Şimdi Ara

STSL 2015-2016 Sezonu 9. Hafta | Antalyaspor - Beşiktaş | 26 Ekim 2015 l (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
705
Cevap
2
Favori
10.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Antalyalı bir Beşiktaş taraftarı olarak hayatımda ilk kez tek farkla kazanalım istedim. Malumunuz yeni stad falan olaya biraz duygusal yaklaştım. Ama 5 attı ciğersizler. Buruk bi sevinç oldu. Neyse hayırlısı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

quote:

Orijinalden alıntı: Aykan19o3

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WatchGuard

5 nedir ya gs balonunuda patlatalım bu sene varya hiç bişi istemem

Kardeş emin konuşma hep öyle diyorsunuz her sene Gs maçından sonra bi düşüşe geçiyorsunuz hevesiniz kaçıyor kanıtlı ispatlı

Kes ve lidere selam dur.

Lig sonu ağlamak yok ama yine?

Saraylara gidip dilenmek yok ama?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• atiba 32 yaşında yanlız. bazı futbolcuların utanması lazım
  • Helal kartalıma.
  • Açılış maçında antalya ya 5 i 1 yerde taktık vallahi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takım süper gidiyor harikada top oynuyor galibiyeti konuşacağınıza hala başka takıma laf atan taraftarları anlamıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WatchGuard

5 nedir ya gs balonunuda patlatalım bu sene varya hiç bişi istemem

Kardeş emin konuşma hep öyle diyorsunuz her sene Gs maçından sonra bi düşüşe geçiyorsunuz hevesiniz kaçıyor kanıtlı ispatlı

biliç efendinin korkak futbolu hep bizi bu hale getirdi ama ben zaten yeneriz demedim yenelim başka bişi istemem dedim

• Besiktas a karsi acik oynarsan yersin 5 10 tane buda sana ders olsun yusuf efendi

• Bu besiktas inonu veya vodafone arena da olsaydi bambaska olurdu hersey , bjk gercek taraftar destegini arkasina aldigi zaman gercek mana da ucusa gececekdir , onder ozen ve bilicin mirasini degerlendirip en iyi eklentiyi yapacak teknik direktor de basta . Bir galatasarayli olarak imreniyor ve basarilar diliyorum tabi oncelikle avrupada

• Ahahahahaahahahahaha lidere selam durun

• LifesGood® kullanıcısına yanıt
    antalyanın açık oynaması sayesinde güzel bir maç izledik. keşke beşiktaş biraz gol yeseydi 5-3 felan daha zevkli olurdu
    bu arada antalya her maç böyle açık hücum futbolu oynamaya kalkarsa 3 maça kalmaz yusuf şimşek kovulur
  • iyiydik, nazar değmesin. 90+3 te kaçırınca gerçekten üzüldüm. Helal olsun :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Çükübik Sarıoğlu

quote:

Orijinalden alıntı: ResulMert

quote:

Orijinalden alıntı: Çükübik Sarıoğlu

beyler kusura bakmayın ama

klasik bir 8taş'sınız

sene sonu yine 3. olunca

şerefli 3.lükkkkkkkkk

hakemlerrrrrrrrrrrrrrr diye ağlıcaksınız

o kadar emin konuşma kendinden çok emin konuşan Aziz başkanıda gördük bıdı bıdı etme maçını izle

fenerbahçe elinde kendi son 10 yılının en iyi kadrosunu barındırıyor

şampiyoz biziz RAAT OL

fenerbahçe elinde kendi son 10 yılının en iyi kadrosunu barındırirkwlqksmddiddmxmaoql :D:D:D
    Ulan aksam aksam guldurdun beni sevgili arkadasim :D arada yazin boyle komik seyler iyi oluyor :D

• beyler Rıdvan Dilmen neler diyor neler gurur duydum.

"Ben doğma büyüme Fenerbahçeliyim. Ama Beşiktaşın oyunundan bir Türk olarak gurur duydum! 9 hafta geçti Lig kalitesinin çok üstünde top oynuyorlar."
  • Beşiktaşım helal olsun valla allah bozmasın bu gazla devam
  • Şu anda gslilerin bözö yönöldökten sonro çököşö göçöyorsonoz diye ötmesinin sebebi tamamen korkak Slaven Bilic yüzündendir.İnönüde Cesur oynayan bir Beşiktaşın galatasaraya 10 senede sadece 2 maç vermesi bunun en büyük kanıtıdır.Bilic öncesinde gsnin Beşiktaşa karşı hiçbir ezici üstünlüğü yok bunu önce bilin.
  • Altıncı gölü atamadınız ya gözümde artık bir hiçsiniz
  • Beşiktaş'ın doğru düzgün bir stadı olsa bu sezonun şampiyonu derdim, ancak ev sahibi avantajını tam anlamıyla kullanamamak Beşiktaş için büyük bir dezavantaj.
    Bu arada bizim yönetim ve Hamza kaliteli bir forvetin takıma ne derece etki edebildiğini görebilmiştir umarım, pahalı diye almadığınız Gomez BJK'nin seviyesini tek başına yukarı çekiyor.
  • Bu Beşiktaş nereye gidiyor
  • Mario Gooomez ya Mario Gomeeeeeeeeez. Transfer döneminde söylemiştim, Gomez gelsin de öpüp başımıza koyalım diye, bu adamın oynadığı her takımda neredeyse maç başına bir gol atma istatistiğ var, 9 hafta maçlarını oynuyoruz ve Gomez 8 gol attı. Yürü be Gomez kim tutar seni kralsın. Adam kalitesini konuşturuyor, Demba Ba ya kalsaydık işimiz zordu.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.