Şimdi Ara

STSL 2016-17 20. Hafta | Galatasaray-Kayserispor 12 Şubat 2017 Pazar 19:00 (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
0
Favori
24.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yarıldım len
  • neresi penaltı la
  • 2 saat önce şampiyonluğu ilan edicez diyorlardı 2 saat sonra yönetim istifa
  • EliteMaka kullanıcısına yanıt
    niye kızlar liginde arkadan topla alakası olmadan sert bir şekilde yaslarsan taciz olur kuralı mı var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

Şampiyonluk yolunda Galatasarayımıza sadece 2 penaltı çalınırken, Beşiktaş'a 9, Fenerbahçe'ye ise 7 penaltı çalındı.

Şaşırmayın bu verilmeyen penaltılara !

Ciddi ciddi bu pozisyona penaltı diyorsan gözlerine bir baktırmanı tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu protestolar için çok geç kalındı
  • yönetim istifa tabi yenimi aklınıza geldi...

• quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

He la he ondan karabük maçında 0-0 giderken maç başında eline çarpan topa penaltı çalmadı.Hokomlor bosoktoso kolloyor

Sene başından beri yediğiniz haram puanlara say.Burnunuzdan fitil fitil gelir inşallah hepsi, geliyor da.
  • yönetim istifa sesleri 😂 😂

• quote:

Orijinalden alıntı: grkankot2

Şampiyonluk yolunda Galatasarayımıza sadece 2 penaltı çalınırken, Beşiktaş'a 9, Fenerbahçe'ye ise 7 penaltı çalındı.

Şaşırmayın bu verilmeyen penaltılara !

5 dakika önce kayserinin penaltısı verilmedi tum rakiplerinin puan kaybetiği hafta içeride kume potasındaki rakibini yenemiyon sonra başka şeyleri bahane ediyon ne guzel
  • ben bu tolga kadar saçma bir futbolcu görmedim
  • Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Şuan iyi gülüp eğleniyorm zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Beşiktaş iflasın eşiğindeki seneye FEDA adını koydu ve taraftardan pek birşey beklememesi gerektiğini alttan alttan hissettirdi, herkes şampiyonluğu istedi ama olmayınca hayal kırıklığı olmadı, oynanan güzel futbol yeterliydi. GS ise bu sene FEDA sezonunu yaşamasına rağmen bunun ismini koymadı, ille de şampiyonluk dedi ama eldeki topçular ve teknik kadro ile şampiyonluğun zor olduğunu herkes biliyordu. Üstüne üstlük oynanan kötü futbol taraftarı haklı olarak çıldırtıyor. Maç sonunda çıkacak Nazifoğlu'nuz, biz şampiyon olacağız diyecek ondan sonra gece 5 tane şaklabanın sunduğu programda koskoca Gs ile dalga geçilecek. Bakın belki ikinci yarı Gs maçı beraberliğe taşıyabilir falan, bakarsınız 3 maç kazanır ama bir gerçek var, sen kötü oynayarak şampiyon olamazsın çünkü şampiyonluk sadece 3 maç kazanmakla gelmiyor. Bu yazdıklarımı Feda sezonu yaşamış, çok şeyler görmüş bir taraftar olarak yazıyorum. Sürekli aşağılanmış, büyükten sayılmamış, Gs stadında '' fahi.e '' yerine koyup '' PARA KOMİDİNİN ÜSTÜNDE '' diye bir pankarta şahitlik yapmış biri olarak yazıyorum. Sıkmayın canınızı, Gs koca çınardır elbet yükselişe geçer, sadece uyanın artık millet Gs üzerinden reklamını yapıp sırtını yaslayıp para kazanırken siz üzmeyin canınızı. Dik durun, yalılarda yatıp Ferrari'ye binenlere çok prim vermeyin.

750 milyon tl olan borcun 315 milyon tlsini ödeyip futbolcuların paralarını da vermişiz. Nasıl feda oluyor kardeş?

Kardeş o borçları öderken borçlandığını bilmen için sana Ziraat bankasından çektiğin kredileri göstermeme gerek yok sanırım, araştırırsan biraz zahmet olmazsa.

Sen niye bu kadar meraklısın bizim finansal duruma Riva arazisi var bizde kardeş biz borçları komple kapatıyoruz neyin kafasını yaşıyorsun sen?

• Ben sportif başarı istiyorum ekonomi falan umrumda değil ki Ünal Aysal gittikten sonra GSye neler kazandırdığı ortada. Sırf dolar borcunu Tlye çevirdiği için bile harika iş yapmış. En kısa zamanda bu yağlı surattan kurtulmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

He la he ondan karabük maçında 0-0 giderken maç başında eline çarpan topa penaltı çalmadı.Hokomlor bosoktoso kolloyor

Kayserili oyuncunun eline çarpmamasına rağmen hakem çarptı diyince de hiçbirini göremiyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: selçux

Şuan iyi gülüp eğleniyorm zaten

Aferin sana.
  • Yabancı adama Türkçe istifa diyen başka bir millet daha yoktur.Riekerink istifa diyorlar adam Türkçeden ne anlar.

• allah belanızı versin

• ruhsuzlar o kutsal formayı çıkartın çıplak oynayın inşallah 4 olur..

• GS sezonun en kötü topunu oynuyor

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.