Bildirim
STSL 28.HAFTA | KONYASPOR - FENERBAHÇE -| 9 Nisan 20.00 (44. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
koyu bir fenerbahçeli olarak;
bu sözleri yazarken her ne kadar içim kan ağlasada , takım da sistem diye bir şey yok. Ne yapacakları hiç belli değil. Attığımız gol serkan kırıntılının hatası yüzünden geldi. Maçı izlerken dedim ki kendi kendime " bu takım da şampiyonluk inancı ruhu hiç bir şey yok.Nasıl şampiyon olacaklar. Zerre kadar inanc bırakmadılar..
Dürüst konuşmak gerekirse bjk bizden çok daha iyi top oynuyor. Hücum organizeleri daha bilincli. Ve forvette gomez gibi bir yetenek var. Bugün puan farkı daha fazla açılmadıysa sebebi bjk'dir.
Rentaşlar bunları yazmak benim de canımı acıtsada durum budur. Yönetim ersun yanal'ı gönderirken ne kadar hatalıysa oyuncular da bu kadar inançsız ve ruhsuz oynarken o kadar hatalıdır.
Bu sene kanaatimce bjk şampiyon olur. Biz de sene başında yine bi yıldız getirirler, sonrası belli " Büyük başkan ".... Yav he he...
-
Hocam googledan araştırdım sen yazınca hep Konya yöresi türküsü diyor kaynaklar -
Perreiadan başlamak istiyorum:
Türkiye ligini 3 libero ve tek forvetle domine edemezsin.Bunu ilk zamanlarda anlayamadın ama lig bitiyor hala o kalın kafana sokamadın.Kısacası senin gibi ikinci sınıf bir teknik adam şampiyon olsa dahi Fenerbahçe'de kalıcı olamaz.Şimdiden güle güle
Gelelim futbolculara (kaçı bu şekilde hitap edilmeye layık tartışılır tabiki)
En işe yaramazdan başlayıp sıramak istiyorum:
1.Diego: Bu arkadaş Fenerbahçeye transfer olduğunda hakikaten çok sevinmiştim.Alex'in boşluğunu umarım doldurur diye umutlanmıştık.Ama bu futbol özürlüsü arkadaşı görünce Alex'in ne kadar büyük futbolcu olduğunu bir kez daha anladık.Geçtim bir arapas güzel bir şut felan baskı olmayan bir durumda bile kendi etrafında defalarca dönüp 5 mtre yanındaki arkadaşa pas verdikten sonra bile yerlerde bu arkadaş.Hani bir ışık olsa seneye git Anadolu da oyna diycem ama hiçbir kulüp buna para verip formasını teslim etmez.Sana da şimdiden güle güle arkadaş
2.Joseph de souza: De souza yazan kısma aldanmayın.Gelmiş de souzalar içinde en işe yaramazı açık ara bu.Sahi 90 dk maçta kalıp ''ya bu adam maçta mıydı'' dedirtmeyi nasıl başarıyor o da ayrı bir inceleme gerektiren konu.Bunu görünce Fenerbahçe taraftarı olarak büyük bir günah işlediğimizi ve Allahın bizi bu herifle cezalandırdığını düşünüyorum.Selçuk Şahin yanında yaya toure kalır.Gerisi siz hesaplayın
3.VAn pörsü: Pörsü diyorum artık ona çünkü Persi hakkaten Van persi idi.Bu pörsük hali.Ahı gitmiş vahı kalmış derler ya.Hah aynı ondan işte.Fenerbahçeye gelmesi şöyle gelişmiş olmalı:
Luis vangall: Sayın persi.Sen artık kötü durumdasın.Yaşlandın kabul et.Bizde zor oynarsın.Takım bul iyisimi.Katarda Çinde
senin gibilere iyi para veriryorlar.Takıl ya öyle
pörsü:hmm tamam koç.Düşüneyim ben bunu
Derken birgün pörsünün menajeri arar:
menager: hişt lan olum Türkiye'den istiyorlar seni.Taraftar felan süper.Şangayda takılacağına İstanbulda takıl.
pörsü:Ne kadar veriyorlar abi onu de hele
mngr:6.5 milyon aoooo
Pörsü:ehem ehem .İyiymiş .Dur eşime de bi sorum İstanbulda yaşar mı
mnger: Hasss....tr lan
4.Luis nani:Bu arkadaş dünkü maçta fena değildi.Umut vaadediyor.Ama bir istikrar yok.Bir bakıyorsunuz maçı koparmış bir bakıyorsunuz ortada yok.Diegolaşıveriyor çoğu zaman.İyi para verilirse düşünülmeden satılabilir.
