Şimdi Ara

STSL 28.HAFTA | KONYASPOR - FENERBAHÇE -| 9 Nisan 20.00 (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
927
Cevap
2
Favori
12.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tekadamm

Şampiyon BJK olur yıllar sonra.
    Türkiye Kupasını Galatasaray alır.

Sezonun tek kupa alamayan ve en başarısız takımı yine Fener olur.

FB 4. yıldızı alamadan BJK 3. yıldızı alır ve 2020 yılında 2. büyük konumuna geçer.

Evet gençler size 4 yıllık özet çıkardım.

Anlat hikayeleri güzel oluyor, lafonten den masallar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim takım yine puan kaybetmiş neyse bjk nin şampiyonluğu hayırlı olsun artık ne yapalım hep son haftalarda kaybediyoruz şu şampiyonluğu
  • taze bunlar........
    Bu mesaja eklenen görseller:

STSL 28.HAFTA | KONYASPOR - FENERBAHÇE -| 9 Nisan 20.00 STSL 28.HAFTA | KONYASPOR - FENERBAHÇE -| 9 Nisan 20.00

• Bjk 5 maç dahi kaybetse bende dahil fenerliler hiç
    Umutlanmasın biz bu hocayla şampiyon falan olamayız
    Adama para versen kadroyu böyle çıkar bjk yi şampiyon yapalım
    Ancak bu kadar şike yapar bir hoca bu adam tam bir zavallı
    Lakin asıl kabahatin büyüğü bu adamı fenere hoca diye
    Getirende hadi gatirdin bu maçın devre arası vitoru kovsan sahadan
    Fener bu maçı kazanırdı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçın özetini şimdi tekrar izledim de dakika 17 de pereira'nın konyalı oyuncuya yaptığı müdahale nedir öyle adamın ayağına krampon gelmiş hakeme yakınıyor gelmiş ne yapıyor cüneyt çakırın görevi ikisini barıştırmak değil pereira yı tribüne göndermektir o hareketten sonra.
  • Van pörsieeeeeeee
    Nenieeeeeee
    Fernnanndahoooooo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp

Aykut Kocaman: Sistemi kurdu
    Ersun Yanal: Kaymağını yedi
    İsmail Kartal: S*çtı
    Vitor Pereira: Sıvıyor

Aykut sistemi kurmuşmuş yapmayın etmeyin lütfen Aykut döneminde çok kötü futbol oynuyorduk. Ersun kaymağını falan yemedi bizzat takımı şampiyon yaptı sonra da bir Fenerbahçe klasiği gereği gönderildi.

Şu bugüne endeksli taraftar yorumlarına bitiyorum bu sezon Aykut Konya'yı 3. yapıp FB'yi yendi diye mi bu yorumu yaptınız? Zira Ersun'un şampiyon olduğu sene kimse bunları demiyordu hatta ve hatta Aykut oynattığı kötü futbolla anılıyordu, hatırlatayım.

Seneye için Aykutu tekrardan istemezsiniz umarım bu gidişle.

İsmail ve Vitor kısımlarına katılmamak elde değil.

• Vitor sene sonu kesin yolcu.Su kadroyu birak yedekleri bile GS ilk 11 de banko oynar.Bu takimi sampiyon yapamiyorsan yetersizsin demektir.Bu arada kaleci haric tebrikler Konya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konyaspor'un şampiyonluk şansı var mı hala matematiksel olarak?Bu arada helal olsun Konyaspor'a taraftarından teknik direktörüne kadar hepsi ayakta alkışlamak lazım çok iyi bir sezon geçiriyorlar.
  • Kimse kusura bakmasın ama 2 takımda da Galatasarayın geçen seneki şampiyonluk isteği yok son düzlükte böyle ruhsuz oynanmaz.
    Ayrıca hem fb hem bjk bizi arenada yürüyerek yener hayal kurmaya gerek yok sadece o gün tribünde olacak kardeşlerime şimdiden sabır diliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neuchatel

quote:

Aykut sistemi kurmuşmuş yapmayın etmeyin lütfen Aykut döneminde çok kötü futbol oynuyorduk. Ersun kaymağını falan yemedi bizzat takımı şampiyon yaptı sonra da bir Fenerbahçe klasiği gereği gönderildi.

Şu bugüne endeksli taraftar yorumlarına bitiyorum bu sezon Aykut Konya'yı 3. yapıp FB'yi yendi diye mi bu yorumu yaptınız? Zira Ersun'un şampiyon olduğu sene kimse bunları demiyordu hatta ve hatta Aykut oynattığı kötü futbolla anılıyordu, hatırlatayım.

Ersun Yanal ve Aykut kocamanla ilgili kısmına kısmen katılıyorum. Ersun bambaşka bir oyun tarzı ile oynatıyordu takimı. Takim tam kapasite oynuyordu ve otoritesi kesin ve netti. Aykut kocaman ise daha ziyade bir şekilde kazanmaya oynuyordu. Takım biraz dah savunma merkezli oynuyordu. Aykut kocman bunun tersini söylesede. 3 yıl kaldı yanlış hatırlamıyorsam ve o 3 yıl içinde baskılı oynayarak kazandığımız bi maç pek hatırlamıyorum. Kısacası Aykut kocman daha garanti ve temkinli bir oyun tercih ederken Ersun yanal daha riskli ve tam kapasite oynamaya yönelik bir oyun tercihi vardı. (Tam kapasiteden kastım takımın tüm gücünü ileriye yönelik biçimde ve fiziğinin yettiği kadarıyla harcaması. Ersun yanal kurgusu buydu.) Görüldüğü üzere birinin sisteminin diğerinde devam etmesi pek mümkün değil.

