Şimdi Ara

STSL 2016-2017 28. Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 23 Nisan | 19.00 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
2
Favori
22.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ed Wood

RvP tek başına size yetti dalga mı geçiyorsun?

11 e 11 olacak takımlar çirkeflik yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk 1

quote:

Orijinalden alıntı: flocky88

quote:

işte böyle her sene böyle cimboma böyle koyarlar AMANN

En çokta Volkan için fener'in yenmesini çok istedim. ŞİMDİ O KALE ARKASINDAKİ GS TARAFTARLARI ÇATIR ÇATIR ÇATLAYIN HURR ÇOCUKLARI

yüreğin varsa gidip taraftara böyle söyle bakıyım klavye delikanlısı

ahahahha aynen işte istediğim buydu işte böyle çatır çatır çaylayacaksınız lan

ne çatlıcam aga ben gs yensede sevinmezdim takımda ruh yok golün geleceğini ben 10 dakika önceden yazdın yanlış adama laf konuşuyorsun nese aziz sizi gsyi yendik diye kandırıp 10 yıl daha sizde kalır no problem

• 2016-17 sezonu şampuanı galatasarayi tebrik ederim iyi köpürdünüz bu sene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dursun'un gitmesi için yenilmemiz gerekiyordu iyi oldu bu sonuç. Yanlışlıkla kazansak falan 3. bile olabilirdik. Şimdi 5. bitirtecez ligi.

DURSUN ÖZBEK İSTİFA

• Şurada hala iyiki yenildik dursun defolur gider diyen saf arkadaşlar var o kara bela asla bir yere gitmez, Yenildigimizle kalacağız maalesef.

• Tudor demeyi bırakın.
    Asıl sorun Dursun.
    Sen durma Dursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha kötüsünü bekliyordum , ama bu tüm yetkili arkadaşların istifa etmesine engel değil istifaları bekliyorum tabi şeref ve onurları varsa

• Fenerli arkadaşlar gidin ultraaslanı kudurtun çıldırtın dalga geçin şu floryayı bassınlar burdan yazmayın hatta uanın face sayfasından yazınhttps://www.facebook.com/ultrAslanfanpage/?fref=ts
  • Anadolu takimi gibi ya da degil. Sonucta fb bir galibiyet daha aldi. Fenerli arkadaslari tebrik ederim. Gs li arkadaslardan hala Selcugu savunan var mi acaba?

• Aziz bunu beğendi

• Tum takim kapanan fbye karsida Brumayi oyundan alan hoca bir dakka durmasin

• The Walking Dead Leşçuk
    Göbekli topları geri tepen Sneijder
    Ayaklı bomba Semih
    Deli dana Sabri

Şu takım yukarıdaki futbolcularla Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final'ine yükselmişti düşünün.Ondan sonra yukarıda saydığım ruhsuzlar birşeyleri başardık artık para kazanma zamanı moduna girdiklerinden beri bu takım adam olamıyor. Melo gibi yollanmaması gerekenler yollandı, bu yukarıdaki defolup gitmesi gerekenlerle sözleşme uzatıldı.Bunların hepsi müstehak size...

Üzüldük mü ? Hayır. Beter ol Galatasaray. Beter Ol Dursun.
  • brk 1 B kullanıcısına yanıt
    sen kendini böyle avut takımınızdan memnun olun on numarasınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Vodafone Arena' da GS karşısında balına beraberliği kurtaran, TT Arena da hakem desteğiyle kazanan, FB karşısında şut çekemeyen BJK nin ergen taraftarları oynanan futbolu beğenmiyor

STSL 2016-2017 28. Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe | 23 Nisan | 19.00

• Öğlen Eskişehir-Sivas maçını izledim bundan 1 gömlek daha zevkliydi. Neyse şimdi el classico ya bakalımda futbola doyalım
  • Fb 2 kere geldi adam gibi biri gol oldu. Adamları ne Volkan, ne Sow canlandırabildi. Takım ruhu bile yoktu. G.Saray iyi gidiyor gibi görünüyordu, sen gir Bruma'yı, Yasin'i çıkar. Yahu bu ülkeye adam gibi teknik direktör gelmeyecek mi? Derdi ne bu adamın? Yanındaki Ayhan mı veriyor buna bu kafayı?

Şimdi Tudor'a sorsan, istediklerimi yapamadılar, kadro yetersiz, hede höde diyecek. Yönetim bir hesap sorsun şu adama yahu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: flocky88

sen kendini böyle avut takımınızdan memnun olun on numarasınız

lan olm bas git işine yendik halen konuşuyorsun yallahh yallahh naşş
  • FB'li kardeşlerim biz size sizde bize muhtaçsınız hele ki BJK'nin iğrenç rekabetini görünce adeta birbirimize daha fazla sıkı sıkı bağlandık. Bunun için lütfen tahrik edici mesajlar yollamayalım iyi olan kazandı FB'yi tebrik ediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TıpİsteyenBiri

90 A KADAR TİR TİR TİTRİYODUNUZ ?

nerde titriyoduk ? ben gayet yenilmiceğimizden emindim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

bu arada attığımız gole de sevinemedim zira takımda ne ruh kalmış ne istek.Bizim mahalle maçları daha istekli,daha çekişmeli oluyor .

Hocam niye sevinmiyorsun? Tamam fener kötü oynadı her iki takımda kötü oynadı. Ama Volkan'a yapılanlardan sonra acayip kinledim bu ...lara en çokta volkan için fenerin yenmesini istedim

Kimse kimseye durduk yere birsey yapmaz.Misal musleraya laf eden oluyor mu maçlarda hayır.

Volkan karaktersizi sonuna kadar hakediyor

He bu arada banın hayırlı olsun :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.