5.Alper Potuk:Oynadığı futbolla'' benim yerim burası değildi beni neden bu kadar büyük bir takımda oynatıyorsunuz yazık değil mi bana verin Es ese döktüreyim''diye bağıran futbolcu görünümlü arkadaş
6.CAner Erkin: Birisi bu arkadaşa ulaşıp Allah rızası için '' Kanata inen adamın önü açılmaz,KAPATILIR!'' diye kulağına 3 kere söylesin.Dün konyasporun 2.gölünü iyi izleyin dostlarım ne demek istediğimi anlarsınız.Benim tv kumandamın kırılmasına neden olan futbolcu görüntüsü.Birde sözleşmeyi çabuk imzalayın diye kulis yapmış bu arkadaş.KEşke gitseydin Caner.Gitseydin de biz de bu rezillikleri görmeseydik
7.Alveş:Bir de bunun kafiyeli başka okunuşu var MEyreleşşş o vatandaş da:İsmin son 3 harfine bak notunu ver.3 senedir Fb de bu arkadaşlar.Birisi her an patlamaya hazır bomba ,ötekisi de fenerbahçe de yatmaktan adını bile unutturabilmiş baş belası.
Bu liste daha uzar gider.Ama görünen o ki portekizli arkadaşların bir parmağa işedikleri yok hali hazırda.Bjk beklenilip garantiledikten sonra bu arkadaşlar için toplu veda partisi yapılmazsa Fenerbahçe seneye de şampiyon olamaz.
Tabi o muhteşem yüce insan Aziz Yıldırım hakkımızda neyi hayırlı görüyorsa o olacak.Daha fazla yormayalım kendimizi iyisimi.
Bjkli arkadaşlara başarılar.
Saygılar svgiler herkese
-
quote:
Orijinalden alıntı: asiruhh1903
Maçın özetini şimdi tekrar izledim de dakika 17 de pereira'nın konyalı oyuncuya yaptığı müdahale nedir öyle adamın ayağına krampon gelmiş hakeme yakınıyor gelmiş ne yapıyor cüneyt çakırın görevi ikisini barıştırmak değil pereira yı tribüne göndermektir o hareketten sonra.
Maçın özetini izledin ve sadece o sahne mi kafana takıldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Feneri bu portekiz mafyası bitirdi
Canerle alper dışında yazdıklarınıza katılıyorum
Bütün suç vitorda yanlış kadroyla maça çıkıyor
Bakın gs maçında eline verecekler kadroyu sayıyım
Volkan
Gökhan - şener
Caner
Kajer
Kadlec-alvez
Ozan- josef
Topal
Volkan
Alper
Diego
Fernandao
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Beşiktaşın 1 senesinide zamanında portekizliler yemişti
teknik adam hakem bunlar kötü olabilir.peki şampiyonluğa oynayan bir takımın futbolcuları bu kadar ruhsuz durağan maç bitsede gitsek edasında koşmayan press yapmayan şekilde oynayabilirmi.
Hocam aslı şöyledir. Neşet Ertaş'a ait bir türküdür ancak kendi adına hiç bir türküyü tescil etmediği için her yöre sahip çıkmıştır. 2bin üzerinde eseri vardır
quote:
Orijinalden alıntı: prenss1907
teknik adam hakem bunlar kötü olabilir.peki şampiyonluğa oynayan bir takımın futbolcuları bu kadar ruhsuz durağan maç bitsede gitsek edasında koşmayan press yapmayan şekilde oynayabilirmi.
Aynısını diyecektim hocam. Bence FB gibi bir takım hakem hatasından yenen gole bakacağına kendi oyununa bakıp golleri bulmalıydı. -
Final maçlarında sahaya kimi koyarsan koy var gücüyle oynamalı.
Oynamıyorsa sorun var demektir
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
aman Konyaspor canım Konyaspor şarkısı geldi aklima :D -
-
Beşiktaş adamı kanser eder tabirini Bjk ve Fener adamı kanser eder olarak değiştirmek lazım. -
Bjk adamı kanser eder tabirini Bjk ve Fener adamı kanser eder olarak değiştirmek lazım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Troçki
Feneri bu portekiz mafyası bitirdi
Canerle alper dışında yazdıklarınıza katılıyorum
Bütün suç vitorda yanlış kadroyla maça çıkıyor
Bakın gs maçında eline verecekler kadroyu sayıyım
Volkan
Gökhan - şener
Caner
Kajer
Kadlec-alvez
Ozan- josef
Topal
Volkan
Alper
Diego
Fernandao
Dostum Caner'de beğendiğin şey nedir?
Ersun döneminden sonra Caner diye bir futbolcu yok benim gözümde. Defansif yönü zaten içler acısı. Ofansta da yapabildiği çizgiye inemeden rakip baskısı olmaksızın açtığı saçma sapan ortalar. Yapmayın etmeyin bu adamın aldığı parayla aynı alan dünyaki topcuları bir değerlendirin. Kasımpaşa delvaye scarione felan şu anki caner ve alperden 10 gömlek üstün oynuyorlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: dryope_21
quote:
Orijinalden alıntı: Neuchatel
quote:
Orijinalden alıntı: Jurgen Klopp
Aykut Kocaman: Sistemi kurdu
Ersun Yanal: Kaymağını yedi
İsmail Kartal: S*çtı
Vitor Pereira: Sıvıyor
Aykut sistemi kurmuşmuş yapmayın etmeyin lütfen Aykut döneminde çok kötü futbol oynuyorduk. Ersun kaymağını falan yemedi bizzat takımı şampiyon yaptı sonra da bir Fenerbahçe klasiği gereği gönderildi.