Pereira konusuna katılmıyorum. Şu maç içinde yapılabilecek çok farklı bir taktik yada diziliş göremiyorum ben açıkcası. Bunun için şu klişeyi söylemeden edemeyeceğim. FB bu 11 ile maç kazanmayacakta hangi 11 ile kazanacak ? Fenerbahçenin mevcut kadroyla oluşturulacak herhangi bir 11 i bu ligde her takımı yenebilecek güçte. Gördüğüm en büyük sorun motivasyon sorunu idi. Braga maçı yıkım maçımız oldu. Yükseliş eğrimiz tepetaklak oldu o maçtan itibaren. Ciddi moral ve motivasyon sorunumuz var. Umarım GS imdadımıza yetişir.

Not :
    Nacizhane görüşlerimdir. Lütfen saldırmayınız. Mişli mışlı alaycı adeta köpürerek yazılacak cevaplar tarafımdan ciddiye alınmayacaktır. Buna görüşlerini düzgün bir dil ile ifade etmekten aciz olacak kimselerin cevablarıda dahil.

• Gg wp

• Bir takımda orta saha yoksa o takım nasıl şampiyon olsun elimizde bir tane oos var onuda 8 numara oynatıyo pres yaptırıyor bügün diego nun kalaye 25 30 metrede top aldığını gören oldumu ben görmedim adam ortasaha çizgisinde top alıyo bu adam 31 yaşında kaç defa 30m metre top sürüp ara pası yapıcak diego zamanında dünyanın sayılı ortasahasıydı eski formunu bekleyen yok ama bukadar veririsizse o vasıfsız viktorun işi alper eskişehirde orta saha oynuyodu benmi yanlış hatırlıyorum şu adamı bi orta saha denemidi kanat oynatıyr anlamıyorum arkadaş bu kadar para emek yazıklar olsun
  • 5. dakikadan, 90 dakikaya kadar 1-0 stresiyle oynadık. Peşinden amatörce hatalar geldi, peşinden 2. gol geldi. ( O da nasıl geldi zaten şaka gibi )

Yani şampiyonluk yarışındaki takım 2. dakikada gol yemeyecek arkadaş. Şampiyon olmayı hak etmiyorsunuz demekki

Bu seviyedeki takım şampiyonluk yarışının stresini kaldıramıyorsa ve bu, takıma hatalar zinciri olarak yansıyorsa, kusura bakmayın o aldığınız paralar haram!

Sizden tek beklediğimiz profesyonelce bunların altından kalkabilmenizdi.
  • Takım şampiyon olmaya değil yatmaya oynuyor. Ta en başından belliydi böyle bir skorla biteceği ama yine bir umutla izledim maçı. Birincilik yarışında rakibin puan kaybı yaşamışken maçı daha konsantreli, daha candan, daha hararetli götürürsün. Arkadaş Volkan dışında oynayan, çabalayan yok. "Başlarım lige, paramızı alıp tatile gidelim." modundaydı hepsi. Fanatik bir Fenerbahçeli değilim. Futbol muhabbeti yapan insanlardan da değilim. Futbol yüzünden birbiriyle atışan insanlardan zaten oldum olası haz etmem ama bu sezon Fenerbahçe şampiyon falan olamaz. Bu kadroyla bu skorları alabilen hocadan da hiçbir halt olmaz. Futbolculara zaten yorum yapamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neuchatel

quote:

turkiyede emege degil skora bakan bir kitlenin cogunlugu oldugu surece ne hoca hoca olur ne de oyuncu.aykut hoca doneminde fenerin maclarinda uyukluyorduk ama adam sistemi kurdu.transferler orta saha agirlikli yapuldi.fenerbahce skor farki acmadan en az gol yiyen takim olarak bu gune geldi.ligin basinda torku icin de aynisini soylediler.8 kisiyi defansa koyup oyunu oldur yatis yap dediler konyanin basarisi suan ortada.herifler milyonlari goturuyo yedikleri nane bu biZ mi tasalanacaz fenerbahce bu tip hayal kirikliklarini hep yasatti bizlere neyse aziz baskan rvp ile mutlu olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bır Besıktaş'lı olarak düşüncem iki takımda sampıyonlugu, bırbırıne hedıye etmek ıcın yarışıyorlar. Ikı takımda kalan maclarının tamamını kazanacagını dusunmuyorum... Ayrıca hayatta daha buyuk sorunlar var.. Mac muhabbetı yuzunden bırbırınızı asagılamayı, hakaret etmeyı dogru bulmuyorum.. Sıze gecmıs olsun. Bakalım bugun bız ne yapacagız.. Besıktas'ta son haftalarda ıyı oynamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Hoparlör

Rahat kazanırız

• Helal be Konyaspor,um.

ANADOLU,NUN HÜKÜMDARI

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.