahi yapmıyacam .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence besiktas bu saatten sonra lider bile olamaz daha

• quote:

Orijinalden alıntı: Araxes

quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

Gomez geldi. Üçüncü golü attı. Ne çaktı be! Maç Beşiktaş'ın beyler.

adam haklı beyler

STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00

Sese geldim bir de ne göreyim

• hala bu gol şampiyonluk getirecek diyorsunuz yav sosanın golüne de öyle diyordunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Naples

HADİ 2 MAÇ KALDI ZEVKİNİ ÇIKARIN
    2 MAÇ EKSİĞİYLE BEŞİKTAŞK

Akhisar ile yer değiştirirseniz asıl yerinize geliyorsunuz..

• sinir krizi geçirince mecbur geliyorsun hocam halen daha sinirliyim ya
  • Beşiktaşk out , Başaşkşehir in

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

quote:

Aldanmayın bu maça.
    Şu takımda Olcay ve Q17'ye asla güvenmeyeceksin.

her oyuncu her maç 4/4 lük bir performans sergileyemez hocam bazen yorumlarınızı okuyorumda gerçekten benim bakış açımdan mantıksız yorumlar yapabiliyorsunuz . Hangi oyuncu her maç iyi oynamış bütün takımlara bakın ronaldonun 0 olup bir işe yaramadığı maçlar varken nedir sizdeki bu quaresma düşmanlığı anlamıyorum . Adamı bir yandan poh pohlayıp sürekli uçurmak yanlış birşey ama adam maça girdiği gibi yemin eediyorum takımı tek başına sırtladı eğer bu beraberliği ona borçlu değilsek ben futboldan anlamıyorum demek .

fenerliler desen Beşiktaş berabere kaldigi için mi sevinsinler yoksa defansı olmadan 2-0dan 2-2ye getiren ve 2maç eksigi olan bir takimdan mi korksunlar bilemiyolar

Quaresma'yı oldum olası sevmiyorum.
    İlk geldiği sezon da, şimdi de.
    Ha bu sezon yine bi nebze takımı düşünüyor ama kaç maç?
    Sporting, Rize, bu maç dışında takım için bi taraflarını yırttığını hatırlamıyorum.

neyse bu yorumunuzdan sonra tartışmayı bırakıyorum cidden haksızlık yapılıyor quaresmaya şu adamın çabasını oynunu görmek yeterli ama görmek istediğinizi görüyorsunuz ne diyeyim

• Fenerbahçe ne zaman adam gibi futbol oynadı da Beşiktaş'ın futbolunu eleştirmeye düştü
  • Bu maçta Fb veya Gs oynasaydı Başakşehir'i ezerlerdi, net!

• quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

quote:

Aldanmayın bu maça.
    Şu takımda Olcay ve Q17'ye asla güvenmeyeceksin.

her oyuncu her maç 4/4 lük bir performans sergileyemez hocam bazen yorumlarınızı okuyorumda gerçekten benim bakış açımdan mantıksız yorumlar yapabiliyorsunuz . Hangi oyuncu her maç iyi oynamış bütün takımlara bakın ronaldonun 0 olup bir işe yaramadığı maçlar varken nedir sizdeki bu quaresma düşmanlığı anlamıyorum . Adamı bir yandan poh pohlayıp sürekli uçurmak yanlış birşey ama adam maça girdiği gibi yemin eediyorum takımı tek başına sırtladı eğer bu beraberliği ona borçlu değilsek ben futboldan anlamıyorum demek .

fenerliler desen Beşiktaş berabere kaldigi için mi sevinsinler yoksa defansı olmadan 2-0dan 2-2ye getiren ve 2maç eksigi olan bir takimdan mi korksunlar bilemiyolar

Cok dogru soyluyorsun hocam. Bakin oguzhan da cok kotuydu bugun ama kim dedi oguzhan kotu kotu olmaya haklari var insanlarin

• quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

[sm=muha.gif öncelikle kullandığım simge gülmeyi temsil eder ağlamayı değil.

2.olarak da sen döndüğünü san bjkli. hakem canı sıkıldıkça başakşehirlilere sarı verip top oynatmadı. siz istediğiniz kadar kendinizi kandırın. şunu da söyliyim hafta içindeki mersin maçında da puan kaybına hazır olun.

önce gift paylaşmayı öğren,sonra trollok yaparsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Temple of the King

quote:

Cenk'in elini geçtim koca kafası da ofsayt .

Cenk'in attığı gol demek ki sadece Başakşehir ağlarına girmemiş

Her lafınızın başı bu seviyesi düşük terbiyesiz varlıklar . Sana yorum dahi yapmıyacam .

Sen Cenk'i koca kafalı diyerek aşağılıyorsun terbiyesiz olan sen değil ben mi oluyorum ? Adam gibi yorum yaparsan adam gibi cevap alırsın ama sen ne anlarsın adamlıktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu5tafa

quote:

Orijinalden alıntı: Naples

HADİ 2 MAÇ KALDI ZEVKİNİ ÇIKARIN
    2 MAÇ EKSİĞİYLE BEŞİKTAŞK

Akhisar ile yer değiştirirseniz asıl yerinize geliyorsunuz..

aman ne kadar da komik xdxd!1bir!!1shift1

• birde gelmişler bize hakem sizden yana yok ofsayt yok ebesini bilmemnesi diyip duruyorlar utanmadan.
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.