Şimdi Ara

STSL 2016-17 11. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 20 Kasım | 20.00 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
916
Cevap
2
Favori
13.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu iki takım normalde sabaha kadar oynasa maçta gol olmaz ama yine dayanamadık klasik hiç yoktan yere golü hediye ettik.
  • Maç kör dövüşünden ibaret.Fbliler,Tolga atılmalı diyor,Gsliler Hasan Ali. Hakem hakem hakem. :(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Ben bu kadar kötü bir Fenerbahçe daha hatırlamıyorum, maç Arena'da oynanıyor sanki, bir iki organize atak yapabilseydik golü bulurduk ama olmadı. İkinci yarı daha üretken olmalıyız kontralara dikkat etmeliyiz.

Üretken sene başından beri olamıyoruz. Top bizde kalsın diye adamlar üretkenlik unutuyo.

Atak olacak bir pozisyonda sırf top bizde kalsın diye sağa sola veriyoruz topları.

ne o 60% top bizdeymiş

TS maçında 70% İBB maçında 65% bizdeydi de ne oldu?

Gol atın kardeşim.
  • enevre kullanıcısına yanıt
    Evet ben izliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

Cuneyt Cakira neden yuklendinuz arkadaslar pozisyon penalti mi sizce bence degil

Golden önce 5dkyı izlersen anlarsın dostum.
    Alper 2 kere kendini yere atıyor. İkisinde de kart çıkıyor. Biri tehlikeli yerden rvp kaleyi yokluyor.
    Brumayı kıskaca alıyor rvp, kırmızılık pozisyon.
    Verilmeyen penaltıyı saymıyorum bile,gözünün önünde oluyor şerefsizin.

İnce ince her dokunmaya sarı kart verirken galatasaray'a, fenerliler makasa alıyor hiçbir kart yok.
    Fenerli olsam şu maçtan sonra "xx yıldır yenemiyonuz" demeye utanırım.

Hocam kartlar konusunda dogru olabilirsiniz ancak penalti kesinlikle yok skartel zaten kolunu acmamis vucut ile bitisik objektif tekrar izleyin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: halısahatopçusu

He he

Hali sahaya devam et sen

• Emenike ve atıf girmeli volkan şen ve van persie çıkmalı dk 60 civarı

• Biz her zamanki gibi cok kotuyuz ama Fener de son yillarda derbilerde gordugum en kotu fener..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enevre

45 dk ne atak var ne orta var Galatasaray da verdiğim derbi parasına acıyorum valla ya zaman kaybı bu kadar mı kalitesiz oynanır. Hiç elle tutulur bir yanı yok valla.

Sen hala bu leş lige para verip mi izliyorsun.

Biraz Mr. Robot izle ve kapitalizmin oyununa gelme mümin kardeşim
  • Yen@l kullanıcısına yanıt
    Sneijder i unuttun

• Sahaya Kerimcan'ı koy Gsli oyunculardan daha yürekli korkusuz oynar,Ara transferde Sneijder'e podolskiye talip varsa satılsın pas atmaktan başka bir işe yaramıyorlar.
  • MUTAF kullanıcısına yanıt
    Kazandın mı?

• hakem zaten bariz doğruyor bizi ama takımda berbat rezalet şino nerede göremedim berbat ötesi jor zaten her zamanki gibi rezil durumda.

• benim anlamadığım alanyasapor gibi takım bile gelip fenerin sahasında puan alıp gidiyor. biz nasıl yıllardır pozisyona giremeden bitiriyoruz şu maçları
  • mertua35_35 kullanıcısına yanıt
    Aynen ben daha iyi oynarım da kondisyonum yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Pantherus IV

Maç kör dövüşünden ibaret.Fbliler,Tolga atılmalı diyor,Gsliler Hasan Ali. Hakem hakem hakem. :(((

Büyükler konusurken küçüklere söz düşmez çekil aradan sen

• quote:

Orijinalden alıntı: Recipe For Salvation

Bu Gs'yi nasıl yenemedik anlam veremıyorum Bruma - Muslera çıkar çöp kovası resmen

Demek ki sizde leş kovasısınız yenemediğinize göre.Adam gibi topunuzu oynayıp yenseydiniz madem çok bir cacıksınız.Bala beleşe beraberlik kurtardı gelmiş boş yapıyor burada.
  • Sinanin derhal cikmasi lazim. Boyle dumduz bi futbolcu ne Gsde ne Fbde forma giymemeli

• quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

quote:

Orijinalden alıntı: -Realist-

Cuneyt Cakira neden yuklendinuz arkadaslar pozisyon penalti mi sizce bence degil

Golden önce 5dkyı izlersen anlarsın dostum.
    Alper 2 kere kendini yere atıyor. İkisinde de kart çıkıyor. Biri tehlikeli yerden rvp kaleyi yokluyor.
    Brumayı kıskaca alıyor rvp, kırmızılık pozisyon.
    Verilmeyen penaltıyı saymıyorum bile,gözünün önünde oluyor şerefsizin.

İnce ince her dokunmaya sarı kart verirken galatasaray'a, fenerliler makasa alıyor hiçbir kart yok.
    Fenerli olsam şu maçtan sonra "xx yıldır yenemiyonuz" demeye utanırım.

Abartmamak lazım hocam.
    Alper hep kendini yere atar. Carole sarı biraz bana da müdahale yok gibi geldi de Tolga'nınki bildiğin sarı.
    Bruma'nın kıskacı kırmızı olamaz, o zaman maçta rahat 3 kırmızı sayarım.
    El pozisyonu ise, penaltı değil o.

Hakem ortada maç yönetiyor, yönetmeye çalışıyor. Yanlış kararları oldu ama çok kötü bir yönetim sergilemedi.

• bruma dışında atak yapacak adam yok.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.