Şimdi Ara

STSL 2016-17 21. Hafta | Çaykur Rizespor-Galatasaray A.Ş 18 Şubat 2017 Cumartesi19:00 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
0
Favori
16.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • chedjou her topa kafa vurdu valla son 10 maçta gsnin vurduğu kafaları toplasan bugün chedjounun vurduğu kadar yok :D
  • rezalet oynuyoruz... 1-1 olmaması cidden süpriz olur. karşımızda daha düzgün bi takım olsaydı çoktan fark 3'e falan çıkmıştı...

yönetim, problemin teknik direktör yetersizliğinden değilde oyuncu kalitesizliğinden olduğunu anlayıp bu yönde bi adım atana kadar gsden bi yol olmaz...
  • işte tudor kalitesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semih sol bek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci yarı pilimiz bitti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım geriye yaslandı abi top alıp tutacak ileri götürcek oyuncu yok ki bruma olsa 2 yi atardık şimdi ye

• quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

kırmızı görmesi gereken podolski golünü attı bir tane konuşan yok. hepinizi tanıyoruz artık

Biz burada bu hakemleri tartışırken onların bu hataları yapmamaları gerektiğini konuşurken, sizinkiler gelip "hakediyorsunuz hakedene böyle davranılmalı, önce top oynayın" diyordunuz. Öyleye böyle kardeş ne yapalım siz istediniz.
  • MUSLERA YILLAR SONRA FRİKİKTEN GOL YEDİ VAY BE
  • Yallah Hırvatistan'a

• Yine hüsran gs klasiği bu kadrodan bi yol olmaz

• Bravo tudorr

• Güzel gol attı
  • Muthis tudor muthis taktisyen

• Geçmiş olsun, şu kadro gol atamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 5150 III

rezalet oynuyoruz... 1-1 olmaması cidden süpriz olur. karşımızda daha düzgün bi takım olsaydı çoktan fark 3'e falan çıkmıştı...

yönetim, problemin teknik direktör yetersizliğinden değilde oyuncu kalitesizliğinden olduğunu anlayıp bu yönde bi adım atana kadar gsden bi yol olmaz...

8 milyona 2 tane çöp defans aldılar.. Nerede aldıkları adamlar.. Bu yönetimden iş çıkar mı? iyi bir hoca zamanla takımı düzeltecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

kırmızı görmesi gereken podolski golünü attı bir tane konuşan yok. hepinizi tanıyoruz artık

Biz de son 2 sezonda kendini şerefli ikinci diye tanıtanların riyakar üçüncü olduklarını iyi bir şekilde gördük. Herkesin birbirini tanıması ne güzel.
  • Beğenmediğiniz riekerinki arayacaksınız.

• 2'yi atamazsan böyle atarlar
  • Gs 2'yi atacak, atmazsa burdayım.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.