Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu | 21.Hafta | Eskişehirspor - Beşiktaş | 22.02.2015 | 19:00 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
2
Favori
11.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: woozer

Eskişehir haketti yalnız daha iyi oynadılar

Eskişehir top oynamadı ki. Zaten teknik direktörleri iyi defans yapacağız demişti, golü de atınca yaslandılar geri. Bu kadar pozisyon bulmalarının sebebi 1 bizim aptalca taktiksizliğimiz, 2 Lawal ve Mori.

İyi defans yapıyorlar dersen katılırım, 1 tane boş alan bırakmadılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramon Motta 31

quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

quote:

Orijinalden alıntı: Hidden Blade

Arkadaşlar bu Ramon Motta 31 bir GS'lidir. Kuyruk acısından BJK'li bir üye gibi tanıtıyor kendini. Yemeyin.

Konuda 1 tane Fenerbahçe'li yokken bile Fenerliler doluşmuş demesi ayrı bir komikti.

tam üstümde fenerbahçeli birileri yorum yapmıştı. çok net hatırlıyorum. hatta gol olmadan gelmişler yazmıştım, o anda gol gelmişti.

Bırak şimdi ya onun üzerinde full Gs li arkadaşlar vardı. Bilmiyorum gözün sadece Fenerli olanı görüyor. Attığın yorumlarda komik.

• birileri oturup deseki öyle bişey yapalımki beşiktaş maç kazanmasın diye bir kadro ve dizilş çıkarsa anca biliçin yaptığını yaparlardı biliçin de suyu ısındı sanırım ....
  • mustafa
    olcay
    necip
    motta

artık nefret ettirdiler kendilerinden, hele mustafa..
  • Gidin kendi çöplüğünüzde muhabbet edin. Acımızla bizi başbaşa bıraz..
  • Yaziklar olsun ya 2 ayda takima noldu anlamıyorum top falan oynadigimiz yok gene 0 cekicez liverpool a da elenicez biktim artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • defans arkasına atılan toplar daha güzel değerlendirilebilir . tebrikler EsEs
    beşiktaşta demba ba nın eksikliği bariz hissedildi bence .

bando nun nesi iğrenç hocam . bizim tribünlerin vazgeçilmezi o
  • maç kaç kaç
  • İlk defa Beşiktaş ın maçını baştan sona izledim. Maçı kaybetti. Lig sonuna kadar izlemeye devam

Not: Derbiyide izledim onuda kaybetti

• Sezonun en kötü maçıydı.
  • Şu takıma Mustafayı topçu diye getirenin belasını versin.Adam resmen lanetli şans yok.Bu takımdan Mustafa-Olcaydan kurtulmadıkça birşey olmaz.

• mustafa pektemek yanlışıkla futbolcu olmuş heralde.
  • puan farkı 4

• beşiktaş bariz yorgundu eskisehir golu attı ve cok iyi kapandı. sabaha kadar oynasalar besiktas gol atamaz izlenimi var baskı var pres var ama pozisyon yok
  • Son 30 dakikayı izledim, hakem berbat ötesiydi. Tolgay a verilen gereksiz kart, Beşiktaşın verilmeyen penaltısı ve 90+2 de ceza sahasının hemen dışında olan ama verilmeyen faul. Geri kalan 60 dakika da böyleyse, yazık oldu Beşiktaşa.
  • 85. dakikada penaltıyı vermezsen, 90+2 de çizgide faulumu vermezsen ben bu takıma hiç bir şey diyemem. Kötü oynamamızın cezası penaltımızın faulumuzun verilmemesi olmamalıdır. Yönetim buna bir çözüm bulmalıdır. Sonra takımın performansını tartışırım.

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    Sizden öğrendiklerimizi uyguladık.
  • gelen geçen biliçe sövüyo tamamda şu orta saha bir tane bile pozisyona giremedi ona ne diyeceksiniz. sosa töre kerim oğuzhan olcay tolgay orta sahası. bilic kazanmak için daha ne yapması gerekiyodu sahadaki kadro yerine kimi oynatcaktı mesela tamam necip yerine atıncı motta yerine atibayı başta oynatabilirdi ama farkındaysanız gol atamadık sorun orda asıl.
  • Nerede dün bizim konudaki komikler
  • Geçmiş olsun beşiktaş havlu attı geçen hafta zıplamıştı bu hafta patladı.Son kale bizim gs kaldı da pek guven vermiyor nasıl olacak görecez.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.