Şimdi Ara

STSL 2016-17 | 15.Hafta | Osmanlıspor - Galatasaray | 18 Aralık Pazar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
714
Cevap
1
Favori
13.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu zeminde futbol filan oynanmaz, bu maç beraberlik bile iyi sonuç
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoygoyy

Penaltıları vermedi

Sen futbol izlemeyi bırak, utanmadan penaltı demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exterminant

hakem tam bir skandal osmanlının penaltısını hiç ettiler resmen...

İşte bunlar hep kendilerine verilen saçma penaltılar yüzünden böyle oldular.
  • Bu ülkede torpil olmayan sektör yok kardeşim. Torpil olmasa idi eğer semih sabri emre çolak serdar aziz vb. gibileri asgari ücretle konfeksiyoncuda çalışıyor olurdu.
  • Muslerayı şu 4lünün arkasından çek bizim kaleye koy sezonda 10 gol falan yeriz
  • Hamit girsin. Yavaş adam düşmez bu sahada
  • Semih'in tutması gereken adamı Sabri tutmaya çalışıyor suçlu Sabri oluyor. Bazıları çok tuhaf gerçekten aynı maçı mı izliyoruz bilmiyorum? Bazıları Serdar'a sallamış, Sabri'de berbat oynuyor orası da ayrı tabi. Ayrıca hücum futbolcularımız nasıl takım savunması yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum bizim sahanın ortasına bir top geliyor adamlar direkt bizim defans oyuncularıyla karşı karşıya kalıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

quote:

Orijinalden alıntı: CheckVizoR

Maçı izlemek istemedim.
    İyiki de izlemiyorum.
    Şu istatistiklere bakın.
     STSL 2016-17 | 15.Hafta | Osmanlıspor - Galatasaray | 18 Aralık Pazar

Adamlar bildiğin kaldırmış geliyorlar..

O sondaki cümle efsane ya, akşam akşam güldürdün beni

Maç bildiğin rezillik videosu hocam.
    Utandım istatistiklere baktım.

• quote:

İnşallah şu hakemler öyle bir canınızı yakar ki bir daha o yüzünüz gülmez.O kadar alışmışlar ki beleş penaltı almaya gerçek penaltı nasıl olur unutmuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: Gemmsrolls

sabriye ne sovuyorsunuz altipasin köşesinde düğümlenip kanadını unutan carole golün suçlusu ayrica sneijder ve selcukun anlaşamadığı pozisyonu kimse konuşmamış

Galatasaray taraftarı gol yediği her pozisyonda Sabriye söver.

Sabri Osmanlı'nın birçok tehlikeli atağını kesti ters kanatta bile kademeye girdi bu maçta iyi oynuyor
  • quote:

quote:

futbol öğren
  • sabrinin pozisyon penaltı değil faul desen bile temas dışarda osmanlılı kendini hemen içeri doğru attı
  • Şu ilk yarının 1-1 bitmesi mucize. Osmanlı'nın gol harici 5,6 tane net pozisyonu var.
  • yabanci bir adam maci izlese Osmanliyi Galatasaray zanneder.. adamlar resmen eziyor bizi bu sezon bu kadar ezik oynadigimizi hatirlamiyorum.. osmanli her an gol atabilecekk hissi uyandiriyor.. bu mac 3ten asagi yesek iyidir ilk yarinin ozeti bu..

osmanlinin defans ve mehmer guvenin yerine az eli ayagi duzgun adamlar olsa su ligi oynatmaya gerek kalmaz..
  • quote:

quote:

quote:

futbol öğren

Sen o pozisyona penaltı diyorsun ve bana futbol öğren diyorsun fıkra gibi.
  • semih yine görevini yaptı golü yedirdi hiç sabriye sallamayın stoper adam forveti boş bırakıyor sabri tutmaya çalışıyor 1.60 boyla ulan semih
  • bizim gibi 3 5 çabulcu futbol izleyeni bile şu maçın ne olacağını görüyor,takım ben gol yiyeceğim özellikle yan toptan diye bas bas bağırıyor, sabri herhafta aynı golleri yedirmeye devam ediyor neden oynatıyorsun diye soruyoruz ama saha kenarındaki adamlar bunu göremiyormu?

her hafta aynı hatalar devam ediyor kardeşim artık radikal şekilde değiştir bazı durumları..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

Bu ülkede torpil olmayan sektör yok kardeşim. Torpil olmasa idi eğer semih sabri emre çolak serdar aziz vb. gibileri asgari ücretle konfeksiyoncuda çalışıyor olurdu.

Deportivo'da her hafta haftanin konfeksiyoncusu seciliyor Emre Çolak kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş Linnes'i koysana oyuna bu adam bu havaların adamı.
  • Maçtan önce yazı tura atsaydık kimin kazanacağına dair de maçı yapmasaydık. En azından şu rezilliği görmezdik. Bu sahada futbol olmaz.

Her zaman yaptığımız şeyi, topu kendimizde tutmayı başaramıyoruz çünkü bu zeminde mümkün değil. Adamlar alışık, takır takır oynuyor. Bizde Bruma aman düşeceğim diye sakına sakına koşuyor.

Maçın başından beri Carole'un kanadını iyi kullandılar, nitekim oradan da gol geldi. Sabri yine defans anlamında 0 olduğunu gösterip kafayı vurdurdu sağ olsun, o da ayrı problem.

Yine de isim isim suçlamak gereksiz, bu maç tamamen kötü olduğumuz bir gerçek. Ancak şu zeminde de iyi olmamız imkansız. Herkes sakına sakına oynamasına rağmen şimdiden bir sakat verdik az kaldı ikincisini de veriyorduk. Bir 45 dakika daha var.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.