Şu bugüne endeksli taraftar yorumlarına bitiyorum bu sezon Aykut Konya'yı 3. yapıp FB'yi yendi diye mi bu yorumu yaptınız? Zira Ersun'un şampiyon olduğu sene kimse bunları demiyordu hatta ve hatta Aykut oynattığı kötü futbolla anılıyordu, hatırlatayım.
Seneye için Aykutu tekrardan istemezsiniz umarım bu gidişle.
İsmail ve Vitor kısımlarına katılmamak elde değil.
turkiyede emege degil skora bakan bir kitlenin cogunlugu oldugu surece ne hoca hoca olur ne de oyuncu.aykut hoca doneminde fenerin maclarinda uyukluyorduk ama adam sistemi kurdu.transferler orta saha agirlikli yapuldi.fenerbahce skor farki acmadan en az gol yiyen takim olarak bu gune geldi.ligin basinda torku icin de aynisini soylediler.8 kisiyi defansa koyup oyunu oldur yatis yap dediler konyanin basarisi suan ortada.herifler milyonlari goturuyo yedikleri nane bu biZ mi tasalanacaz fenerbahce bu tip hayal kirikliklarini hep yasatti bizlere neyse aziz baskan rvp ile mutlu olsun...
Lucescu da böyle yapıyordu ama o şimdi gelse Bai tacı yapılır. Türk yabancı farkı mı acaba?
-
Burda bizim arkadaşlar gülüp eğleniyorda bu konya ne yapıyor ulan herifler ambargo koydu yenilmiyorlar deadpool gibiler. Son maçımız konya ile ondan önce osmanlı ve bizi çok seven akhisar bld maçlarımız var. Galatasaray da önemli. Bursasporu rahat geçeceğimizi düşünüyorum. Gerçi onlarda formda ama şu durumda en azından bir puan çıkarmak gerekli. -
Son hafta Beşiktaş'ı da yenmek lazım. Sadece Fenerbahçe'yi yenerek haksızlık etmemek gerek. -
quote:
Orijinalden alıntı: Stan Marsh
Burda bizim arkadaşlar gülüp eğleniyorda bu konya ne yapıyor ulan herifler ambargo koydu yenilmiyorlar deadpool gibiler. Son maçımız konya ile ondan önce osmanlı ve bizi çok seven akhisar bld maçlarımız var. Galatasaray da önemli. Bursasporu rahat geçeceğimizi düşünüyorum. Gerçi onlarda formda ama şu durumda en azından bir puan çıkarmak gerekli.quote:
Orijinalden alynty: Stan Marsh
Burda bizim arkada?lar gülüp e?leniyorda bu konya ne yapyyor ulan herifler ambargo koydu yenilmiyorlar deadpool gibiler. Son maçymyz konya ile ondan önce osmanly ve bizi çok seven akhisar bld maçlarymyz var. Galatasaray da önemli. Bursasporu rahat geçece?imizi dü?ünüyorum. Gerçi onlarda formda ama ?u durumda en azyndan bir puan çykarmak gerekli.
konya my ambargo koydu
her sene bir balon çykyyor zamanynda diyarbakyrspor vardy , gaziantepspor , kayseri , altay , samsun vs...
o zamanlar futbolda bu kadar siyaset dönmüyordu. Geçti?imiz dönemlerde kasympa?ayy gördük kimlerle önlere çykma çabalary içerisine girdi?ini. ?imdide konyayy görüyoruz =) geçti?imiz sezonlardan birinde sivas vardy ama sivas y saymyyorum çünkü sivas bütçesi zor durumda oldu?undan senelerdir 1. lige çykma ?ansy olmasyna ra?men en az 4-5 kere ?ampiyonlu?u satty. ( Takip eden bilir sivasyn maçlaryny. )
öne çykan takymlaryn isimlerine bakty?ynyzda anla?ylyyor zaten mevzu ; konyaspor , osmanlyspor , kasympa?asporbari bu kadar belli etmeyin be.
konya maçyny açtym 1 dakika içerisinde konya atakta iken fenerbahçelinin koluna çarpyp topu engellemesini gördükten sonra kalayy basyp maçy kapattym. Sosyal medyayy açtym bir baktym klasik offside,el vardy penaltyyy vermedi diye capslar havada uçuyor
Artyk bu ülkede bir yere gelmek istiyor isen elinde basyn olacak hükümet olacak ba?ka türlü olmaz. Yyllar geçtikten sonra herkes kimin ne mal oldu?unu çok iyi biliyor ve kabulleniyor.
70 milyon yatyrym yaptyk bunu bir hakem hatasyna yedirmem diyen aziz yyldyrym bunun en basit örne?idir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X