Şimdi Ara

STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00 (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.204
Cevap
3
Favori
12.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The Schuey

quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

Ofsayt işte kabul edin.Bakalım ahlak abidesi Şenol ne diyecek bu gol için.

Tüh ya beşiktaş da geri çevirdi maçı. Nerden laf soksam ben bunlara. Hmmm tamam ya en iyisi ofsayt diyiim.

He ofsayt gençler.

Kuralı bilmiyorsun bari konuşma git golf falan izle herkes futboldan anlamak zorunda değil.

STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00

Bu görüntüden anlamak zor, ama anlayabiliyorum geometrin çok iyi değildi galiba ortaokul veya lisede.

Saha çizgisine bakarsan görüntü topun olduğu noktadan sahaya dik olarak alınmış bir görüntü değil. Açı var orda. Ofsayt olup olmadığını anlamak için dik açıyla bakmak gerekir. O yüzden ofsayt mı değil mi bişey diyemicem. Tabi herkes geometriden anlamak zorunda değil.

Ama ofsaytsa ofsayt derim merak etme. Hakemler ince ofsaytları maalesef göremiyorlar yapacak bişey yok o konuda.

Neyse 2-0 geriden gelip 2-2 yapan beşiktaş fenerli arkadaşların bacaklarını biraz titretmiştir sanıyorum.

2 puan kaybedilmedi, 1 puan kazanıldı bu maçta. Öyle bakmak lazım. Çok çok zor bir maçtı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kairros.

İstediğiniz kadar trolleyin ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ OLACAK.

ss alındı
  • CnnRose kullanıcısına yanıt
    AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ÇOK İYİ MİZAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHA hadi gülün de gitsin. Bütün renkliler burada toplandığına göre BEŞİKTAŞ'ım yine bazılarının kuyruk acısına dokunmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasdas

Bende diyorum bu xyz li trol nerede

Troll değilim. Özledin mi beni?

• bjk nin oynanmamış 2 maçı var biri trabzon deplasmanı unutmayın

şampiyonluk yolunda avantaj bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magnum44

quote:

Orijinalden alıntı: oziboaydino

Yemin ediyorum bize gelince hepsi barcelona kesiliyo anadoluların. Gelmiş biz başakşehire pozisyon vermedik diyo fenerlinin biri. Oynamıyoki adamlar size.

Siz değil miydiniz geçen biz Antalyaya 4 attık 5 attık diyen Antalya da geçen hafta bize Barca kesildi o zaman

Size barça kesilmiyolar siz oyun oynayamıyorsunuz

• Ofsayta ofsayt demedi hiçbir zaman beşiktaşlılar bugünden sonra mı diyecekler ? Kendileri bedava penaltılarla puanlar kazanırken fenerin aldıklarına laf ettiler ama kendi bedava penaltılarına hiçbir zaman bedava demediler . Muhatap olmayın şunlarla .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BraveWhiskey

Ne oldu hoşuna mı gitti?

• quote:

Orijinalden alıntı: Economics.

quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

quote:

Orijinalden alıntı: Economics.

quote:

Orijinalden alıntı: 3arbar

quote:

Orijinalden alıntı: The Schuey

quote:

Orijinalden alıntı: UltraFast

quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

Ofsayt işte kabul edin.Bakalım ahlak abidesi Şenol ne diyecek bu gol için.

Tüh ya beşiktaş da geri çevirdi maçı. Nerden laf soksam ben bunlara. Hmmm tamam ya en iyisi ofsayt diyiim.

He ofsayt gençler.

Kuralı bilmiyorsun bari konuşma git golf falan izle herkes futboldan anlamak zorunda değil.

STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00

ofsaytı topa yakın başakşehirli bozuyor aga.saha kesimlerinden anlaşılıyor

Gene ofsayt her türlü kolu ileride

kol veya el sayilmiyor cunku futbol el kolla oynanmiyor.

futboldan haberiniz yok gelip yorum yapiyorsunuz.

Ahahhahahahshahahhaa ohaaaa bu alıntı buraya senin futbol Bilginin tse damgası olarak sonsuza dek kalacak . Ve açıklaman zaten .... Of neyse senin yerine Çok utandım kardeş

al benim guzel arkadasim fifa kurallarindan alinti.

