Şimdi Ara

STSL 2015-2016 Sezonu 6. Hafta | Beşiktaş - Fenerbahçe | 27 Eylül 2015 Pazar | 19.00 (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
1
Favori
10.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bide biz kötü oynayıp kazanalım arkadaş şenol hoca farkı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • Her kaybettiği derbiden sonra hakem diye ağlayan, hakem hatasıyla kaybedince şerefimizle oynadık çok şerefliyiz diyen, onurluyuz diyen; ama hakem hatasıyla kazandığında bir kere de bize olsun diyen takım siz değil misiniz? Nerde şerefiniz? Hani onurunuzla kazanıyordunuz? Bir de utanmadan hakem bizi katletti diyeniniz var Allah çarpar.

Tekrar söylüyorum Allah'ım sen böyle maç katleden hakemlere bir daha maç yönetmek nasip eyleme yarabbim. Kaç milyonun ahı var. Hangi takıma olursa olsun.

• Boş verin yenilgiyi yandex indirin yandex
  • bi derbi kazan be pereira bi derbi kazan
  • Rvp daha takıma alışamadı :S

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • civizilation C kullanıcısına yanıt
    Yok kardeş alıştı da ofsayt kuralını karıştırdı bugün hakem. Sizin ilk gol ofsayt değil ama bizim RvP nin pozisyonu ofsayt. Resim atmama gerek yok sanırım anladın sen onu.

• BeyTR33 kullanıcısına yanıt
    Eksileyeceğinize cevap verin de tartışalım.
    1-Ersanın 2 kere atılması gerekirken sarı ile yırtması.
    2-Ofsayt kuralını tersten öğrenmiş hakem(2pozisyon)
    3-Markovicin biçilip sakatlanması, faul bile çalınmaması.
    4-Gomezin alvesi arkadan çekmesi
    5-uzatmada iki dakka yatan eleman olmasına rağmen süreye eklenmemesi, üstüne üstlük pozisyon devam ederken maçın bitirilmesi

Saçma sapan faulleri saymıyorum bile.

• Yandex candır...

• BeyTR33 kullanıcısına yanıt
    geçiniz efendim bu masalları geçiniz soda alırsanız gece uyumanıza yardımcı olur siz yenince müthiş takım Beşiktaş yenince hakem, federasyon bilmemne dimi haklısın maç bi 15 dk uzasaydıda gol atsaydınız...
  • Abdülkerim ve a. çakar

• Yalnız markovic sağlam topçu. Nani falan halt etmiş.

• fener iyi takim biraz oturmasi gerek birazda yandex tiklamasi

• xmxksk kullanıcısına yanıt
    Bak hala ne diyor? Sen benim dediklerime cevap versene? Kardeşim tebrik ediyorum, bak samimi söylüyorum oynadığınız futbol çok güzel ve beğeniyorum. Ama bu kadar da doğrama olmaz ki ya!?

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyTR33

Bak hala ne diyor? Sen benim dediklerime cevap versene? Kardeşim tebrik ediyorum, bak samimi söylüyorum oynadığınız futbol çok güzel ve beğeniyorum. Ama bu kadar da doğrama olmaz ki ya!?

Anlasilan besiktasin maclarini izlememissin.Hakemden gol yiyen takima diyorsun bunu

• Ve Beşiktaş sonunda derbi kazanır Tebrikler Beşiktaşa da şu Mario Gomez butonuna sabahtan beri basıyorum tik oldu adeta
  • Forumu hiç okumadım ama fenerliler hakemden dert yanıyor galiba o kadar hoşuma gidiyor ki bu durum bi kere de biz hakemle maç kazanalım diyeceğim ama atılan golün biri ofsayt kabul fakat volkan topu dışarıdan çıkardı bunu kabul edin. Neyse ne mutlu bize fenerli arkadaşlar umarım bizi anlamışlardır kaç maçtır hakemle maçı kendi lehlerine çeviriyorlardı bize bahane bulmayın diyorlardı umarım anlamışlardır

• 2-2 olduğunda bjk tribünlerine dikkat
    Ağlamaya başlamışlardı yönetim uyuma diye
    3 olunca kendileri de şaşırdı
    Şu maçta bile hakeme saydırmaya hazırlardı

• Turk7 kullanıcısına yanıt
    Yahu benim anlamadığım şu. Madem şereflisiniz madem onurlusunuz sevinmeyin nü galibiyete. Hakem hata yaptı mı istisnasız her zaman hakem olmasa kazanamazdınız diyen siz değil misiniz? Ersan çıksın açıklama yapsın kardeşim ben ikinci kartı yemeliyim hakem görmedi desin? Gomez çıksın desin ki çektim adamı. Hani sözde siz şerefli biz şerefsiz şikeci hakem ayarlayan takımız ya?

Hala dediğim pozisyonlara itiraz eden yok varsa yoksa Fener ağlama yazmışsınız. Bir de bazı rekntaşkarın hakem sizi değil bizi doğradı diyor. Ayıptır günahtır ya.

• Bu sonuc Trabzona yaramis gibi gorunuyor

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.