Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 28. Hafta Beşiktaş-K. Karabükspor 27.04.2015 20.00 (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
746
Cevap
2
Favori
10.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eagle16

Biliç bu maç hatta sezon nasıl biterse bitsin gitmeli

Biliç ne maç öncesi nede maç içinde rakibi süzemiyor ,10 kişi rakip öndesin neden halen 442 oynatıyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine gelmiş egosporlular. İçlerine fena oturmuş anlaşılan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23 Nisan'dan sonra fenerle dalga geçen kendini havada sanan panthera leo'ları 1 günlüğüne liderliğe oturtup geri alan beşiktaşa sonsuz teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

lidere bak 3 günde 3 kere yer değiştiriyor.

23 nisan başkanları gibi geçici devrettik 1 er günlüğüne sonra kalıcı devraldık
  • takım oldukça kötü top oynuyor büyük düşüş var ya sezonun yorgunluğu yada takım stresi kaldıramıyor.bu 3 puan bazı şeyleri kapatır ama son 6 haftada beşiktaşın işi oldukça zor gibi.aslında şuan şampiyon adaylarının hiçbiri iyi oynamıyor.bu hafta 3 takımda bence oldukça vasatdı
  • Bu sezon kırmızı kart sayıları.

Beşiktaş :10
    Galatasaray :0

Komediye gel.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

7 dakika uzatma mı olur demeyin ağzınıza tavayla vururum... Karabük kalecisi sakatlandı 4 dakika durdu. Günay sakatlandı 3 dakika durdu. Onun haricinde 2 kırmızı kart çıktı. Onlarca faul yapıldı.

Hocam +7 dk gayet hakkaniyete uygundu ama ilk yarıdaki kırmızı kartın ikinci yarıdaki uzatmayla ne alakası var :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Ruskid

Çak bir Selam lidere

Çakalım selamımızı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

7 dakika uzatma mı olur demeyin ağzınıza tavayla vururum... Karabük kalecisi sakatlandı 4 dakika durdu. Günay sakatlandı 3 dakika durdu. Onun haricinde 2 kırmızı kart çıktı. Onlarca faul yapıldı.

Hocam +7 dk gayet hakkaniyete uygundu ama ilk yarıdaki kırmızı kartın ikinci yarıdaki uzatmayla ne alakası var :D

Arkadaşlar hatırlar mısınız bilmiyorum.Bursaspor-Beşiktaş maçında 9 dakika uzatma verilmişti.1-0 biz öndeydik.
  • Kusura bakmayın da bu Beşiktaş şampiyon mampiyon olamaz. Bir Beşiktaş'lı olarak söylüyorum ki nasıl oynatacağını bilemeyen Biliç mi dersin,Geçen seneki Fener maçında aynı saçmalığı yapan NECİP i mi dersin, 10 cm zıplayabilen, 100 metreyi 20 saniyede koşabilen PEDRO FRANCO mu dersin, orta sahada kart görüp TS maçında cezalı olan SERDAR ı mı dersin, karşı karşıya saçma şekilde vuran Demba Ba mı dersin(tamam ona laf söylemek biraz abes kaçabilir ama artık oyna be kardeşim), pozisyonun sonunu getirene kadar daima yedek kalacak olan mustafa mı dersin ?
    Bu adamlarla şampiyon felan olamazsın. Takımda Profesyonellik yok. Bakın aynı olay fener maçında olsa 2. yarıya rakip 10 kişi çıksa emin olun maç böyle gitmez 2-0 yapar yenerler. Tecrübe işte buralarda çok gerekli ve bizde maalesef ki o yok.
  • Staddız ve Avrupa'da ilerlemiş bir takım olarak gayet başarılı buluyorum beşiktaşı

• quote:

Orijinalden alıntı: Akut One

quote:

Orijinalden alıntı: reguse

quote:

Arkadaşlar hatırlar mısınız bilmiyorum.Bursaspor-Beşiktaş maçında 9 dakika uzatma verilmişti.1-0 biz öndeydik.

Aynen hocam, Olcay atmıştı 85'te.

• Besiktaslilara sigorta sirketleri hayat sigortasi satmayi kesti, son dakika

Olm tum ruh halim degisti la heyyaa

• Lavalys kullanıcısına yanıt
    Melo nun kırmızılarına say.şikeyi Türkiye ye galatasaray getirdi bunu herkez biliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lavalys

Dünkü Galatasaray maçını izleyen bi' söyleyiversin. Gaziantep rahat 10dk yattı maçta kaç dk uzatma geldi? Galatasaray'a bu kadar uzatma verilmiyor nedenini cidden merak ediyorum. Hakemler kafasına nasıl eserse öyle veriyorlar galiba uzatmaları.

Dünkü maçı izlemeyen kuş beyinliler cevaplamazsa sevinirim.

Teşekkürler,

Maça karabük yattı diye o kadar uzatma verilmedi hocam. Maçı izlemediniz sanırım? Kaleciler ve oyuncu değişiklikleri yüzünden böyle oldu.
  • Melo burak selcuk gibi her türlü cirkefi bünyesinde barındıran ve halen 0 kirmizi kart goren gsliler gelmis sereften bahsediyor ama anladim ironi yapiyorlar. Türkiye'de hakemler adil olsa melo her mac 3 kirmizi 5 sari kart görür

• badabazinga kullanıcısına yanıt
    diğer iki takım da iyi değil ki. eskişehir'de fenerbahçe'nin isabetli şutu yoktu heralde, galatasaray da maçları domine etmiyor zar zor kazanıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefayksl

quote:

Orijinalden alıntı: Lavalys

Dünkü Galatasaray maçını izleyen bi' söyleyiversin. Gaziantep rahat 10dk yattı maçta kaç dk uzatma geldi? Galatasaray'a bu kadar uzatma verilmiyor nedenini cidden merak ediyorum. Hakemler kafasına nasıl eserse öyle veriyorlar galiba uzatmaları.

Dünkü maçı izlemeyen kuş beyinliler cevaplamazsa sevinirim.

Teşekkürler,

Maça karabük yattı diye o kadar uzatma verilmedi hocam. Maçı izlemediniz sanırım? Kaleciler ve oyuncu değişiklikleri yüzünden böyle oldu.

10'a yakın sakatlık oldu dünkü maçta. Beşiktaş'ın uzatması gerektiği gibi olabilir doğrudur ama biz daha göremedik böyle uzatma nedense, ondan yakınıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jetway

Melo nun kırmızılarına say.şikeyi Türkiye ye galatasaray getirdi bunu herkez biliyor.

• Lavalys kullanıcısına yanıt
    ben ikinci yarısını izledim sizin maçın, o maçta da o kadar dk çıkardı ama 85te öne geçtiniz zaten, sizin için daha iyi değil mi az dakika uzaması ? bizim maçta oyuncuların yatmasından ziyade bizim kaleciyle ahmet ilhan çarpıştı ikisi de sakat yattı 2-3 dk, sonra bizim kaleci yine kendini kötü hissetti 2-3 dk daha tedavi yaptırdı. asıl ondan uzadı.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.