ne diyorum N kullanıcısına yanıt Bir galatasaraylı olarak 2.golün net ofsayt oldugunu söylemezsin ama.
quote:Orijinalden alıntı: asiruhh1903 Bir galatasaraylı olarak 2.golün net ofsayt oldugunu söylemezsin ama. ofsayt yok hocam
bumu yere göğe sığdıramadıkları beşiktaş birde şl ye bu defansla giderseniz kalbur olursunuz diyince kızıyorlardı
quote:Orijinalden alıntı: AC@DC Bu ne bal Bal oluyor tabi. Başak GS'e 4 atınca bal felan yok. Ama bjke atınca bal olur hatta hakem hatası felan olur. Bi kerede taraftar gözlüğünü kaldırın.
bizim maç sonucuna gülenler daha 20 dk olmadan 3lük oldu. büyük laf ye ama büyük laf söyleme diye boşuna dememişler.
cengiz ünder benim gözümde yılın futbolcusudur. bu kadar hızlı gelişme gösteren en son arda turan hatırlıyorum.
quote:Orijinalden alıntı: J.McNulty quote:Orijinalden alıntı: AC@DC Bu ne bal Bal oluyor tabi. Başak GS'e 4 atınca bal felan yok. Ama bjke atınca bal olur hatta hakem hatası felan olur. Bi kerede taraftar gözlüğünü kaldırın. He de geç. Defansımız iyi diye bana laf yetiştiriyorlardı bir de utanmadan, al sana defans.
Başakşehirin 2.liği garanti. Haftaya derbi de Başakşehire yarar. Unutmadan, bu takım feneri de eler kupadan