Şimdi Ara

STSL 28.HAFTA | KONYASPOR - FENERBAHÇE -| 9 Nisan 20.00 (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
927
Cevap
2
Favori
12.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aziz yıldırım sezon içi teknik direktör göndermiyor illa sabredip sezon sonu güle güle diyor bu sene de öyle olacaktır. vitor gerçekten tam bir çingene, ya şampiyonluk gidiyor az atak oynatsana al caneri ileri volkanı tut souzayı çıkar böyle kritik durumlarda topal sen söylemesen de tek başına idare eder zaten ortada. ozan nedir ya anlamıyorum ki, rıdvan dilmenin güzel yorumu var baktın gidiyor maç sok stoper alvesi koy forvete dene yani bu ne böyle nefret ettirdi takımdan hiç böyle oynamazdı fenerbahçe
  • Nani oynuyor diye izlememiştim
    Geçen ilk 11 de başladı tableti kırdım
    Braga maçında telefonu duvara vurdum camı gitti
    Bu maçta ilk 11 de görünce direk izlemedim
    Kardayım
    Allah bunu alanı aldıranı oynatanı hepsinin cezasını versin
    En son besçasnike bu kadar sövmüştüm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puhahahahahaaaaaaaaaaaaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz 3 temmuzdan beri mücadele veriyoruz gidin galatasaray tarihine bakın.
  •  STSL 28.HAFTA | KONYASPOR - FENERBAHÇE -| 9 Nisan 20.00
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • VOLKAN sen çıkıp Konyalı arap ve bahic oyunu girince oyun konyada dondu

• optu konya

• quote:

Orijinalden alıntı: nokmen

quote:

Orijinalden alıntı: RealW

quote:

Orijinalden alıntı: MaxCavalera

STSL 28.HAFTA | KONYASPOR - FENERBAHÇE -| 9 Nisan 20.00

Halkimiza duyurulur

Cenaze namazi yarin vodafone arenanin acilisini takiben acilistan sonra namazi kilinip zincirlikuyu mezarliginda topraga verilecektir.

Ailelerine sabir tum sevdiklerine bassagligi dileriz.

Böyle güzel takılmalar çok güzel sırf bunlara bakmak için geldim sayfaya, yoksa yenmek yenilmek bu işin içinde var sadece bir top oyunu sonuçta.

Bu arada bizim maç da kolay değil BJK yıllardır kendi seyirci baskısında oynamayı beceremedi, bursa da iyi top oynuyor daha hiç birşey belli değil.

Kimse alinmasin. Sadece egleniyoruz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şampiyonluk yarışında iki takımda aptalca puanlar kaybediyor..

Allahtan gs yok peşimizde yoksa aradan gelip şampiyon olurdu kesin.

• Arkadaşlar Vitor ne yapsın.Adam elindeki en iyi 11 i sahaya sürdü Nani haricinde.Futbolcularda bitiyor iş ve futbolcular aşırı ruhsuz oynuyor özellikle son haftalarda.Umarım Vitor 1 sene daha kalır Konyasporu tebrik ederim.Benden konyalılara gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: JonVaynen

Şampiyonluk yarışında iki takımda aptalca puanlar kaybediyor..

Allahtan gs yok peşimizde yoksa aradan gelip şampiyon olurdu kesin.

Konya olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Rahat olun Kartallar hafta içi yapıştırırız bunlara arena da. En iyi ihtimal 2 puan daha bırakıp dönerler evlerine.

Gereği kalmadı zaten pzt bjk alırsa zaten şampiyonlar hakketiler de bence fenerin durumu gs den de beter bence takım gol atamıyor buna çare olarak bizim portekizli sadece bakıyor evet bakıyor
  • Şampiyonluk yarışı son haftaya kalmayacak bu gidişle

• Bugün siz onlara yüklenin pazartesi onlar size yüklenir böyle son haftaları geçirirsiniz artık
  • teacher30 kullanıcısına yanıt
    Aslında şuan için ligteki en iyi kadro derinliği fenerbahçenin gerçekten çok iyi oyuncuları var fakat pereira ile olacak iş değil sürekli savunma oynatıp bi kanattan gelen ortayla gol atıp galibiyet alarak çok zor bu kadar iyi kadroyla nasıl bu kadar kötü oynatıyor anlamak zor ...
  • Şampiyonluğa oynayan takım böyle olmaz,volkan şen haricinde ayağına top alınca heyecanlandıracak topcu yok takımımızda.Berbat top oynuyoruz,forvetimiz yok,ortasahamız yok..Varsa yoksa yok efendim bekler ileri çıkacak falan filan..Şampiyon falan olamayız beyler,boşuna heyecan yapmaya gerek yok,yıllardır kanser olduk yeter artık,bence yönetim gitmeli artık,Aziz yıldırımı çok severim ama kan değişikliğine ihtiyaç var.
    Anlamadığım caner neden oynamıyor?Hasan Ali evet iyi niyetli ama bize gol lazım,adamın yaptığı ortaların yarısı rakibin ayağına çarpıyor,canerin defansif yönü zayıf tamam da,adam en azından topu kullanabiliyor..
    Yani valla nefret ettim futboldan,git antalyadan 4 ye,bragadan 4 ye,konyayı yeneme,kendi evinde gol atama şampiyonluğu ellerinle ver,bi zevkimiz var onuda katlettiler..
    İzlemeyeceğim artık maçları

• Yalnız şu bir gerçek son yılların en ilginç finali olmaya aday bu sene. Son 7 haftaya gelinmiş şampiyonluk yolunda ki iki takımda sürekli puan kaybedip duruyor. Hani arkadan bir üçüncü yakında olsa enseye patlatıp ipi göğüsler di.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

Bugün siz onlara yüklenin pazartesi onlar size yüklenir böyle son haftaları geçirirsiniz artık

yok pzt bkj fişi çeker bu sefer
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.