Consideration should be given to any part of the head, body or feet of the attacker in relation to the second last defender, the ball or the halfway line .
    For the purposes of this decision, the arms are not considered to be part of the body.

bu da link:

http://www.fifa.com/mm/document/afdeveloping/refereeing/5.%20law%2011_554.pdf

kurallari bilmiyorsun konusuyorsun iste.

• hakem açısından temiz bir maç oldu.zaten ali palabıyık an itibariyle ligin en iyi hakemi.cüneyt den bile iyi şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugter

Kardeş maci internetten takip ettim senin havanı yerler çocuk muamelesi yapma 18 yaşında biriyim. Oturma organın kalkmasın.

18 yaşındaysan baya olgunmuşsun kusura bakma. Survivor izlerken foruma maçı izlemiş gibi yazan ergen seni. Kaybol
  • Verilmeyen penaltı verilmeyen kırmızı ilk yarıda ofsayt olmadığı halde kesilen atak konuşulmuyor ama Cenk'in golü konuşuluyor
  • Şu bjk şampiyon olursa - ki 20 yılda 2. Şampiyonluk olacak- süper ligin kalitesinden şüphe ederim arkadaş.

• üzülme orada şampiyon olursun belki 21 puan toplayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

Bu pozisyona ofsayt dememek için 20 yılda 2 kere şampiyon olmak yeterli.

Quaresma'nın önündeki adam ofsaytı bozuyor abi kör müsünüz?

Beyler ben ne dedim? Ofsayt değil demek için 20 yılda 2 kere şampiyon olmak yeterli demedim mi?b

Abi kör müsünüz cidden yav. Gomez'e ofsayt diyorsanız adamın pozisyonla alakası yok. Cenk attı golü ofsayt değil o da?
    Maçı 9 kişi bitirmesi gereken bir Başakşehir 11 kişi bitirdi maçı bunu konuşsanıza az.

• Beşiktaş yöneticisi metin albayrak yuh hakemden şikayet ediyor utanmadan

• quote:

Orijinalden alıntı: Simon Kjaer

Beraberliğe sevinen taraftar şampiyon olacağına inanıyor

Dakika 77 2-0 geridesin 1 puana sevinmez misin? Kadıköy'de sizinle berabere kalırsak bu akşam aldığımız 1 puan sayesinde bir maçlık daha berabere kalma hakkımız doğdu ki sizin hiç puan kaybetmemeniz gerek. Ufak detaylar şampiyonluğu belirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerys II Targaryen

bjk nin oynanmamış 2 maçı var biri trabzon deplasmanı unutmayın

şampiyonluk yolunda avantaj bizde

2 maçı kazansalar bile herşey bizim elimizde
    Çünkü Kadıköy'e gelecekler

• quote:

Orijinalden alıntı: -zed-

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Aldanmayın bu maça.
    Şu takımda Olcay ve Q17'ye asla güvenmeyeceksin.

her oyuncu her maç 4/4 lük bir performans sergileyemez hocam bazen yorumlarınızı okuyorumda gerçekten benim bakış açımdan mantıksız yorumlar yapabiliyorsunuz . Hangi oyuncu her maç iyi oynamış bütün takımlara bakın ronaldonun 0 olup bir işe yaramadığı maçlar varken nedir sizdeki bu quaresma düşmanlığı anlamıyorum . Adamı bir yandan poh pohlayıp sürekli uçurmak yanlış birşey ama adam maça girdiği gibi yemin eediyorum takımı tek başına sırtladı eğer bu beraberliği ona borçlu değilsek ben futboldan anlamıyorum demek .

fenerliler desen Beşiktaş berabere kaldigi için mi sevinsinler yoksa defansı olmadan 2-0dan 2-2ye getiren ve 2maç eksigi olan bir takimdan mi korksunlar bilemiyolar

Quaresma'yı oldum olası sevmiyorum.
    İlk geldiği sezon da, şimdi de.
    Ha bu sezon yine bi nebze takımı düşünüyor ama kaç maç?
    Sporting, Rize, bu maç dışında takım için bi taraflarını yırttığını hatırlamıyorum.

• Ağlayan zırlayan "hököm öyyömö" "şöröflö öçöncölök" diyen arkadaşlar buna da hedehödö yapacaklar ama ben yine de atayım

STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00 STSL 2015-2016 Sezonu 21. Hafta | Başakşehir - Beşiktaş | 14 Şubat 2016 Pazar | 19.00

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.