Şimdi Ara

STSL 2016-17 20. Hafta | Galatasaray-Kayserispor 12 Şubat 2017 Pazar 19:00 (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
728
Cevap
0
Favori
24.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray, fenerbahçe, beşiktaş, başakşehir felan hiçbiri haketmiyor şampiyonluğu sadece prestije bağladılar işi artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: selçux

Neyse sen beni bırakta sabrinin olan üstü çalımlarını izle sen hadi

Sizin 10 milyonluk wiel çöpünden iyidir.Hoş wiel oynamıyor bile oturuyor boş beleş.Selametle.
  • Bu nasıl diziliş ulan mahalle maçı mı oynuyonuz kafasızlar. orta sahadaki adam yanında pas atacak birini bulamıyor 8 kişi anasının ağzına gitmiş yaprak gibi dikiliyorlar gelsenize olum yardıma herkes bir köşeye gitmiş bu ne biçim sistem bu ne biçim taktik bu neyin kafası
  • Bu hafta kazansak 8 puanlık maçmış!
  • Kalede 2 metrelik adam var halen daha kale sahasına havadan top atıyorlar. Bu takımın sağına Ronaldo'yu soluna Messi'yi koy yine bir şey olmaz.
  • Beyler o kadar çok havaya girdiniz ki sonuç bu oldu. Büyük konuşmanın cezası bunlar akillanin artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolga yedirtiyodu
  • selçuğa laf atıyorduk tolga ondan beter çıktı
  • bu yıl ortak bi hedefimiz var o da başakşehirin şampiyon olması
  • Sergen'i tebrik etmek lazım adam gittiği her takıma hava katıyor. Bu maçtan sonra artık net şekilde puan farkı kapansa dahi şampiyonluk beklemiyorum. Çünkü Kayseri'ye yenilen içeride Beşiktaş'a da yenilir. Güven vermiyorlar.
  • Rakip sahada kilit pas atan adam yok. Pas atarken hep işin kolayına kaçmaya çalışıyorlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bi takım düşünün başkanı dursun teknik direktörü rikernik..

• Kayseri neler kaçıyor nelerr

• Vitor Pereira'nın geçen sezon onlar da puan kaybedecek dediği hafta bu hafta

• Rezaletin daniskası.

Altındaki ve üstündeki rakiplerin hepsi bu hafta puan kaybetmiş, ikinci sıraya çıkmak resmen altın tepside sunulmuşken Kayserispor gibi ligde kalma mücadelesi veren bir takıma 2-0 yeniliyorsun. Hem de evinde.

"Anadolu takımı" diye küçümsediğimiz o takımlara kendi evinde bu kadar kolay yenilen takım yok ligde.
  • Kimse yönetime sallamasın sahadaki en iyi alternatiflerimiz var oyuncularda ruh yok sonuç

ELİMİZE VERDİLER
  • rikernik istifa günaydın

• Ulan şu kazma tolgaya 90 dakika sabrettin ya bay mikik senin allah bin belanı versin ptt liginde bile sana takım emanet edilmez seni takımda tutanın da senin de tolganın da allah belasını versin defolun gidin şerefsizler
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcyumm

quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

Balta semih sabri. Bu defans hattıyla fark yese üzülmem bu takim artik, ayni tas ayni hamam seneye de bunlarlayiz. Bizim zavalli seyirci de bunlari izlemeye gitsin o stada hala

Ahmet varken semih neden oynar onu hiç anlamıyorum. Sabriyi zaten saymıyorum. Sabrisiz oynamak için bu takımda 3 defansa dönersin o kadar beter.

Ayrıca O kadar uzun Stopper hava topu dedik . yönetim beter olsun

ahmet çalık sakat hocam o ayrı bir soru zaten serdar da sakat adamlar bakmadanmı alıyor anlamdım

Ahmet ne zaman sakatlanmış yav.

• Semih malından müthiş pas
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.